Ο Μουτσινάς απάντηση σ’ αυτό που ψάχνει ο κόσμος στο Google για εκείνον!

11:10 23/6/2019 - Πηγή: iPop

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένας άνθρωπος που τα λέει όλα έξω απ’ τα δόντια, δεν έχει πρόβλημα ν’ απαντήσει σε καμία ερώτηση σε συνεντεύξεις που δίνει, απλά δεν αφήνει κανέναν ν’ αγγίξει το κομμάτι των προσωπικών του, και πολύ καλά κάνει! Στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» τον έβαλαν ν’ απαντήσει σ’ αυτά που ψάχνει ο κόσμος στο Google για εκείνον και ανάμεσά τους ήταν και το… ύψος του Μουτσινά!

Αν δεν έχεις googlάρει ποτέ το όνομα του Νίκου Μουτσινά για να βρεις το ύψος του, τότε μάλλον είσαι απ’ τους

ελάχιστους γιατί, όπως φαίνεται, ο κόσμος ενδιαφέρεται να μάθει πόσους πόντους δείχνει το μέτρο όταν μετριέται ο παρουσιαστής.

Μάλιστα, ο ίδιος δεν θυμόταν ή δεν γνώριζε ακριβώς το ύψος του, ώστε ν’ απαντήσει στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, με αποτέλεσμα ο Κώστας Τσουρός να βγάζει το μέτρο για να τον μετρήσει!

Ο Νίκος Μουτσινάς θυμόταν ότι είναι γύρω στο 1,75 μ., τελικά η μεζούρα του Τσουρού τον έβγαλε… 1,67 μ. αλλά όπως αποδείχθηκε με τη σωστή μέτρηση, ο παρουσιαστής είναι 1,76 μ.!

Ο κόσμος επίσης googlάρει σχετικά με τα προσωπικά και τη σχέση του παρουσιαστή, όμως, ο ίδιος ξεκαθάρισε για ακόμα μια φορά ότι δεν μιλάει γι’ αυτά.

Πάντως, εμείς θα σχολιάσουμε πως για ακόμα μια φορά απογοητευόμαστε με το γεγονός ότι ο κόσμος ψάχνει κυρίως στο Ίντερνετ για τις σχέσεις των celebrities και αγωνιά να πάρει μια απάντηση… Μήπως ν’ ασχοληθούμε λίγο με τις δικές μας ζωές;

Το άρθρο Ο Μουτσινάς απάντηση σ’ αυτό που ψάχνει ο κόσμος στο Google για εκείνον! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα