Τι πρέπει να φας για να μην χαλαρώσει το δέρμα σου

14:32 12/11/2014 - Πηγή: iPop

Θα έχεις παρατηρήσει ότι μαζί με τα χρόνια που περνούν χάνεται και η ελαστικότητα από το δέρμα σου. Αν, όμως, χάνεις και παίρνεις συνεχώς κιλά ή αν δεν γυμνάζεσαι και κάνεις καταχρήσεις, οι φθορές στην επιδερμίδα σου είναι ακόμα περισσότερες. Εμείς φυσικά δεν μπορούμε να σε αφήσουμε έτσι. Βρήκαμε, λοιπόν, όλα όσα πρέπει να φας και θα σε βοηθήσουν για να μην χαλαρώσει το δέρμα σου και σου τα παρουσιάζουμε.

Τροφές που πρέπει να εντάξεις στην διατροφή σου για να μην χαλαρώσει το δέρμα σου.Εσπεριδοειδή φρούτα: Τα πορτοκάλια και τα μανταρίνια
που είναι πλούσια σε βιταμίνη C. Υπόσχονται να κάνουν το δέρμα σου πιο σφιχτό και να του δώσουν την λάμψη που αποζητά.Αντιοξειδωτικά: Το πράσινο τσάι είναι το καλύτερο αντιοξειδωτικό για να μπορείς, όμως, να παίρνεις όλα του τα οφέλη καλό είναι να το πίνεις σκέτο και όχι προσθέτοντας ζάχαρη ή κάποια άλλη γλυκαντική ουσία.Πηγές Βιταμίνης Ε: Οι λιπαρές ουσίες, όπως, είναι το ελαιόλαδο, ο σολομός αλλά και τα όσπρια θα κάνουν το δέρμα σου να σφίξει και να μην μοιάζει αφυδατωμένο και γερασμένο.Σπανάκι: Το σπανάκι καλό είναι να καταναλώνεται ωμό μέσα σε σαλάτα ή πολύ ελαφρώς μαγειρεμένο για να δίνει όλα τα θρεπτικά του στοιχεία στον οργανισμό σου.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

The post Τι πρέπει να φας για να μην χαλαρώσει το δέρμα σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα