Το μήνυμα της Βασίλισσας Ελισάβετ ανήμερα των γενεθλίων της και η συγκίνηση για τον Φίλιππο

14:56 21/4/2021 - Πηγή: iPop

Η πρώτη επίσημη δήλωση της Βασίλισσας Ελισάβετ μετά τον θάνατο του Φιλίππου έγινε ανήμερα των γενεθλίων της, των πρώτων γενεθλίων που γιορτάζει χωρίς να έχει στο πλευρό της τον σύντροφο της ζωής της.

Σε ένα κείμενο που δημοσιεύτηκε στους λογαριασμούς του Royal Family στα social media, η Βασίλισσα απευθύνεται για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του συζύγου της στο κοινό, ευχαριστώντας όλο τον κόσμο για τις ευχές που έχει λάβει για τα 95α γενέθλιά της.

Παράλληλα,

η Μονάρχης σημειώνει ότι είναι μεγάλη παρηγοριά για όλη την οικογένεια το να βλέπει ότι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο τιμούν τον σύζυγό της με αφιερώματα, ενώ ευχαρίστησε τους πάντες για τη συμπαράσταση και την καλοσύνη τους.

Η πρώτη επίσημη δήλωση της Βασίλισσας Ελισάβετ μετά τον θάνατο του Φιλίππου:

Έλαβα επί τη ευκαιρία των 95ων γενεθλίων μου σήμερα πολλά μηνύματα με ευχές γεγονός που εκτιμώ αφάνταστα. Την ώρα που ως οικογένεια περνάμε περίοδο μεγάλης θλίψης, είναι παρηγοριά για εμάς να βλέπουμε και να ακούμε τα αφιερώματα στον σύζυγό μου τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Κοινοπολιτεία, όπως και σε όλο τον κόσμο. Η οικογένειά μου και εγώ θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμπαράσταση και την καλοσύνη που μας δείξατε τις τελευταίες ημέρες. Συγκινηθήκαμε βαθιά και αυτό μας θυμίζει πόσο μεγάλη επιρροή είχε ασκήσει ο Φίλιππος σε αμέτρητους ανθρώπους σε όλη του την ζωή

The Queen’s message to people across the world who have sent tributes and messages of condolence following the death of The Duke of Edinburgh. pic.twitter.com/1apW7s1zXS

— The Royal Family (@RoyalFamily) April 21, 2021

Το πρωί της Τετάρτης, το account της βασιλικής οικογένειας έκανε και μια λιτή ανάρτηση για τα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ, τα πρώτα της γενέθλια χωρίς να έχει στο πλευρό της τον Πρίγκιπα Φίλιππο.

«Σήμερα είναι τα 95α γενέθλια της Βασίλισσας», ανέφερε η βασιλική οικογένεια που στη συνέχεια έγραψε την ημερομηνία (21/4/1926) και τον τόπο γέννησής της.

«Αυτό το έτος η Βασίλισσα παραμένει στο Κάστρο του Windsor κατά τη διάρκεια της περιόδου πένθους μετά τον θάνατο του Πρίγκιπα του Εδιμβούργου», έγραφε στη συνέχεια η ανάρτηση.

Today is The Queen’s 95th birthday.

HM was born on 21 April 1926 at 17 Bruton Street in London, the first child of The Duke and Duchess of York.

This year The Queen remains at Windsor Castle during a period of Royal Mourning following the death of The Duke of Edinburgh. pic.twitter.com/kOeH399Ndp

— The Royal Family (@RoyalFamily) April 21, 2021

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το μήνυμα της Βασίλισσας Ελισάβετ ανήμερα των γενεθλίων της και η συγκίνηση για τον Φίλιππο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα