Κάτι αλλάζει στο κέντρο της Αθήνας

12:11 12/11/2014 - Πηγή: iPop

Αν αυτή τη στιγμή περπατήσεις στους δρόμους κέντρου θα δεις ότι κάτι αλλάζει. Μετά από πολλά χρόνια «βρωμιάς» (ναι, μην ντρέπεσαι να χρησιμοποιήσεις αυτή τη λέξη γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα), στο κέντρο της Αθήνας τα φανάρια καθαρίζονται και ετοιμάζονται επιτέλους να φωτίσουν σωστά και να δώσουν τον παλμό στο κέντρο της.

Τα φανάρια καθαρίζονται από συνεργείο καθαρισμού ιδιωτικής εταιρείας το οποίο εξουσιοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής

και θα δεις ότι η όψη τους είναι τελείως διαφορετική απ’ ότι μέχρι χτες αφού στην κυριολεξία αλλάζουν χρώμα. Μη πιστέψεις όμως πως αυτό θα γίνει σε όλη την Αττική, μόνο οι κεντρικότεροι δρόμοι του κέντρου της Αθήνας θα έχουν αυτή την τιμή…αλλά από το ολότελα καλή και η Παναγιώτενα που λέει και ο λαός!

Εκτός, όμως, από τα φανάρια που καθαρίζονται, έξω από την Βουλή των Ελλήνων έχουν μπει σκαλωσιές και το κτίριο συντηρείται βάφοντας κάποιες πλευρές του ενώ αναδιαμορφώνονται και τα μέρη που έχουν φούσκωσει από την υγρασία.

Σημείωση!

Θέλουμε αυτή η πόλη επιτέλους να αναδείξει την όμορφη πλευρά της. Και επειδή λεφτά, όπως φαίνεται υπάρχουν, μήπως να δοθούν σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη και ζουν κάπου εκεί κοντά στην Βουλή και στα φανάρια τυλιγμένοι με μια κουβέρτα ή το φθαρμένο τους μπουφάν;

The post Κάτι αλλάζει στο κέντρο της Αθήνας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα