Το «Χρυσόμελο» είναι το πιο νόστιμο και αυθεντικό μέλι που θα δοκιμάσεις στο Revival!

12:17 8/6/2019 - Πηγή: iPop
Το «Χρυσόμελο» θα είναι στο market του Revival και πρέπει να το δοκιμάσεις! Είναι το πιο νόστιμο και αυθεντικό μέλι. Πόσα γνωρίζεις για αυτό;

Το «Χρυσόμελο» θα βρίσκεται στο market του Revival την Κυριακή κι εμείς ανυπομονούμε να το δοκιμάσουμε. Το «Χρυσόμελο» είναι μια Ελληνική εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε από τους μελισσοκόμους Ταμπάρη Ιωάννη και Νικηφόρου Χρυσοθέμη.

Η

μελισσοκομική της βάση βρίσκεται στο Πλατύ Μεσσηνίας (Καλαμάτα) και η έδρα της επιχείρησης είναι Ιθάκης 56, Άγιος Ιωάννης Ρέντης, οπού εκεί γίνεται και η τυποποίηση όλων των μελιστάλαχτων προϊόντων. Το ΧΡΥΣΟΜΕΛΟ παράγει και παρασκευάζει διάφορες ποικιλίες Ελληνικού μελιού, Γύρης Ανθέων και Βασιλικού Πολτού.

Βασικές αρχές τους είναι η εμπιστοσύνη, ο επαγγελματισμός, η ομαδικότητα, η καινοτομία και φυσικά η ποιότητα την οποία και δεν διαπραγματεύονται.

Οι στόχοι τους είναι να αυξήσουν τις πωλήσεις κατά 60% για τα επόμενα 2 χρόνια στην Ελληνική αγορά και να εξάγουν τα προϊόντα και στο εξωτερικό. Ήδη τα εξάγουν σε Ιαπωνία, Αγγλία, Ιρλανδία, Σουηδία, Αυστρία, Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Τσεχία, Σλοβακία, Κύπρο και Βουλγαρία. Σύντομα και στην αγορά της Ταϊλάνδης. Στην Ελληνική αγορά έχουν τοποθετηθεί σε 200 σημεία με μεγάλες συνεργασίες όπως τα πολυτελή ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεττανία, Hilton και Auto Grill.

Την Κυριακή 9 Ιουνίου δίνουμε ραντεβού από τις 11:00 έως τις 20:00 στο Life Gallery Hotel.

Περισσότερες πληροφορίες για το Revival εδώ: www.facebook.com/events/ . Παράλληλα, μπορείς να βρεις ό,τι ψάχνεις και στο επίσημο site, w4w.gr, και να κλείσεις το εισιτήριό σου από τώρα μέσω του viva.

Το άρθρο Το «Χρυσόμελο» είναι το πιο νόστιμο και αυθεντικό μέλι που θα δοκιμάσεις στο Revival! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα