Τι σημαίνει tsundoku; Το Kick στην Κυψέλη μεταμορφώθηκε σ’ ένα ιδιαίτερο αναγνωστήριο και σε περιμένει για μια μοναδική εμπειρία

17:02 13/12/2021 - Πηγή: iPop

Ένα μοναδικό project έχει στηθεί στο Kick στην Κυψέλη και σε περιμένει για μια ξεχωριστή εμπειρία μουσικής και ανάγνωσης βιβλίων. Τι σημαίνει tsundoku; Και πώς τα βιβλία που θα βρεις στο Kick συνδέονται με την Agia Monaxia;

Τι σημαίνει
Tsundoku;

Το Tsundoku είναι ένας ιαπωνικός όρος που περιγράφει την συνήθειά μας να παίρνουμε πολλά βιβλία και να τα αφήνουμε να συσσωρεύονται στο σπίτι μας, χωρίς απαραίτητα να τα διαβάζουμε.

Είναι επίσης το όνομα μιας σειράς από άλμπουμ από την Agia Monaxia, με κάθε τραγούδι να αντιπροσωπεύει ένα διαφορετικό βιβλίο, λειτουργώντας ως μίνι σάουντρακ του βιβλίου.

Μάλιστα, στο πλαίσιο του project, τα άλμπουμ διατίθενται σε κασέτες μαζί με ειδική χειρόγραφη συσκευασία βιβλίων, προσωπικής παραγγελίας. (Μάθε περισσότερα εδώ).

Τώρα, το συγκεκριμένο concept παρουσιάζεται με τη μορφή οπτικοακουστικής έκθεσης/sound bath.

Έτσι, λοιπόν, οι άνθρωποι πίσω απ’ την Agia Monaxia έχουν μεταμορφώσει τον υπέροχο χώρο Kick στην Κυψέλη σ΄ ένα φιλόξενο αναγνωστήριο, το οποίο μπορείς να επισκεφτείς, να περιηγηθείς και να πιεις τον καφέ ή την μπύρα σου διαβάζοντας κάποιο απ΄τα βιβλία, ενώ παράλληλα ακούς αυτές τις μοναδικές μουσικές που έχουν εμπνευστεί απ’ τα βιβλία που παρουσιάζονται στον χώρο.

Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μια εμπειρία που θα σου μείνει αξέχαστη, ενώ θα έχεις την ευκαιρία να χαλαρώσεις απ’ την εκπληκτική αύρα του χώρου, διαβάζοντας βιβλία που έχουν επιλεχθεί με προσοχή και ακούγοντας φανταστική μουσική.

Πληροφορίες:

KICK, Σποράδων 26, Κυψέλη, ΑθήναΠότε; Δευτέρα 13/12 και Τρίτη 14/12 απ’ τις 17:00 έως τις 21:00Είσοδος ελεύθερη

Βρες όλες τις πληροφορίες της εκδήλωσης στο Facebook event page.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τι σημαίνει tsundoku; Το Kick στην Κυψέλη μεταμορφώθηκε σ’ ένα ιδιαίτερο αναγνωστήριο και σε περιμένει για μια μοναδική εμπειρία εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα