Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (21/4/2017)

07:29 21/4/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Ορισμένες απρόσμενες εξελίξεις και συνταρακτικά γεγονότα θα σε αποσυντονίσουν σήμερα και θα χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων και του εαυτού σου. Θέλοντας και μη, φτιάχνεις ένα νέο πρόγραμμα και μπαίνεις σε μια καινούργια ρουτίνα. Βέβαια, σύντομα θα διαπιστώσεις πως όλο αυτό το ξεβόλεμα ήταν καλό, καθώς τώρα έχεις ανανεωθεί και η νέα τάξη πραγμάτων σε ικανοποιεί περισσότερο από την προηγούμενη.

Ταύρος

Η σημερινή ημέρα δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις, ώστε να μπορέσεις να δρομολογήσεις επιτέλους μεγαλόπνοα σχέδια,

που καιρό τώρα προετοίμαζες και που θα σε καταξιώσουν. Η συνεννόηση με τους γύρω σου επίσης διευκολύνεται και οι ιδέες σου θα βρουν σημαντική ανταπόκριση και εσύ αξιόλογους συμμάχους. Είσαι πολύ σίγουρος για τον εαυτό σου και αυτό παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτό.

Δίδυμοι

Η σημερινή ημέρα βρίσκει την ψυχολογία σου πολύ πεσμένη και σε έχουν κυριεύσει πεσιμιστικές τάσεις. Προσπάθησε να βγεις από αυτή την αρνητική ατμόσφαιρα που υπάρχει στη ζωή σου και κάνε ό,τι μπορείς για να νιώσεις πιο αισιόδοξος. Ασχολήσου με πράγματα που ξέρεις ότι σε ευχαριστούν, ώστε να νιώσεις καλύτερα και να κάνεις πράξη τα σχέδιά σου σιγά-σιγά.

Καρκίνος

Προβλήματα που θα αφορούν την οικογένεια και το σπίτι σου θα έρθουν σήμερα στο προσκήνιο και θα απορροφήσουν πολύ από το χρόνο και την ενέργειά σου. Όσο κι αν ζοριστείς ή πιεστείς, μην αντιδράσεις και κυρίως μην παραιτηθείς. Οφείλεις να σταθείς στα αγαπημένα σου πρόσωπα, όπως θα ήθελες να κάνουν κι εκείνοι για σένα.

Λέων

Σήμερα θα είσαι εξαιρετικά δραστήριος και αποφασιστικός, γεγονός που θα σε βοηθήσει να προσπεράσεις εμπόδια και δυσκολίες, που σε πήγαιναν πίσω στα πλάνα σου. Έχεις μεγάλες φιλοδοξίες κι όνειρα, και αυτή σου η δυναμική στάση σε βοηθάει να κάνεις πράγματα, ώστε να πάρουν σάρκα και οστά.

Παρθένος

Η αποφασιστικότητα και η θετική σου σκέψη σε ωθούν να επιχειρήσεις και να πετύχεις πράγματα, που θα σου δώσουν μεγάλη ηθική ικανοποίηση και θα σε βοηθήσουν να έχεις μια καθημερινότητα πολύ κοντά στις προσδοκίες σου. Γενικότερα πάντως, φρόντισε να αποφεύγεις ακρότητες και να αφιερώνεις τον απαραίτητο χρόνο στον εαυτό σου και στα κοντινά σου πρόσωπα.

Ζυγός

Οι αστρολογικές όψεις της ημέρας σε επηρεάζουν θετικά και αποφασίζεις να κάνεις μια ενδοσκόπηση και να αναθεωρήσεις τακτικές και απόψεις για άτομα και καταστάσεις. Αυτό θα βελτιώσει και θα αναβαθμίσει εξαιρετικά τη ζωή σου και εσύ θα είσαι πολύ αισιόδοξος και θετικός στο εξής.

Σκορπιός

Η πίεση λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας, σε έχει φέρει στα όρια των σωματικών και ψυχολογικών αντοχών σου, με αποτέλεσμα να μην είσαι πλέον σε θέση να κάνεις το οτιδήποτε. Αφιέρωσε επειγόντως χρόνο στην ξεκούρασή σου, γιατί το έχεις μεγάλη ανάγκη. Έτσι, θα επανέλθεις πιο δυνατός και θα βάλεις μια τάξη. Τα οικονομικά σου είναι σε σχετικά καλό επίπεδο, οπότε συνέχισε τις προσπάθειες πλήρους ανάκαμψης.

Τοξότης

Επιστράτευσε τη διπλωματία και το ένστικτό σου, ώστε να διαχειριστείς τις αναποδιές και τα προβλήματα της ημέρας. Ξέρεις ότι μπορείς να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία, αρκεί να έχεις πίστη στις δυνάμεις σου και να μην απογοητεύεσαι. Σύντομα όλα θα φτιάξουν και θα κάνεις ό,τι είναι απαραίτητο, προκειμένου να δώσεις πνοή σε μεγάλα σου σχέδια.

Αιγόκερως

Η θετική σου διάθεση και σκέψη, συμβάλλουν ώστε να διαχειριστείς ευκολότερα προβληματικές καταστάσεις της ζωής σου και να δώσεις τις καταλληλότερες λύσεις. Παίρνοντας θάρρος και δύναμη, συνεχίζεις με αποφασιστικότητα και τόλμη από εδώ και στο εξής, ώστε να πετύχεις κάθε σου επιδίωξη.

Υδροχόος

Επιμένεις να κινείσαι με τακτικές και μεθόδους που βλέπεις ότι δεν έχουν αποτέλεσμα. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει κι εσύ οφείλεις να προσαρμοστείς σε αυτά. Οργανώσου λοιπόν εκ νέου, ώστε να μπορείς μέσα στη νέα πραγματικότητα να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Έτσι μόνο θα φτάσεις εκεί που θες και θα είσαι ικανοποιημένος από τον εαυτό σου.

Ιχθείς

Φρόντισε σήμερα να κινείσαι με πολλή προσοχή και επιφυλακτικότητα. Θα είναι εύκολο να κρίνεις ή να ενεργήσεις με λάθος τρόπο και να βρεθείς σε ανεπιθύμητες καταστάσεις. Φρόντισε να πάρεις κάποιες αποστάσεις από τα γεγονότα και να αφήσεις τις σημαντικές αποφάσεις για μια πιο ευνοϊκή ημέρα.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (21/4/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα