Very Peri: Το χρώμα του 2022 καταλαμβάνει τον χώρο της μόδας – Μάθε κι εσύ πώς να το εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου

14:13 13/12/2021 - Πηγή: iPop

Μπορεί ένα χρώμα να προβλέψει το μέλλον; Μετά τις πολλές αβεβαιότητες που ζήσαμε το 2020 και το 2021, πολλοί από εμάς αναζητούν σημάδια από οπουδήποτε. Η Pantone ανέδειξε ως Color of the Year 2022 μια νέα απόχρωση που ονομάζεται Very Peri και σύμφωνα με τη Leatrice Eiseman, την εκτελεστική διευθύντρια του Pantone Color Institute, και τη Laurie Pressman, την αντιπρόεδρο του Pantone

Color Institute, αγκαλιάζει την αβεβαιότητα και την αισιοδοξία του μέλλοντος. Πάντως αυτό το νέο χρώμα έχει ήδη αγαπηθεί από μεγάλους οίκους μόδας, οι οποίοι το αγκάλιασαν και σου δείχνουν τρόπου ώστε να το εντάξεις κι εσύ στην γκαρνταρόμπα σου!

Η νέα απόχρωση του Very Peri είναι αποτέλεσμα σχεδόν ενός έτους έρευνας και πρόβλεψης τάσεων από το Pantone Color Institute, το οποίο αρχίζει να εντάσσεται στις χρωματικές τάσεις στα τέλη της άνοιξης. «Κοιτάμε πάρα πολλούς τομείς, από τον αθλητισμό μέχρι τη μόδα, για να δούμε τι γλώσσα μιλούν οι άνθρωποι», δήλωσε η Eiseman, τονίζοντας ότι το αυξημένο ενδιαφέρον για το metaverse και τις πλατφόρμες gaming βοήθησε να δημιουργηθεί το Χρώμα της Χρονιάς για το 2022, «και θέλουμε πραγματικά το Χρώμα της Χρονιάς να αντικατοπτρίζει αυτό που συμβαίνει στον κόσμο γύρω μας».

24 ώρες, 1.440 λεπτά ή 86.400 δευτερόλεπτα – Η Vogue Portugal σε καλεί να ζήσεις κάθε λεπτό

Το χρώμα Very Peri έχει αγαπηθεί ήδη από τον χώρο της μόδας PHOTO: UGO CAMERA / COURTESY OF MARQUES’ALMEIDAPHOTO: MARIEVIC / COURTESY OF ALEXIS MABILLEPHOTO: COURTESY OF TOMO KOIZUMIPHOTO: FILIPPO FIOR / GORUNWAY.COM

Εκτός από τον τόνο που χρησιμοποιείται στην ψηφιακή εποχή που είναι δημοφιλή στη Gen-Z, η απόχρωση έχει επίσης ρίζες στον φυσικό κόσμο και στην ευεξία, με τα φυτά πασχαλιάς, λεβάντας και μυρτιάς να προσφέρουν μια ήρεμη νότα σε μια χαοτική περίοδο. Το Very Peri εμφανίζεται επίσης σε πολλά beauty brands και στις τάσεις μόδας. Να υπενθυμίσουμε, άλλωστε, πως η επίσημη παρουσίαση του χρώματος από την Pantone περιλαμβάνει εμφανίσεις από τις ανδρικές κολεξιόν Lanvin, Chet Lo και Louis Vuitton.

Η νέα συλλογή του Άγγελου Μπράτη έχει cool διάθεση και σε ταξιδεύει στην πιο εμβληματική στιγμή της μόδας

PHOTO: FILIPPO FIOR / GORUNWAY.COMPHOTO: FILIPPO FIOR / GORUNWAY.COMPHOTO: COURTESY OF GUCCIPHOTO: ALESSANDRO VIERO / GORUNWAY.COM

Το χρώμα συνεχίζουν να το αγκαλιάζουν και να το προτιμούν στα ρούχα τους κι άλλα πολύ γνωστά brands όπως η Threeasfour, η Iris van Herpen, η Xüly Bet και η Tomo Koizumi. Εσύ από την πλευρά σου μπορείς να πάρεις όση έμπνευση χρειάζεσαι γιατί είναι δεδομένο πως θα το βλέπεις παντού! Ήρθε η στιγμή να πειραματιστείς, τα το εντάξεις στο στυλ σου και να το αγαπήσεις!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Very Peri: Το χρώμα του 2022 καταλαμβάνει τον χώρο της μόδας – Μάθε κι εσύ πώς να το εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα