Τηλεοπτική σεζόν 2022 – 2023: Αυτές είναι οι νέες ελληνικές σειρές που θα φας κόλλημα!

19:02 4/9/2022 - Πηγή: iPop

Μία νέα σεζόν ξεκινάει και όπως όλοι επιστρέφουμε σιγά – σιγά πίσω στην βάση μας, έτσι και η τηλεόραση έχει προνοήσει γι’ αυτό κι έχει φροντίσει να κυκλοφορήσει νέες τηλεοπτικές σειρές, οι οποίες θα σου κρατούν συντροφιά κάθε βράδυ, μετά από μία κουραστική μέρα στην δουλειά. Ποιες είναι, όμως, οι νέες σειρές σου αξίζουν και θα σε κάνουν να κολλήσεις; Παρακάτω μπορείς να δεις την λίστα που έχουμε επιλέξει για ‘σένα!

MEGA TVMaestro

«Ένα ερωτικό δράμα με φόντο

τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα. Μια ακολουθία συμβάντων βαθιά ανθρώπινων, ρεαλιστικών, συγκινητικών με εκρηκτική έκβαση»: Με αυτά τα λόγια περιγράφει η επίσημη ανακοίνωση του Μεγάλου Καναλιού τη νέα σειρά με την υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Τα γυρίσματα έγιναν στην Αθήνα, στους Παξούς και στην Κέρκυρα, ενώ στη σειρά, πέρα από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, πρωταγωνιστούν η Χάρις Αλεξίου, η Μαρία Καβογιάννη, ο Φάνης Μουρατίδης, ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο Γιάννης Τσορτέκης, αλλά και οι Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Στεφανία Γουλιώτη, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.

Όσον αφορά την υπόθεση, το Mega είχε αποκαλύψει παλαιότερα, πως έχει να κάνει με έναν δάσκαλο μουσικής ο οποίος ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων.

Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

«Maestro»: Κυκλοφόρησε το trailer της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη – Πότε κάνει πρεμιέρα;

Το Μαύρο Ρόδο

Το Μαύρο Ρόδο είναι η νέα δραματική σειρά του MEGA που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη και τη διασκευή επιμελείται ο Γιώργος Κρητικός, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και μουσικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ένας μεγάλος σεισμός καθιστά το μοναστήρι προσωρινά ακατάλληλο προς χρήση και την αναγκάζει να επιστρέψει για λίγο στο πατρικό της. Εκεί θα γνωρίσει τον Πέτρο, φίλο της ετεροθαλούς αδελφής της και περιζήτητο εργένη. Το βλέμμα του θα την αιχμαλωτίσει κι όσο εκείνη θα αντιστέκεται στη γυναικεία της φύση που ξυπνάει, ένας απαγορευμένος έρωτας θα ανθίζει.

Ένας έρωτας ικανός να γκρεμίσει όλες τις βεβαιότητές της. Είναι η ώρα που πρέπει να πάρει τη μεγάλη απόφαση τι πραγματικά επιθυμεί, σε ποιον κόσμο θέλει να ζήσει, αλλά και ποια είναι.

Στο πρωταγωνιστικό καστ θα δούμε τους: Μαρία Καλλιμάνη, Μιχαήλ Ταμπακάκη, Κατερίνα Διδασκάλου, Λεωνίδα Κακούρη, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Θεοφανία Παπαθωμά, Ελένη Καρακάση, Ευθαλία Παπακώστα, Νίκο Κούκα, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Πένυ Αγοραστού κ.α.

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη

Δεν είναι μία, αλλά τρεις.

Γυναίκες που τους φέρνουν όλους και όλα… βόλτα: Άντρες, παιδιά, δουλειά, πεθερές.

Μια οικογενειακή κωμωδία που περιγράφει παράλληλα τις περιπέτειες τριών διαφορετικών γυναικών με το ίδιο όνομα… Μαίρη.

Κάθε μία έχει τη δική της ζωή, τους δικούς της ανθρώπους γύρω της και τη δική της κοσμοθεωρία.

Απλές καθημερινές καταστάσεις που μας είναι γνώριμες, γίνονται στα χέρια των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου το υλικό για ένα σπαρταριστό σενάριο με χαρακτήρες της διπλανής πόρτας, απολαυστικές παρεξηγήσεις και ατάκες που θα γίνουν viral.

Μια ξεκαρδιστική σειρά από το συγγραφικό δίδυμο που έχει σφραγίσει την κωμωδία στην τηλεόραση, το σινεμά και το θέατρο.

Οι τρεις πρωταγωνίστριες με το όνομα «Μαίρη», θα είναι οι: Κατερίνα Ζαρίφη, Νίκη Λάμη και Βάσω Λασκαράκη.

«Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη»: Η νέα κωμική σειρά του MEGA που αναμένεται να προβληθεί στις οθόνες μας και υπόσχεται άφθονο γέλιο

ALPHAΑυτή η Νύχτα Μένει

«Στη νύχτα νιώθαμε θιασώτες μιας παράστασης φαντασμαγορικής, με έναν αόρατο σκηνοθέτη να δίνει το πρόσταγμα και οι θαμώνες-άνθρωποι της διπλανής πόρτας να μεταμφιέζονται σε άρχοντες κόντρα στη χωματερή της άχαρης ζωής τους», γράφει ο Θάνος Αλεξανδρής.

Πρόσωπα σκοτεινά φωτίζονται από έναν «αόρατο σκηνοθέτη». Μας κοιτάνε στα μάτια προκαλώντας να μαντέψουμε τα μυστικά τους. Το σκοτάδι εναλλάσσεται με το φως. Η κάμερα κινείται αργά στους ήχους της φωνής της Γιώτας Νέγκα, ο χρόνος πλαταίνει… κάθε στιγμή έχει να διηγηθεί μια ιστορία. Η νύχτα είναι σκληρή. Έχει τους δικούς της κανόνες, αγώνα για επιβίωση και δίψα για ζωή. Στο ίδιο τραπέζι τα πίνουν κάθε βράδυ η ζωή, η καψούρα και ο θάνατος.

Το λυρικό trailer της νέας δραματικής σειράς του Alpha, με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Ρήγου, αποτυπώνει μοναδικά την ατμόσφαιρα στα μπουζούκια τη δεκαετία του ’80, σαν μία ταινία μικρού μήκους. Κινηματογραφική αισθητική, υψηλή παραγωγή, εκπληκτική φωτογραφία, αργή κίνηση, εξωτερικά πλάνα συνθέτουν ένα άρτιο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Μια λιτανεία στις νύχτες που γέμισαν με πάθος τις ζωές των θαμώνων. Η νέα μεγάλη παραγωγή «Αυτή η νύχτα μένει» έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha για να αλλάξει τις νύχτες μας. Με φόντο το «Όνειρο», ένα σκυλάδικο του Αγρινίου, παρακολουθούμε ζωές διαφορετικών ανθρώπων και διαφορετικών κόσμων. Δύο κόσμοι θα ανταμώσουν για να συγκρουστούν μέχρι θανάτου. Μυστικά θα αποκαλυφθούν και ένας μεγάλος έρωτας θα γεννηθεί από τις στάχτες.

Η σειρά που βασίζεται στο εμβληματικό βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή «Αυτή η νύχτα μένει», έρχεται με ένα εξαιρετικό καστ ταλαντούχων ηθοποιών πλαισιωμένο από σπουδαίους συντελεστές σε σκηνοθεσία Κατερίνας Φιλώτου και σενάριο Ιωάννας Κανελλοπούλου και Γιώργου Μακρή.

OPENΈρωτας Φυγάς

Ο «ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ» έρχεται καθημερινά από τη νέα σεζόν στο OPEN, να μας ταξιδέψει στην Ελλάδα της δεκαετίας του ’50 που ξεπερνά τα σκοτάδια της, προχωρά και εξελίσσεται, μέσα από έναν έρωτα μοιραίο, πλοκή συναρπαστική, σταυροδρόμια ηθικής που συναντάμε ακόμη στο σήμερα, έντονους χαρακτήρες, συναισθήματα, και καταιγιστικές ανατροπές.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Πέμη Ζούνη, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος. Στον ρόλο του Στέφανου Παράσχου, ο Σταύρος Ζαλμάς. Στον ρόλο της γιαγιάς Αθηνάς, η Έφη Παπαθεοδώρου. Συμμετέχουν επίσης οι: Γεράσιμος Γεννατάς, Μαρία Κωνσταντάκη, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Κώστας Κάππας, Κώστας Καζανάς, Αρετή Πασχάλη, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Λίλη Τσεσματζόγλου, Μαρία Καβουκίδου, Δένια Μιμερίνη και Χρύσα Κλούβα.

ΣΚΑΙΣτΟργή

«ΣτΟργή» ονομάζεται η νέα κοινωνική, δραματική σειρά που έρχεται στον ΣΚΑΪ από την επόμενη σεζόν και πραγματεύεται την κακοποίηση, το τραύμα που κρύβεται στην παιδική ηλικία και πολλές φορές ορίζει την ενηλικίωση και την ικανότητά μας να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους.

Στο σίριαλ «ΣτΟργή» πρωταγωνιστεί η Μαρία Ναυπλιώτου, η οποία υποδύεται την ψυχίατρο -ή Γιατρό όπως την αποκαλούν όλοι- Μαργαρίτα Καλογεροπούλου. Τη σκηνοθεσία της υπογράφει ο Χρίστος Γεωργίου, ενώ το σενάριο η Εύα Πανταζή και ο Γιάννης Βολιώτης.

Πρόκειται για την ελληνική προσαρμογή της τουρκικής τηλεοπτικής σειράς Kirmizi Oda. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε, επίσης τους: Βίκυ Παπαδοπούλου (Ψυχολόγος Βίκυ Βρανά), Κωνσταντίνος Λάγκος (Παιδοψυχίατρος Δαμιανός Γαλάνης), Γιολάντα Μπαλαούρα (Πηγή, γραμματέας του Κέντρου), Βασίλης Μηλιώνης (Μπίλη) και Μέγκυ Σούλι (Μυρτώ), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Μάρω), Ιωάννης Παπαζήσης (Γιάννης), Βασιλική Τρουφάκου (Ειρήνη), Αναστασία Παντούση (Αλίκη), Αλέκος Συσσοβίτης (Σάκης), Λένα Παπαληγούρα (Μαρίνα) κ.α.

ANT1Παγιδευμένοι

Μετά τη σειρά “Ήλιος”, μία ακόμη αστυνομική – δραματική σειρά, έρχεται, πιθανότατα στην καθημερινή ζώνη. Στο επίκεντρο θα βρίσκεται μία δικηγόρος και ένας εισαγγελέας, οι οποίοι καλούνται να εξιχνιάσουν ένα πολύ σοβαρό έγκλημα! Σενάριο: Σωτηρία Ψευτούδη. Σκηνοθεσία: Βίκυ Μανώλη.

Οι πρωταγωνιστές θα είναι οι: Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Σόλωνας Τσούνης, Μαριλένα Ράδου, Άννα Καλαϊτζίδου, Σοφία Μανωλάκου κ.α.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τηλεοπτική σεζόν 2022 – 2023: Αυτές είναι οι νέες ελληνικές σειρές που θα φας κόλλημα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
φας, ελληνικες σειρες, σεζον, σειρες, φας, το φως, λεωνίδας καλφαγιάννης, κωνσταντίνος λάγκος, νέα, δραμα, αθηνα, κερκυρα, mega, σεισμος, θεατρο, φως, alpha, ελλαδα, ipop, google, κινηση στους δρομους, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, www.google.gr, eurobank alpha, alpha eurobank, σεισμος κρητη, παναγιωτης ρουμελιωτης, σεισμος τωρα, θανασης γιαννακοπουλος, δωρο πασχα 2012, ειρήνη παπαδοπούλου, η ζωη, κοινωνια, ipop, ελενη, κωνσταντίνος λάγκος, δουλεια, θανατος, καθημερινη, κοντρα, νησι, ξανθοπουλος, οθονες, προγραμμα, σινεμα, σωτηρια, τηλεοραση, φωτογραφια, φως, ωρα, alpha, mega, αρθρο, αισθητικη, αλεξιου, αννα, αρετη, ατμοσφαιρα, βικυ, βιβλιο, βλεμμα, βραδυ, βρισκεται, γεωργιου, γινονται, γυρισματα, διψα, δικη, διδυμο, ευα, ευδοκια, εποχη, ερχεται, ευδοκια ρουμελιωτη, λεωνίδας καλφαγιάννης, ζωη, ζωης, ζωνη, ιδιο, ηλικια, υποθεση, καψουρα, κιμωνας, κινηση, κιτσος, κωμωδια, λεωνιδας, λογια, μαυρο, ματια, μικρο, μπορεις, μαρια, μυθιστορημα, μυστικα, νεγκα, νικη, νικο, νυχτα, ομαδα, ονομα, ορεστης, παιδια, παθος, παξους, πεμη ζουνη, υπογραφη, προβληματα, πρωταγωνιστες, ρολο, σεναριο, σειρα, σιριαλ, σκηνοθεσια, σουλι, σοφια, το φως, τονια, υψηλη, φεστιβαλ, φυση, φοντο, χριστος, χρονος, ιωαννης, κωνσταντινος, αντρες, δημητρης, κωνσταντινου, κωστας, μπουζουκια, ο χριστος, ροδο, θανος, θανου, θεματα, υλικο, χαλκιας, χερια, χωματερη, ζαλμας, ζουνη
Τυχαία Θέματα