Το απόλυτο sex game μέσω κινητού!

20:30 8/11/2014 - Πηγή: iPop

Το sex είναι υγεία…όχι μόνο για την ψυχολογία σου αλλά και για να έχεις μια υγιή σχέση. Ναι ok καλά τα αισθήματα και ο έρωτας αλλά το sex είναι από τους πιο βασικούς παράγοντες μιας καλής σχέσης. Ο καθημερινός τρόπος ζωής σε κάνει κάπως να χάσεις την ουσία και την μαγεία της πράξης μειώνοντας και την ποσότητα αλλά και τι ποιότητα!

Μην ανησυχείς, εμείς στο Ipop.gr κάναμε την έρευνα μας και σου βρήκαμε το απόλυτο sex game. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να κατεβάσεις στο κινητό σου την εφαρμογή «Play with me». Και έτσι όπως απλά κατέβασες την εφαρμογή και ο τρόπος για την χρησιμοποιήσεις είναι εξίσου απλός!

Όπως ανοίγεις την εφαρμογή σου εμφανίζει μια διπλή εικόνα που στην μια πλευρά γράφει κάποιες εντολές του τύπου: «Φίλησε», «Πιάσε», «Χάιδεψε», «Γλύψε» κ.α. και από την άλλη εικόνες με διάφορα μέρη του σώματος.Στο κάτω μέρος υπάρχει ένα κόκκινο κουμπί. Το πατάς και το «παιχνίδι» αρχίζει!

Πατώντας το κουμπί τότε η εφαρμογή ενεργοποιείται. Σαν τα γνωστά «φρουτάκια» οι εικόνες γυρνάνε και όταν σταματήσουν σου δείχνουν μια εντολή και ένα μέρος του σώματος. Τότε εσύ καλείσαι να υπακούσεις την εφαρμογή και αυτό που σου λέει να το κάνεις στο σύντροφο σου. Ύστερα ζήτα από τον σύντροφο να κάνει το ίδιο για να δει τι πρέπει να κάνει σε σένα και πάει λέγοντας. Άμα σου τύχει η εντολή «?» τότε μπορείς να κάνεις ότι θέλεις!

Η εφαρμογή είναι συμβατή με Android. Όσοι έχουν κατεβάσει την εφαρμογή δηλώνουν ενθουσιασμένοι!

Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσεις να ανάψεις μια μικρή φωτιά μέσα σου και να ενεργοποιηθείς σεξουαλικά…τώρα αν η μικρή φωτιά μετατραπεί σε πυρκαγιά είναι στο χέρι σου!

The post Το απόλυτο sex game μέσω κινητού! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα