Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (25/5/2017)

07:30 25/5/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Σήμερα με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στους Διδύμους, είναι καιρός να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις από μόνος σου τις λύσεις. Η πορεία που έχεις χαράξει είναι εξαιρετικά καλή, γι’ αυτό μην αφήσεις σχόλια τρίτων να σε κάνουν να παρεκκλίνεις από αυτήν. Μείνε πιστός στα πιστεύω και τις ιδέες σου και με σωστό προγραμματισμό και προσοχή, όλα θα γίνουν με τη βοήθεια μάλιστα καλών και έμπιστων φίλων.

Ταύρος

Η σημερινή Πέμπτη

με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στους Διδύμους είναι αρκετά ήρεμη για εσένα και αν δεν παρασυρθείς από τις δικές σου σκέψεις μπορείς να περάσεις καλά. Φρόντισε να κινείσαι μεθοδικά και να μελετάς με προσοχή κάθε σου ενέργεια. Επιστράτευσε το ένστικτό σου για να προβλέψεις εξελίξεις και μην αφήσεις τα επερχόμενα νέα δεδομένα να σε αποσυντονίσουν. Οπλίσου με υπομονή για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις αρκετά νέα ζητήματα, που θα έρθουν στην επιφάνεια και θα χρειαστούν άμεσο χειρισμό και επίλυση.

Δίδυμοι

Η σημερινή Πέμπτη με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο σου θα σου φέρει κάποιες αναστατώσεις κυρίως από εξωγενείς παράγοντες που θα σε αγχώσουν ιδιαίτερα. Αν έχεις εξαντληθεί από τα γεγονότα, πάρε κάποια απόσταση από τα άγχη σου και ξεκουράσου, για να αυξήσεις τα αποθέματα ενέργειάς σου και να γίνεις περισσότερο αποδοτικός στο εξής.

Καρκίνος

Η σημερινή Πέμπτη με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στους Διδύμους σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις νέα ξεκινήματα και να αλλάξεις κάποια στοιχεία της καθημερινότητάς σου που σε προβληματίζουν ακόμη. Πάντως έχεις κάθε δυνατότητα να τα καταφέρεις όλα πολύ καλά. Άφησε την επαναστατική σου διάθεση να σε οδηγήσει σε ριζοσπαστικές αλλαγές, με τις οποίες θα ολοκληρώσεις επιτυχώς κάθε σου βλέψη. Φρόντιζε να απευθύνεσαι τακτικά για βοήθεια σε όσους εμπιστεύεσαι.

Λέων

Πολλές είναι οι αλλαγές που έχουν συμβεί στη ζωή σου το τελευταίο διάστημα και οι περισσότερες είναι προς όφελός σου. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι πρέπει να κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα, αλλά πρέπει κι εσύ να βοηθήσεις τις καταστάσεις να πάρουν θετική τροπή. Η σημερινή μέρα με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στους Διδύμους θα σου δώσει αρκετά θέματα για να επιλύσεις, θα σε εξοπλίσει όμως και με τον κατάλληλο τρόπο ώστε να τα δαμάσεις. Προχώρα λοιπόν συγκροτημένα, ψύχραιμα και με πρόγραμμα και θα δεις ότι θα αντιμετωπίζεις τα θέματα με τον τρόπο που θες.

Παρθένος

Μπορεί την τελευταία περίοδο πολλά ζητήματά σου να μην πήγαν με τον τρόπο που τυχόν θα ήθελες, σήμερα όμως με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στους Διδύμους πρέπει να έχεις το νου σου, διότι θα προκύψουν ευκαιρίες που οφείλεις να αξιοποιήσεις. Η δυναμικότητά σου παίρνει τα ηνία και δείχνεις αποφασισμένος για όλα. Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις και ορισμένα θέματα θα βρουν τη λύση τους, αρκεί κι εσύ να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται μπροστά σου.

Ζυγός

Σήμερα προσπάθησε να είσαι εγκρατής και ψύχραιμος, διότι θα αντιμετωπίσεις δύσκολες καταστάσεις στο περιβάλλον που σε περιτριγυρίζει. Βάλε όρια και τάξη σε ό,τι σε δυσκολεύει. Θα αποφασίσεις ότι δεν μπορείς να αφήνεις τίποτα στην τύχη του και θα πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου. Μόνο προσοχή να μην κάνεις ενθουσιώδεις κινήσεις από την υπεραισιοδοξία σου.

Σκορπιός

Σήμερα έχεις διάφορους προβληματισμούς και δεν μπορείς να αποφασίσεις τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις. Μην παρασύρεσαι από τους γύρω σου και σκέψου με νηφαλιότητα τι σε συμφέρει καλύτερα τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά σου. Πάντως να είσαι σίγουρος ότι έχεις κοντά σου άτομα που σου συμπαραστέκονται και είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν κάθε στιγμή. Αυτό είναι ανεκτίμητο και σπουδαίο.

Τοξότης

Σήμερα νιώθεις ότι έχουν μπει σε μια σειρά τα δικά σου ζητήματα και θα σε απασχολήσουν περισσότερο κάποιες ξένες υποθέσεις. Μην αφήσεις την ημέρα να φύγει χωρίς να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις σου και χωρίς να φτιάξεις το πρόγραμμά σου για τις επόμενες μέρες οι οποίες θα είναι καθοριστικές για τη μετέπειτα πορεία σου.

Αιγόκερως

Σήμερα θα καταπλήξεις τα πλήθη καθώς η κοινωνική σου ζωή θα είναι πολύ έντονη και θα κάνεις ευχάριστες επαφές και συζητήσεις, που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Η ενεργητικότητα και η συνεχή σου δραστηριοποίηση είναι οι δύο συνιστώσες που θα πρέπει να βάλεις μπροστά, γιατί αυτές είναι σημαντικές για την επιτυχία σου. Με λίγα λόγια η αυτοπεποίθησή και ο δυναμισμός σου είναι σήμερα στα καλύτερά τους.

Υδροχόος

Τα νέα είναι πολύ καλά σήμερα φίλε Υδροχόε. Τα γεγονότα που θα συμβούν θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σου δείξουν ότι όποιος έχει υπομονή και επιμονή στο τέλος βγαίνει νικητής. Γενικά να είσαι διαλλακτικός σήμερα και αρκετά διπλωμάτης απέναντι στους ανθρώπους που θα σε πλησιάσουν γιατί μπορεί να ακούσεις απόψεις και προτάσεις που σε ενδιαφέρουν.

Ιχθείς

Σήμερα με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στους Διδύμους είναι καλή μέρα να κάνεις συμβούλιο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και εσύ θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς. Αλλιώς κινδυνεύεις να έρθεις σε σύγκρουση και να γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Μη χάνεις την αισιοδοξία σου και την πίστη στις ικανότητές σου και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (25/5/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα