Το Survivor έκανε πρεμιέρα κι αυτά είναι τα μηνύματα του Σάκη Τανιμανίδη και του Γιώργου Λιανού. Ποια ομάδα κέρδισε στο πρώτο αγώνισμα;

11:53 28/12/2020 - Πηγή: iPop

Το Survivor επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής με αρκετές αλλαγές, αφού όπως είναι γνωστό την σκυτάλη στην παρουσίαση έχει πάρει ο Γιώργος Λιανός. Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα του Survivor 2021.

Το παιχνίδι επιβίωσης έκανε πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και μάλιστα με το δεξί, αφού σημείωσε τηλεθέαση στο σύνολο 34% και στο δυναμικό κοινό 34,9%, ενώ έως και το 42,8%, στο τέταρτο 00:00 – 00:15, σύμφωνα με τους πίνακες της

Nielsen.

Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη για το Survivor και το μήνυμα του Γιώργου Λιανού σε εκείνον

Την παρουσίαση του Survivor φέτος έχει αναλάβει εξ’ ολοκλήρου ο Γιώργος Λιανός, καθώς ο Σάκης Τανιμανίδης αποφάσισε να μείνει στο πλευρό της συντρόφου του, η οποία περιμένει δίδυμα. Μάλιστα, όπως είχε πει και ο ίδιος, η εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα και μάλιστα σε δίδυμα είναι πιο σημαντική για εκείνον και δεν θέλει να χάσει όλες τις στιγμές μέχρι και την γέννα.

Ωστόσο, λίγο πριν την πρεμιέρα του Survivor ο Σάκης Τανιμανίδης θέλησε να ευχηθεί δημόσια καλή επιτυχία στον Γιώργο Λιανό, ανεβάζοντας ένα insta story μαζί του από τον προηγούμενο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και γράφοντας “Φίλε μου καλή επιτυχία! Ζήσε το!”.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Λιανός στην πρεμιέρα του Survivor έστειλε ένα μήνυμα στον Σάκη Τανιμανίδη για τον ερχομό των διδύμων, λέγοντας χαρακτηριστικά «Θα ήθελα όλοι μας να ευχηθούμε στο φίλο μας τον Σάκη, με το καλό να υποδεχθεί τα δίδυμα».

Ποια ομάδα κέρδισε στο πρώτο αγώνισμα;

Διάσημοι και Μαχητές έβαλαν τα δυνατά τους για να κερδίσουν το πρώτο αγώνισμα, διεκδικώντας αλεύρι και 15 λίτρα νερό, που χρειάζονται για την επιβίωσή τους στην παραλία. Ο στίβος μάχης ήταν απαιτητικός, αλλά το αποτέλεσμα κρίθηκε σχετικά εύκολα με τους Μαχητές να έχουν από την αρχή το προβάδισμα και το σκορ να λήγει 10-6.

Το Survivor προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 21.00 και από Δευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.15.

Δες ποιοι είναι οι 20 παίκτες που συμμετέχουν στο Survivor 2021.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Το Survivor έκανε πρεμιέρα κι αυτά είναι τα μηνύματα του Σάκη Τανιμανίδη και του Γιώργου Λιανού. Ποια ομάδα κέρδισε στο πρώτο αγώνισμα; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor, Σάκη Τανιμανίδη, Γιώργου Λιανού, Ποια,Survivor, saki tanimanidi, giorgou lianou, poia