Τι σημαίνει το Donate για τους Gamers;

14:31 14/8/2014 - Πηγή: iPop

Το Donate ή αλλιώς και δωρεά είναι ένας σημαντικός παράγοντας στη παγκόσμια gaming κοινότητα και είναι μια νοοτροπία που σιγά σιγά αρχίζει να μπαίνει και στα μυαλά των Ελλήνων.

Ποιους αφορά;

Το Donate αφορά καθαρά τα άτομα που παράγουν κάποιο έργο στο χώρο που παρακολουθείς. Μπορεί να είναι από έναν επαγγελματία παίχτη μέχρι και τους διασκεδαστές. Γενικότερα, όποιος προσφέρει μία εργασία που απολαμβάνει το κοινό του έχει άμεση σύνδεση.

Γιατί να κάνεις Donate;

Όταν κάποιος σου ζητάει να του κάνεις Donate είναι γιατί χρειάζεται την οικονομική

σου στήριξη, για να παράγει το έργο του και να μπορεί να φέρει εις πέρας τις οικονομικές υποχρεώσεις αυτού. Επειδή κάποιος έχει κοινό δεν σημαίνει πως έχει και την οικονομική άνεση για να προσφέρει αυτά που θέλει. Εκεί έρχεται το κοινό του για να τον στηρίξει. Στο Youtube και το Twitch για παράδειγμα υπάρχουν άπειρα παραδείγματα από άτομα τα οποία έκαναν ένα τεράστιο έργο λόγω του κοινού τους. Ενώ οι ίδιοι δεν είχαν τα χρήματα για εξοπλισμό ή κάτι αναγκαίο από άποψη παραγωγής, φρόντισαν οι fans να του το προσφέρουν.

Πως γίνεται το Donate;

Στις περισσότερες περιπτώσεις γίνεται μέσω Paypal, αλλά αυτό εξαρτάται από το άτομο που στο ζητάει και τι μεθόδους ακολουθεί.

The post Τι σημαίνει το Donate για τους Gamers; appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
donate τι σημαινει
Τυχαία Θέματα