Το 7ο Santa Run μας χάρισε πανέμορφες Χριστουγεννιάτικες εικόνες και μας έβαλε σε γιορτινό κλίμα

15:49 12/12/2021 - Πηγή: iPop

Την Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου στις 10:30 το πρωί πραγματοποιήθηκε το 7ο Santa Run στο ΟΑΚΑ μέσα σε ένα ηλιόλουστο και άκρως χριστουγεννιάτικο κλίμα. Μικροί και μεγάλη Άγιοι Βασίληδες έτρεξαν για 7η χρονιά για πολύ καλό σκοπό υπενθυμίζοντας ποιο είναι πραγματικά το νόημα και η μαγεία των Χριστουγέννων.

Κάνε μια πράξη αγάπης: Βιβλία για τις γιορτές που στηρίζουν καλούς σκοπούς!

Εικόνες από το 7o Santa Run στο ΟΑΚΑ

Με σημείο αφετηρίας και τερματισμού την

είσοδο του Holmes Place Outdoor Club στο O.A.K.A Σπύρος Λούης, στα γήπεδα αντισφαίρισης, πραγματοποιήθηκε μια συμβολική διαδρομή 2 χιλιομέτρων. Γονείς, παιδιά και κατοικίδια έτρεξαν, γέλασαν, έπαιξαν και φυσικά όλα έγιναν για καλό σκοπό. Το Santa Run έχει καθιερωθεί πλέον ως ένας κοινωνικός θεσμός, με παράλληλο στόχο την ενίσχυση αξιόλογων κοινωφελών σκοπών που υλοποιούν ουσιαστικό έργο. Τα έσοδα θα διατεθούν στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Η μαγεία του Χριστουγεννιάτικου Κόσμου ξετυλίγεται στο ΚΠΙΣΝ! Μία επίσκεψη αρκεί για να μεταφερθείς σε ένα παραμύθι

Eurokinissi

Ο Γενικός Συντονιστής του Ο.Α.Κ.Α «Σπύρος Λούης», κ. Κωνσταντίνος Χαλιορής δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά για εμάς το Ο.Α.Κ.Α να συνδιοργανώνει και να συμμετέχει σε πρωτοβουλίες με έντονο κοινωνικό χαρακτήρα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να γεμίζεις τα παιδιά με χαμόγελο, την πιο φωτεινή εποχή του χρόνου!»

Η εκδήλωση Santa Run θα πραγματοποιηθεί και στον Πειραιά την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στις 9 το πρωΐ με σημείο εκκίνησης την πλατεία Κοραή (Δημαρχείο Πειραιά) και τερματισμό στο Δημοτικό Θέατρο.

Eurokinissi

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το 7ο Santa Run μας χάρισε πανέμορφες Χριστουγεννιάτικες εικόνες και μας έβαλε σε γιορτινό κλίμα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
7ο Santa Run, Χριστουγεννιάτικες,7o Santa Run, christougenniatikes