Το καλοκαίρι τελειώνει με χρήματα στο πορτοφόλι!

19:08 30/8/2019 - Πηγή: iPop

Η φορολοταρία για τις συναλλαγές του Ιουλίου ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή και τα νέα ευχαρίστησαν αρκετούς. Για ποιους το καλοκαίρι τελειώνει με χρήματα στο πορτοφόλι;;;

Πρόκειται για την 31η δημόσια κλήρωση της φορολοταρίας από το υπουργείο Οικονομικών και την ΑΑΔΕ. Για ακόμη μια φορά 1.000 τυχεροί κέρδισαν από 1.000 ευρώ. Τα εν λόγω

χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Κάθε ΑΦΜ μετέχει στην κλήρωση ανάλογα με τον αριθμό των λαχνών που συγκεντρώνει, με βάση τη νέα κλίμακα που ανακοίνωσε η ΑΑΔΕ.

Πώς θα δεις τα αποτελέσματα για τη φορολοταρία για τις συναλλαγές του ΙουλίουΟι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τα αποτελέσματα της φορολοταρίας μέσω της ιστοσελίδας της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.aade.gr, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασής τους στο TAXISnet.

Για να δεις εάν κέρδισες μπορείς να πατήσεις ΕΔΩ, ενώ για να δεις τους τυχερούς λαχνούς που κερδίζουν μπορείς να πατήσεις ΕΔΩ.

Τι αλλάζει στη φορολοταρία

Το πλήθος των λαχνών προσδιορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών του άρθρου 1, ως εξής: – Για συνολικό άθροισμα μέχρι διακόσια (200) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε ένα (1) ευρώ.

Για τα επόμενα τριακόσια (300) ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από διακόσια ένα (201) ευρώ μέχρι πεντακόσια (500) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε δύο (2) ευρώ.Για τα επόμενα πεντακόσια (500) ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από πεντακόσια ένα (501) ευρώ μέχρι χίλια (1.000) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε τρία (3) ευρώ.Για το υπερβάλλον ποσό, ήτοι συνολικό άθροισμα πάνω από χίλια ένα (1001) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε έξι (6) ευρώ, με ανώτατο όριο συναλλαγών που λαμβάνονται υπόψη για τις ανάγκες του προγράμματος των δημοσίων κληρώσεων, το ποσό των πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ.

Όπου απαιτείται στρογγυλοποίηση, αυτή γίνεται στον πλησιέστερο μεγαλύτερο ακέραιο. Μέχρι σήμερα η κλιμάκωση των λαχνών ανάλογα με το ύψος των ηλεκτρονικών αποδείξεων ήταν ως εξής:

Για συνολικό άθροισμα μέχρι εκατό (100) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε ένα (1) ευρώ.Για τα επόμενα τετρακόσια (400) ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από εκατόν ένα (101) ευρώ μέχρι πεντακόσια (500) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε δύο (2) ευρώ.Για τα επόμενα πεντακόσια (500) ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από πεντακόσια ένα (501) ευρώ μέχρι χίλια (1000) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε τρία (3) ευρώ.Για το υπερβάλλον ποσό, ήτοι συνολικό άθροισμα πάνω από χίλια ένα (1001) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε τέσσερα (4) ευρώ. Κληρώσεις 6. Κάθε συμμετέχων μπορεί να αναδειχθεί τυχερός μέχρι δύο (2) φορές μέσα στο ίδιο ημερολογιακό έτος.Διαβάστε επίσης:

Πώς γίνονται οι κληρώσεις για τη φορολοταρία και γιατί δεν έχεις κερδίσει ακόμα!

Photo: Pixabay

Το άρθρο Το καλοκαίρι τελειώνει με χρήματα στο πορτοφόλι! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα