Το πρόβλημα ακμής που αντιμετωπίζεις επιδεινώνεται; Φταίει το μπάνιο σου

17:45 4/4/2016 - Πηγή: iPop

Από παλιά έχεις πρόβλημα ακμής. Το περίεργο, όμως, είναι πως το τελευταίο διάστημα τα πράγματα επιδεινώθηκαν και γέμισες σπυράκια. Ξέρουμε τι φταίει και θα σου πούμε όχι τι πρέπει να κάνεις, αλλά τι να μην κάνεις ποτέ ξανά αν θες να αποχαιρετήσεις τα σπυράκια.

Θα εστιάσουμε στο μπάνιο σου και θα σου πούμε πως αυτό μπορεί επηρεάσει την επιδερμίδα σου.

Τα πιο συχνά λάθη που κάνεις στο μπάνιο και το πρόβλημα ακμής που έχεις επιδεινώνεται:Χρησιμοποιείς το ίδιο σφουγγάρι: Μην νομίζεις πως το σφουγγάρι
είναι ακίνδυνο. Μπορεί να αποτελεί μεγάλη πηγή μικροβίων γι΄αυτό τι πρέπει να κάνεις; Να το αλλάζεις συχνά. Σύμφωνα με έρευνες αν έχεις πρόβλημα ακμής πρέπει να αλλάζεις σφουγγάρι κάθε μήνα αν όχι μπορείς αν αλλάζεις κάθε δύο.Το παρακάνεις: Επειδή σου είπαν πως η απολέπιση κάνει καλό εσύ κάθε φορά που κάνεις μπάνιο τρίβεις το σώμα σου όσο πιο πολύ μπορείς. Μεγάλο λάθος! Πρέπει να έχεις μέτρο ακόμα και στην απολέπιση. Να θυμάσαι πως μια φορά την εβδομάδα είναι αρκετή.Δεν χρησιμοποιείς τα κατάλληλα προϊόντα: Από τη στιγμή που γνωρίζεις πως έχεις πρόβλημα δεν χρειάζεται να προκαλείς τα χειρότερα αγοράζοντας όποιο προϊόν βρεις μπροστά σου. Οφείλεις να προσέχεις και να αγοράσεις προϊόντα ειδικά για επιδερμίδες που έχουν ακμή.

The post Το πρόβλημα ακμής που αντιμετωπίζεις επιδεινώνεται; Φταίει το μπάνιο σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα