Πανελλήνιες 2019: Τα θέματα της Άλγεβρας για τους μαθητές ΕΠΑΛ

11:22 8/6/2019 - Πηγή: iPop
Στο μάθημα της Άλγεβρας εξετάστηκαν σήμερα Σάββατο οι υποψήφιοι μαθητές των Πανελλαδικών στα Επαγγελματικά Λύκεια. Τα θέματα της Άλγεβρας για τα ΕΠΑΛ.

Τα θέματα της Άλγεβρας για τα ΕΠΑΛ έδωσε στη δημοσιότητα του υπουργείο Παιδείας.

Πρόκειται για το δεύτερο μάθημα στο οποίοι οι υποψήφιοι των Επαγγελματικών Λυκείων καλούνται να διαγωνιστούν.

Είχε προηγηθεί η εξέταση στα Νέα Ελληνικά και σήμερα Πέμπτη έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο μάθημα της Άλγεβρας.

Δες αναλυτικά τα θέματα της Άλγεβρας για τα ΕΠΑΛ απ’ το υπουργείο Παιδείας.

Όσον αφορά στους υποψηφίους των γενικών λυκείων, η αυλαία των Πανελληνίων άνοιξε χθες, καθώς εξετάστηκαν στο μάθημα της Νέας Ελληνικής Γλώσσας.

Σημειώνεται πως οι εξετάσεις των μαθημάτων Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού για τα ΓΕΛ και Ειδικότητας για τα ΕΠΑΛ θα ολοκληρωθούν στις 18 και 20 Ιουνίου αντίστοιχα. Μετά, θα ακολουθήσουν οι εξετάσεις για τα ειδικά μαθήματα, από τις 21 Ιουνίου έως και τις 2 Ιουλίου.

Μετά τη λήξη των Πανελλαδικών, οι υποψήφιοι θα κληθούν να συμπληρώσουν το μηχανογραφικό δελτίο το οποίο είναι σημαντικά διαφοροποιημένο σε σχέση με πέρυσι, καθώς λόγω των συγχωνεύσεων μεταξύ πανεπιστημίων και ΤΕΙ που πραγματοποιήθηκαν από το υπουργείο Παιδείας εν μέσω της χρονιάς, θα υπάρξουν μόνο πανεπιστημιακά τμήματα.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν απ’ το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, τα μηχανογραφικά δελτία για τις Πανελλαδικές αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου. Οι υποψήφιοι μπορούν να μελετήσουν ή και να εκτυπώσουν το μηχανογραφικό δελτίο που τους ενδιαφέρει.

Για τα ΓΕΛ η πρεμιέρα έγινε την Παρασκευή:

Αυτό είναι το θέμα της Έκθεσης στις Πανελλήνιες!

Το άρθρο Πανελλήνιες 2019: Τα θέματα της Άλγεβρας για τους μαθητές ΕΠΑΛ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα