Το Twitter κάνει και μηνύσεις …στην κυβέρνηση των ΗΠΑ!

13:18 8/10/2014 - Πηγή: iPop

Η ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Twitter αποφάσισε να ξεκινήσει τις μηνύσεις. Έτσι, έκανε την πρώτη προς την κυβέρνηση των ΗΠΑ για τη νομοθεσία περί παρακολούθησης της δραστηριότητας χρηστών του διαδικτύου.

Πώς ξεκίνησε, όμως, αυτή η διαμάχη που πλέον πήρε το νόμο της δικαιοσύνης; Όπως, έσπευσαν να ανακοινώσουν οι δημιουργοί του Twitter, πλέον η ιστοσελίδα κοινωνικής

δικτύωσης δεν έχει δυνατότητα να δημοσιεύσει αιτήματα που δέχεται από την αμερικανική κυβέρνηση σχετικά με άρση απορρήτου συγκεκριμένων χρηστών του για λόγους εθνικής ασφαλείας. Αυτό θεωρούν ότι αποτελεί παραβίαση του δικαιώματος της ελευθερίας της γνώμης, όπως αυτό ορίζεται από το Σύνταγμα των ΗΠΑ και δεν μπορούν να το αφήσουν να συμβεί.

Η εταιρεία τόνισε ότι θέλησε να προχωρήσει σε αυτή τη μήνυση με σκοπό να πιέσει την αμερικάνικη κυβέρνηση γίνει πιο ελαστική στα αιτήματα για άρση απορρήτου χρηστών του Twitter. Ενώ ο δικηγόρος του Twitter, Μπεν Λι δήλωσε: «Πιστεύουμε ότι δικαιούμαστε σύμφωνα με το Σύνταγμα των ΗΠΑ να απαντούμε σε χρήστες μας που ρωτούν σχετικά με τα αιτήματα που δεχόμαστε για άρση απορρήτου από την κυβέρνηση των ΗΠΑ».

The post Το Twitter κάνει και μηνύσεις …στην κυβέρνηση των ΗΠΑ! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα