Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (18/6/2017)

09:00 18/6/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Η ημέρα είναι ιδανική για ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σου, ώστε να συνειδητοποιήσεις που βρίσκεσαι, τι έχεις πετύχει και τι σκοπεύεις να επιδιώξεις στο εξής. Οι επαφές σου με αξιόλογα άτομα είναι πολύ καλές, οπότε φρόντισε να τις αξιοποιήσεις στο μέγιστο βαθμό, για να σου λύσουν τα χέρια με προβλήματα που σε κρατάνε πίσω. Οργανώσου σωστά και σύντομα θα δεις τους νέους σου στόχους να παίρνουν σάρκα και οστά.

Ταύρος

Σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία και ο απαραίτητος χρόνος να ασχοληθείς με την εμφάνιση και

την υγεία σου. Ξεκουράσου και ανανεώσου, γιατί το αξίζεις και το έχεις μεγάλη ανάγκη. Επίσης, φρόντισε να κάνεις μια ενδοσκόπηση και να αναθεωρήσεις τη στάση και την άποψή σου για πρόσωπα και καταστάσεις. Έτσι, έχοντας γεμίσει τις μπαταρίες σου και γνωρίζοντας καλά που βαδίζεις, μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή και να δρομολογήσεις όνειρα και επιδιώξεις που καιρό τώρα δεν τολμούσες. Στο τέλος θα δεις ότι η σκληρή σου προσπάθεια άξιζε, αφού θα ανταμειφθείς στο μέγιστο βαθμό.

Δίδυμοι

Σήμερα θα κληθείς να αναλάβεις πολλά καθήκοντα και ο ελεύθερος χρόνος σου θα είναι και το πρόγραμμά σου πολύ πιεσμένο. Προετοιμάσου λοιπόν και οργανώσου σωστά, ώστε να τακτοποιείς τα θέματά σου χωρίς να αγχώνεσαι πολύ. Αν κάπου δυσκολευτείς πολύ, καλό θα ήταν να ζητήσεις τη βοήθεια οικείων σου προσώπων, γιατί όντας έξω από το πρόβλημα βλέπουν πιο αντικειμενικά και μπορούν να δώσουν αποτελεσματικές λύσεις.

Καρκίνος

Επιστράτευσε σήμερα το ένστικτο και τη διορατικότητά σου, ώστε να δώσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις σε προβλήματα που θα προκύψουν. Αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις νέα ξεκινήματα, χωρίς αρνητικούς παράγοντες να σε επηρεάζουν. Έχε εμπιστοσύνη στην κρίση και τις δυνάμεις σου και όλα θα γίνουν όπως τα σχεδιάζεις.

Λέων

Σήμερα βλέπεις αρκετές καταστάσεις της ζωής σου πιο ξεκάθαρα και αποφασίσεις να γίνεις πιο υπεύθυνος, προκειμένου να βάλεις μια τάξη. Η επιπολαιότητά σου έχει οδηγήσει στη συσσώρευση πολλών ευθυνών και οφείλεις να δραστηριοποιηθείς άμεσα και να προγραμματιστείς σωστά για να τις τακτοποιήσεις.

Παρθένος

Ζητήματα οικογενειακής φύσεως θα απορροφήσουν σήμερα όλη τη σκέψη και την ενέργειά σου, αφού η ημέρα θα φέρει προβλήματα που θα απαιτήσουν άμεση και οριστική επίλυση. Μπορεί να νιώσεις ότι πιέζεσαι και κουράζεσαι σε κάποιο σημείο, αλλά μην πτοείσαι, διότι η οικογένειά σου σε έχει ανάγκη και ξέρεις ότι μπορείς να βοηθήσεις.

Ζυγός

Εδώ και αρκετό καιρό προσπαθείς να βρεις να βρεις τον χρόνο και την ευκαιρία να γνωρίσεις άτομα, που θα σου λύσουν τα χέρια με προβλήματα που αντιμετωπίζεις και δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς, και που θα σου ανοίξουν νέους δρόμους , ώστε να πραγματοποιήσεις ευκολότερα τα όνειρά σου.

Σκορπιός

Έχεις την εύνοια της τύχης, οπότε τόλμησε να ρισκάρεις και να κάνεις δυναμικά ξεκινήματα, θέτοντας πολύ υψηλούς στόχους. Γνωρίζεις τις δυνατότητες που έχεις, οπότε φρόντισε να τις αξιοποιήσεις στο μέγιστο. Αν κινείσαι βάσει λογικής και δεν παρασυρθείς σε επιπολαιότητες, δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να αποτύχεις.

Τοξότης

Το τοπίο στη ζωή σου γίνεται σήμερα πιο ξεκάθαρο κι έτσι καταφέρνεις να δώσεις λύσεις σε ζητήματα που σε προβλημάτιζαν ή σε στενοχωρούσαν. Αυτό θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να απολαμβάνεις στο εξής την καθημερινότητά σου. Φρόντισε στο εξής να μην αφήνεις καταστάσεις που δε σε ικανοποιούν, να διαιωνίζονται και να ρίχνουν το ηθικό σου.

Αιγόκερως

Σήμερα θα έρθεις αντιμέτωπος με πολλές δυσκολίες και εμπόδια στα σχέδιά σου, αλλά δεν πρέπει να πτοηθείς. Συνέχισε να ακολουθείς την ορθή πορεία που έχεις χαράξει και σύντομα που τα πράγματα θα ηρεμήσουν, θα καταφέρεις να υλοποιήσεις τα πλάνα σου. Αν κινείσαι με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

Υδροχόος

Απρόσμενες εξελίξεις και ανατροπές αναμένεται να σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου, αλλά φρόντισε να μην επηρεαστείς πολύ και χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου και των καταστάσεων. Επιδίωξε να παραμείνεις ψύχραιμος και γρήγορα θα καταφέρεις να συντονιστείς στη νέα πραγματικότητα.

Ιχθείς

Η γενικότερη αναστάτωση που θα επικρατήσει θα σε βγάλει από το πρόγραμμά σου, αλλά με λογική και αποφασιστικότητα δεν θα αργήσεις να βρεις και πάλι τους ρυθμούς σου. Η πορεία που θα χαράξεις θα είναι απόλυτα ορθή, οπότε μην αφήσεις τίποτα και κανέναν να σε αποδιοργανώσει.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (18/6/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα