Το πρώτο teaser για το prequel των «Hunger Games» μόλις κυκλοφόρησε! Πότε θα δούμε την ταινία;

17:12 6/6/2022 - Πηγή: iPop

Το prequel των Hunger Games, «The Ballad of Songbirds and Snakes», έχει το πρώτο του teaser trailer! Ναι, μόλις, κυκλοφόρησε και εμείς ανυπομονούμε να δούμε την ταινία στην αίθουσα του κινηματογράφου! Εγώ, πάντως, έχω πάρει ήδη pop corn! 

Όσον αφορά το prequel των Hunger Games θα βασίζεται στο μυθιστόρημα της Suzanne Collins, «The Ballad of

Songbirds and Snakes», το οποίο εκδόθηκε το 2020. Χρονολογείται πάνω από 60 χρόνια πριν από το πρώτο μυθιστόρημα Hunger Games, ακολουθεί έναν 18χρονο από το Καπιτώλιο (το Benediction’s Tom Blyth), ο οποίος πρόκειται να γίνει Πρόεδρος Snow (τον ρόλο του Donald Sutherland στις πρωτότυπες ταινίες). Το ταξίδι του αρχίζει, ενώ τα προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι πολλαπλά. Και κάπως έτσι…η περιπέτεια ξεκινά!

Prequel του Hunger Games: Μόλις κυκλοφόρησε το teaser trailer!

Το νέο teaser που κυκλοφόρησε δεν αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες για την ταινία. Δείχνει ένα παγωμένο πουλί και ένα φίδι στα κλαδιά ενός χιονισμένου δέντρου, ο πάγος λιώνει σιγά-σιγά και τα πλάσματα αρχίζουν να κινούνται, ενώ το φίδι χτυπάει πάνω στο πουλί. «Σε προσκαλούν να επιστρέψεις στους Αγώνες», αναφέρει το trailer. «Το 2023, ο κόσμος θα ανακαλύψει ποιος είναι το πουλί και ποιος το φίδι».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Hunger Games (@thehungergames)

Ο Francis Lawrence, ο οποίος σκηνοθέτησε τις τρεις τελευταίες ταινίες των Hunger Games (Catching Fire, Mockingjay – Part 1, Mockingjay – Part 2), έχει σκηνοθετήσει και το prequel, ενώ ο συγγραφέας των Hunger Games, είναι ένας από τους σεναριογράφους της ταινίας. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Hunger Games (@thehungergames)

Η πρώτη ταινία Hunger Games κυκλοφόρησε το 2012. Διαδραματίζεται σε μια δυστοπική μελλοντική εκδοχή των ΗΠΑ που ονομάζεται Panem, κάθε χρόνο ένα αγόρι και ένα κορίτσι από κάθε περιοχή της χώρας πρέπει να συμμετέχουν στους ετήσιους Αγώνες Πείνας ως τιμωρία για προηγούμενες εξεγέρσεις. Οι Αγώνες είναι ένας διαγωνισμός στον οποίο οι έφηβοι πρέπει να παλέψουν μέχρι θανάτου. Στο franchise έχουν πρωταγωνιστήσει οι Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson και Elizabeth Banks.

Το «Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes» έρχεται στη μεγάλη οθόνη στις 17 Νοεμβρίου 2023, να είσαι έτοιμη!

Prequel του Hunger Games: Δες το trailer εδώ

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το πρώτο teaser για το prequel των «Hunger Games» μόλις κυκλοφόρησε! Πότε θα δούμε την ταινία; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα