Το νέο viral τραγούδι του TikTok ανήκει στην αδερφή του Mad Clip! H Άσπα ήρθε για να κατακτήσει το κοινό με το ταλέντο της

12:05 19/3/2022 - Πηγή: iPop

Εδώ και λίγες μέρες ένα νέο ακυκλοφόρητο κομμάτι έχει γίνει viral στο TikTok και πολλοί θα εκπλαγούν όταν μάθουν ότι η ερμηνεύτριά του είναι η αδερφή του Mad Clip, του αγαπημένου trapper που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο τον Σεπτέμβριο. Η Άσπα, βαδίζει πλέον στα χνάρια του αδερφού της και κυκλοφορεί το δικό της τραγούδι που έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό πριν καν το ακούσουμε ολόκληρο.

Η αδερφή του Mad Clip κατέκτησε το TikTok με το πρώτο της τραγούδι

Φυσικά, μιλάμε για το κομμάτι “Όλα στάχτη”, το οποίο κυκλοφόρησε με ένα μικρό βιντεάκι στην δημοφιλή στο νεανικό κοινό πλατφόρμα του TikTok και έγινε μέσα σε λίγες μέρες viral χωρίς καν οι θεατές να γνωρίζουν πως η μοναδική φωνή που το ερμηνεύει ανήκει στην αδερφή του Mad Clip.

O ίδιος ο trapper σε συνέντευξή του λίγο καιρό πριν χάσει τόσο άδικα την ζωή του, είχε πει πως η αδερφή του έχει πολύ καλή φωνή και κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο. Αξίζει να σημειωθεί πως γνωρίζουμε ελάχιστα πράγματα για την Άσπα ενώ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει κοινοποιήσει μόνο μια φωτογραφία της, ενώ στις πληροφορίες της γράφει πως ανήκει στο δυναμικό δισκογραφικής εταιρίας Minos EMI.  

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Το νέο viral τραγούδι του TikTok ανήκει στην αδερφή του Mad Clip! H Άσπα ήρθε για να κατακτήσει το κοινό με το ταλέντο της εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα