Το Instagram δοκιμάζει τα Group Stories! Πώς ακριβώς λειτουργούν;

12:16 24/10/2019 - Πηγή: iPop

Το Instagram μπορεί σύντομα να επιτρέψει στους χρήστες να δημιουργήσουν Stories μαζί… Δηλαδή, Group Stories! Τι είναι αυτό το νέο χαρακτηριστικό;

Για ακόμη μια φορά η app researcher, Jane Manchun Wong, αποκάλυψε πως η πλατφόρμα του Instagram δοκιμάζει τα Group Stories! Πώς ακριβώς λειτουργεί το νέο feature;

Η

Jane Manchun ανέβασε μερικά screenshots από το νέο χαρακτηριστικό και μας έδειξε λιγάκι πώς λειτουργεί. Οι χρηστές θα μπορούν να μοιράζονται περιεχόμενο σε Group Story στο Instagram κι από εκεί θα μπορούν να επιλέξουν να το στείλουν στους στενούς τους φίλους ή σε ένα Group.

Instagram is testing Group Story pic.twitter.com/zNKaV19kYA

— Jane Manchun Wong (@wongmjane) October 5, 2019

Αυτό που έχει επίσης, έχει ενδιαφέρον είναι ότι το Facebook, έχει ήδη δοκιμάσει ένα παρόμοιο χαρακτηριστικό κι αποφάσισε να το αποσύρει τον περασμένο μήνα. Ωστόσο, τα Group Stories ίσως ταιριάζουν περισσότερο στη φιλοσοφία του Instagram.

Το γεγονός βέβαια, ότι το Instagram δοκιμάζει το νέο χαρακτηριστικό δεν σημαίνει πως θα το ενεργοποιήσει για όλους, αλλά είναι πολύ πιθανό! Παράλληλα, αυτό που δοκιμάζει το Instagram είναι η απάντηση με GIF στα Stories.

Δηλαδή, εκτός από τα emojis, θα μπορείς να απαντάς με GIF! Κάτι μας λέει πως τα Stories θα γίνουν ακόμη πιο πολύχρωμα και διασκεδαστικά.

Ήδη προστίθενται νέα stickers, όπως αυτό για events και αυτό για chat, κάτι που δίνει πολλές επιλογές στον κάθε χρήστη. Ούτως ή άλλως οι περισσότεροι χρήστες, χρησιμοποιούν τα Insta Stories συχνά-πυκνά και ανεβάζουν στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Εμείς αναμένουμε τις νέες προσθήκες που θα κάνουν την εμπειρία μας στο app ακόμη καλύτερη, πιο εύκολη και διασκεδαστική.

Και μέσα σε όλα… έχουμε και μια πρόταση για το Instagram. Φίλε Mark, μας ακούς;;;

Αυτό που δεν μπορείς να δεις στα Insta Stories ενώ θα έπρεπε!

Photo: unsplash/Jonathan Kemper

Το άρθρο Το Instagram δοκιμάζει τα Group Stories! Πώς ακριβώς λειτουργούν; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα