Το νέο tab στο YouTube στα έχει όλα… με ένα κλικ!

12:20 14/3/2020 - Πηγή: iPop

Το YouTube κατήργησε την καρτέλα Trending και στη θέση του μπήκε μια νέα δυνατότητα. Το νέο tab στο YouTube ήρθε για να μας λύσει τα χέρια και να τα βρίσκουμε όλα πιο εύκολα, απλώς με ένα κλικ. 

Το YouTube έχει καταργήσει επίσημα την καρτέλα Trending για μια νέα

ενότητα με τίτλο “Εξερεύνηση” στις εφαρμογές iOS και Android. Παρόμοια με τo Trending, η σελίδα “Εξερεύνηση” περιλαμβάνει βίντεο που είναι δημοφιλή αυτή τη στιγμή, αλλά περιλαμβάνει και ευρύτερες κατηγορίες, όπως παιχνίδια, μουσική, ομορφιά και μάθηση.

Τα trends θα διατηρήσουν τη δική τους ομάδα, που θα τη βρίσκεις πατώντας το tab “εξερεύνηση”, επομένως δεν καταργείται εντελώς. Για τη συγκεκριμένη απόφαση, εργάζονταν περισσότερο από ένα χρόνο.

Το νέο tab στο YouTube θα σου λύσει τα χέρια, καθώς εκεί θα μπορείς να βρεις εύκολα εκτός από τα trends, ό,τι άλλο ψάχνεις, από ταινίες μέχρι και παιχνίδια.

Μάλιστα, το trending tab ήταν εξαιρετικά αμφιλεγόμενο με τους δημιουργούς καθώς στο παρελθόν, τους δημιουργούσε μια ανησυχία πως το YouTube ευνοούσε περισσότερο τα παραδοσιακά Μέσα, όπως τηλεοπτικά δίκτυα παρά δημιουργούς που κάνουν την πλατφόρμα μοναδική.

Είναι σαφές ότι το YouTube αναγνωρίζει αυτή την ανησυχία τοποθετώντας τους αναδυόμενους δημιουργούς και καλλιτέχνες στην κορυφή της σελίδας “Εξερεύνηση”.

Η αλλαγή, η οποία πραγματοποιήθηκε αυτήν την εβδομάδα, φαίνεται να δείχνει ότι το YouTube προσπαθεί να διευκολύνει με την ανακάλυψη ανάλογα των ενδιαφερόντων του κάθε χρήστη, ενώ παράλληλα δίνει στους δημιουργούς προβολή.

The Trending tab in the YouTube app is becoming the Explore tab.

You’ll now find all of this

Keywords
Τυχαία Θέματα