Τι θα σου έλεγαν οι γυναίκες που δολοφονήθηκαν από τους συντρόφους τους; Ένα βίντεο που αναδεικνύει τα σημάδια μιας κακοποιητικής σχέσης

11:15 23/11/2021 - Πηγή: iPop

«Μη με αφήσεις ποτέ» είναι ο τίτλος της νέας διαφήμισης της Lacta και πραγματικά θα σε κάνει να ανατριχιάσεις. Μία σοκολάτα που τόσα χρόνια μας μαθαίνει τι είναι αληθινή και πραγματική αγάπη, τώρα βγαίνει έξω από το κουτί της και μας διδάσκει τι δεν είναι αγάπη, τι δεν είναι έρωτας.

Αυτή τη φορά η εταιρεία έκανε τη διαφορά με ένα ολιγόλεπτο βίντεο και θέλει να μας ευαισθητοποιήσει

μέσω μίας αληθινής ιστορίας. Μιας ιστορίας στην οποία έχουν πρωταγωνιστήσει, δυστυχώς, πολλές γυναίκες κι έχουν χάσει άδικα το χαμόγελό τους, την ίδια τους τη ζωή. Γνώρισαν άδικα τον θάνατο επειδή απλά ήταν γυναίκες.

Ποτέ δεν είναι έγκλημα αγάπης. Η αγάπη δεν εγκληματεί

Διαφήμιση Lacta: Μην αγνοείς τα σημάδια μίας κακοποιητικής σχέσης

«Θέλω να είσαι δική μου. Μόνο δική μου. Κανένας δεν θα σε αγαπήσει όπως εγώ», λέει στη γυναίκα ο άνδρας και εκείνη φαίνεται να το ερμηνεύει ως ένδειξη έρωτα και αγάπης. Η χειριστική συμπεριφορά ενός κακοποιητικού συντρόφου όμως δεν αργεί να δείξει τον πραγματικό του εαυτό, την σκληρή και σκοτεινή πτυχή του εαυτού του.

Μήπως είσαι σε μια κακοποιητική σχέση και δεν το καταλαβαίνεις; Μια ιστοριούλα σαν παραμύθι μπορεί να σου θυμίσει τη ζωή σου

Όσο περνούν τα δευτερόλεπτα την ελέγχει, της μιλά άσχημα, την περιορίζει, γίνεται βίαιος απέναντί της και όταν τελικά αυτή αποφασίζει να τον αφήσει, έρχεται το μοιραίο τέλος της. Η ζήλεια του τον οδήγησε στον θάνατό της.

«Μην με αφήσεις ποτέ… γιατί θα σου κάνω κακό», είναι η φράση που κλείνει το συγκλονιστικό video.

Μέχρι σήμερα, το 2021 13 γυναίκες έχουν δολοφονηθεί και χιλιάδες έχουν κακοποιηθεί από εκείνους που υποτίθεται πως τις «αγαπούσαν».

Η αληθινή αγάπη είναι δικαίωμά σου κι εμείς είμαστε δίπλα σου για να σε υπερασπιστούμε.

Αυτό δεν είναι αγάπη.

Μάθε πώς να αναγνωρίζεις τα σημάδια ψυχολογικής και σωματικής βίας σε μια σχέση. Μπες στο diotima.org.gr.

Δες εδώ το σχετικό βίντεο:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τι θα σου έλεγαν οι γυναίκες που δολοφονήθηκαν από τους συντρόφους τους; Ένα βίντεο που αναδεικνύει τα σημάδια μιας κακοποιητικής σχέσης εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα