Πώς θα πραγματοποιήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι με το νέο έτος

17:06 27/12/2020 - Πηγή: iPop

Το 2020 μπορεί να μην ήταν η τυχερή χρονιά κανενός, ωστόσο πιστεύω ότι αν παραβλέψεις όλα όσα πήγαν στραβά, λοξά και ανάποδα, θα βρεις κάτι που πήγε καλά έστω και λίγο. Το 2021 είναι μία ανάσα μακριά και όλοι θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα είναι μία καλύτερη χρονιά ύστερα από ένα απίστευτα δύσκολο 2020. Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει τρόπος να πραγματοποιήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι με το νέο έτος, τόσο εσύ όσο και όλοι μας!

Πώς θα πραγματοποιήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι το 2021

Τα όνειρα είναι μεγάλο κομμάτι της ζωής και καμιά φορά μέσα στη ροή και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας τείνουμε να τα

ξεχνάμε. Κάποια είναι μεγάλα και κάποια άλλα πιο μικρά, όμως λίγη σημασία έχει. Το σημαντικό είναι να οργανώσεις μία στρατηγική για να τα πετύχεις.

Pexels

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να εκτιμήσεις είναι πόσο χρόνο απαιτούν για να τα ολοκληρώσεις και ύστερα ποια είναι τα βήματα που πρέπει να κάνεις ώστε να έρθεις πιο κοντά τους. Προσωπικά κάθε χρόνο παίρνω ένα ημερολόγιο της νέας χρονιά και γράφω όλα όσα θα ήθελα να πετύχω έτσι ώστε στο τέλος της χρονιάς να δω τι κατάφερα, τι προστέθηκε στη λίστα με τις επιδιώξεις μου και τι σταμάτησα να θέλω πια. Είμαστε άνθρωποι και οι καθημερινές συγκυρίες αλλάζουν τη ρότα της ζωής μας, τις επιδιώξεις μας και τις προτιμήσεις μας.

Θα χρειαστείς χρόνο και υπομονή. Έχεις και από τα δύο κι ας έχουν έρθει όλα τούμπα το 2020, θα περάσει κι αυτό και θα βγούμε πιο δυνατοί. Αυτό που θέλω να τονίσω μέσα από αυτό είναι ότι θα πρέπει να σκεφτείς τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου χωρίς τον κορονοϊό.

Unsplash/rawpixel

Θα πρέπει να κοιτάξεις έναν έναν τους τομείς της ζωής σου ξεχωριστά και να θέσεις στόχους για κάθε έναν από αυτούς. Θα σου πρότεινα να βάλεις μία βαθμολογία για να κρίνεις σε ποια στάδιο είσαι τώρα και που θες να φτάσεις. Μπορείς να βαθμολογήσεις από το 1 έως το 6, πίστεψε με δε χρειάζεσαι μεγαλύτερη κλίμακα. Τώρα, οι τομείς που πρέπει να προσεγγίσεις είναι:

Το οικογενειακό σου περιβάλλον και οι σχέσεις που το απαρτίζουνΤο προσωπικό περιβάλλον και η σχέση σου Οι φίλοι σου και οι διαπροσωπικές σου σχέσειςΗ εργασία σουΤα οικονομικά σου Η προσωπική σου εξέλιξη

Έβαλα την προσωπική σου εξέλιξη τελευταία, όχι γιατί είναι το λιγότερο σημαντικό αλλά επειδή είναι κάτι το οποίο έχει πολλά επίπεδα σύμφωνα με την προσωπική σου κατάσταση και επιδίωξη. Δε χρειάζεσαι πολλά για να πραγματοποιήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι με τη νέα χρονιά αλλά σίγουρα χρειάζεσαι ένα πλάνο και μία ξεκάθαρη εικόνα για το που βρίσκεσαι!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πώς θα πραγματοποιήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι με το νέο έτος εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα