Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (30/5/2017)

07:29 30/5/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Η σημερινή ημέρα είναι καθοριστικής σημασίας για πολλούς τομείς της ζωής σου. Είσαι όμως απόλυτα κατασταλαγμένος και ξέοντας τι έχεις ανάγκη, κινείσαι ανάλογα. Καλά θα κάνεις να είσαι πολύ προσεκτικός, αφού η κάθε σου κίνηση θα έχει άμεσο αντίκτυπο στο μέλλον σου. Επιστράτευσε τον ρεαλισμό και τη διορατικότητά σου και όλα θα πάνε καλά.

Ταύρος

Οι σημερινές αστρολογικές όψεις ευνοούν την επικοινωνία σου με τους γύρω σου και γενικότερα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Θα έρθεις και πάλι κοντά με άτομα που με τον καιρό απομακρύνθηκες, αλλά εκτιμάς πολύ, ενώ παράλληλα θα κάνεις νέες γνωριμίες

και φιλίες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου.

Δίδυμοι

Παύεις πλέον να παριστάνεις ότι όλα στη ζωή σου είναι ιδανικά και αντιμετωπίζεις την αλήθεια κατάματα. Αναγνωρίζεις τι δεν πάει καλά και κάνεις ό, τι περνάει από το χέρι σου για να το αλλάξεις. Μην αφήσεις σε καμία περίπτωση δεύτερες σκέψεις να σε πτοήσουν και συνέχισε την προσπάθεια, αφού στο τέλος θα δεις ότι αυτό θα σε κάνει πραγματικά ήρεμο και χαρούμενο.

Καρκίνος

Η σημερινή ημέρα σε κάνει αρκετά δραστήριο και ορεξάτο, ώστε να επανέλθεις δυναμικά στην ενεργό δράση και να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου, φέρνοντάς τη στα μέτρα σου. Γνωρίζεις πλέον πολύ καλά τι θες και το διεκδικείς με μεγάλη αποφασιστικότητα. Είσαι πολύ αισιόδοξος και ευχάριστος, γεγονός που σε κάνει πολύ θελκτικό, φέροντας πολλές γνωριμίες στο προσκήνιο.

Λέων

Έχεις την τάση να εξαρτάσαι από την ύλη σε βαθμό μεγαλύτερο απ’ όσο πρέπει. Πρέπει να το περιορίσεις αυτό, διότι το να μην μπορείς να ξοδεύεις αλόγιστα, δεν είναι λόγος να χαλάει η διάθεσή σου και να σε παίρνει από κάτω. Καλό είναι να προσπαθείς να αυξήσεις κι άλλο τα έσοδά σου, ώστε να είσαι άνετος, αλλά οφείλεις να αναθεωρήσεις τη στάση σου και να επικεντρώνεσαι στα ουσιώδη στο εξής.

Παρθένος

Σήμερα είσαι άκρως εξωστρεφής, αφού όχι μόνο δεν αντέχεις να καθίσεις μέσα, αλλά έχεις την έντονη επιθυμία να έρθεις σε επαφή με νέους ανθρώπους ή να αναθερμάνεις τη σχέση σου με φίλους σου. Το απόγευμα θα προβείς σε κάποια έξοδα που καιρό τώρα ήθελες, αφού γνώριζες πόσο θα σε χαροποιήσουν.

Ζυγός

Σήμερα είναι έντονη η ανάγκη σου να έρθεις κοντά με τα άτομα της οικογένειάς σου, καθώς φαίνεται να σε έχουν και να τους έχεις ανάγκη. Φρόντισε να δώσεις το εκατό τοις εκατό του εαυτού σου, προκειμένου να δώσεις τις λύσεις που χρειάζονται τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Να είσαι σίγουρος πως αξίζει να τους βοηθήσεις, διότι η γενικότερη αρμονία θα βοηθήσει και εσένα τον ίδιο να βρεις τις ισορροπίες σου. Καλό θα ήταν να ανανεώσεις και τους χώρους του σπιτιού σου, για να αναζωογονηθείς ψυχολογικά και να νιώθεις πιο όμορφα όταν είσαι σε αυτό.

Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί εξαιρετικά και σε κάνει ιδιαίτερα ευχάριστο και αισιόδοξο. Αυτό θα σε κάνει εξαιρετικά δημοφιλή και θα έχεις δίπλα σου πολλούς ανθρώπους να σε στηρίζουν αφενός, ενώ θα γνωρίσεις και πολλά αξιόλογα άτομα αφετέρου.

Τοξότης

Οι σημερινές αυξημένες ευθύνες και απαιτήσεις θα σε απορροφήσουν πολύ και δεν θα έχεις καθόλου ελεύθερο χρόνο για οτιδήποτε άλλο. Καλό θα ήταν να πιεστείς τώρα λίγο παραπάνω και μετά να χαλαρώσεις. Προς το τέλος της ημέρας θα έχεις τη δυνατότητα να ξεκουραστείς και να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Φρόντισε να ανανεώσεις την εμφάνισή σου, ώστε να ανέβει και η διάθεσή σου.

Αιγόκερως

Η ανασφάλειά σου για πολλά ζητήματα στη ζωή σου σε κυριεύει και δεν έχεις εμπιστοσύνη στη κρίση σου. Θα αναγκαστείς λοιπόν να στραφείς είτε στον σύντροφό σου για βοήθεια, είτε σε έμπιστους συνεργάτες σου. Θα δεις ότι θα σου δώσουν όλοι πολύ χρήσιμες συμβουλές και θα πάρεις με περισσότερη σιγουριά τις αποφάσεις σου. Η υψηλή κοινωνικότητά σου σε βοηθάει σήμερα να κλείσεις συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες.

Υδροχόος

Οι σημερινές αστρολογικές όψεις φέρνουν στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος που είχες ξεχάσει. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι από τη μια ίσως επανέρχονται παλιά απωθημένα σου, που σου έχουν δημιουργήσει το αίσθημα του ανολοκλήρωτου, ή από την άλλη άτομα που είχες ξεχάσει εντελώς και που είχες αφήσει ακόμα και κάτι στη μέση. Φρόντισε αυτή τη φορά να κάνεις αυτό που πραγματικά θες, ώστε να κλείσεις οριστικά κάθε ανοιχτή πόρτα με το παρελθόν. Σημαντικά ευνοούνται σήμερα οικονομικά θέματα, οπότε κινήσου ανάλογα.

Ιχθείς

Σήμερα φαίνεται να ευνοούνται σημαντικά οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς είτε βελτιώνεις επαφές με άτομα που ήδη γνωρίζεις και είχες απομακρυνθεί, είτε διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, με άκρως ενδιαφέροντα και αξιόλογα πρόσωπα. Από το απόγευμα και μετά, η ερωτική σου ζωή θα ζωντανέψει, μέσα έναν έρωτα που θα έρθει στο προσκήνιο και θα σε συναρπάσει.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (30/5/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα