Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (18/5/2017)

06:10 18/5/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Σήμερα η αυτοπεποίθηση και η αποφασιστικότητα είναι τα στοιχεία που κυριαρχούν στο χαρακτήρα σου. Πάρε τα πράγματα στα χέρια σου και κρίνε τι είναι σωστό να κάνεις. Το επικοινωνιακό κλίμα στις κοινωνικές συναναστροφές σου είναι πολύ καλό και αυτό σε βοηθάει να λύσεις με βοήθεια τα ζητήματά σου.

Ταύρος

Η επαναστατική σου διάθεση σε ωθεί σε αλλαγές στη ζωή σου, που είχες μεγάλη ανάγκη, για να βρεις από τη δυσάρεστη ρουτίνα που σε έπνιγε. Μόνο μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις και να είσαι σίγουρος πως όλα θα γίνουν.

Δίδυμοι

Οι ανοιχτές πόρτες με το παρελθόν δε σε αφήνουν να επικεντρωθείς

στο μέλλον σου. Καλό θα ήταν να τις κλείσεις άμεσα και οριστικά. Σε καμία περίπτωση μην παρασυρθείς από την επιπολαιότητά σου και μείνε ψύχραιμος, ώστε να τα καταφέρεις.

Καρκίνος

Έχεις πολλά ανοιχτά μέτωπα και έχεις χάσει τον έλεγχο του εαυτού σου και των καταστάσεων. Βάλε προτεραιότητες στα προβλήματά σου και απαλλάξου από αυτά σταδιακά. Φρόντισε στο εξής να μην αφήνεις υποχρεώσεις να συσσωρεύονται και να σε πνίγουν. Μη δίνεις χώρο σε κανέναν να παρεμβαίνει σε προσωπικά σου ζητήματα και να σου κάνει κακό.

Λέων

Η πίεση που έχεις δεχτεί για μεγάλο διάστημα, σε έχει αποδιοργανώσει εντελώς. Οι απαιτητικές καταστάσεις, σε συνδυασμό με τη σκληρή δουλειά που έχεις κάνεις, σε έκαναν να ξεπεράσεις τα όριά σου. Δεν έχεις καθαρό μυαλό για τίποτα και δυσκολεύεσαι πολύ να χειριστείς σημαντικά ζητήματα. Πάρε το χρόνο που χρειάζεσαι για να αποφορτιστείς και να καθαρίσεις τη σκέψη σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να επανέλθεις πιο δυναμικά και να βάλεις σε σειρά τα πράγματα.

Παρθένος

Το τοπίο σήμερα θα είναι αρκετά μπερδεμένο και περίπλοκο. Οι εξελίξεις θα κινούνται με απίστευτη ταχύτητα και θα νιώσεις ότι δεν ξέρεις πώς να κινηθείς. Η βιασύνη σου να τακτοποιήσεις καταστάσεις που σε ταλανίζουν, προκαλεί μια ευρύτερη ένταση, ενώ έρχεσαι σε κόντρα με άτομα από το στενό οικογενειακό σου περιβάλλον. Φρόντισε να μην τραβάς το σκοινί και να λύσεις τις διαφωνίες σου με διπλωματία. Τυχόν κόντρες και διαφωνίες, μόνο επιπλέον προβλήματα μπορεί να προκαλέσουν.

Ζυγός

Η μοίρα σήμερα φέρνει πολλές εξελίξεις και ειδήσεις στη ζωή σου. Θα εκπλαγείς δυσάρεστα από πράγματα που θα μάθεις για κοντινά σου άτομα, που τόσο καιρό κρατούσαν κρυφά. Θα χρειαστεί να σταθείς δίπλα τους και να τους στηρίξεις. Φρόντισε λοιπόν, όσο περίεργα κι αν σου φανούν αυτά που θα μάθεις, να μην αποσυντονιστείς πολύ και να είσαι έτοιμος να δώσεις συμβουλές και λύσεις.

Σκορπιός

Σήμερα βρες την ευκαιρία που καιρό έψαχνες για να κλειστείς στον εαυτό σου και να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα πράγματα. Ένας διάλογος με τον εαυτό σου είναι αναγκαίος. Αναθεώρησε τα δεδομένα στη ζωή σου και άλλαξε τακτική. Θα ήταν σωστό να προσέξεις περισσότερο στο εξής την υγεία σου, αλλά και να περιποιείσαι περισσότερο τον εαυτό σου.

Τοξότης

Η ενέργεια και ο δυναμισμός που σε χαρακτηρίζουν σήμερα, θα σου δώσουν την απαιτούμενη ώθηση να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν πολύ, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, που απαιτούν εντατική διευθέτηση. Μην το βάζεις στιγμή κάτω και συνέχισε να ακολουθείς πιστά το πρόγραμμά σου. Σύντομα θα δικαιωθείς για τη σκληρή σου δουλειά.

Αιγόκερως

Οι εξελίξεις σήμερα θα κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, αλλά αν παραμείνεις ψύχραιμος κι συγκεντρωμένος, θα καταφέρεις να τις διαχειριστείς σωστά. Μείνε προσγειωμένος στην πραγματικότητα και φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα. Έτσι, αντιμετωπίζοντας κάθε δυσκολία, θα καταφέρεις να προχωρήσεις μπροστά.

Υδροχόος

Έχεις δείξει πολλή υπομονή και δύναμη στα ζητήματα που είχες να διαχειριστείς μέχρι τώρα. Τα έχεις καταφέρει πολύ καλά κι έχεις φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Συνέχισε έτσι λοιπόν και μη χάσεις στιγμή το κουράγιο σου, όποιο εμπόδιο κι αν έρθει στο δρόμο σου. Δεν αξίζει να παρεκκλίνεις από την πορεία σου, που με τόσο σκληρή δουλειά έχεις χαράξει. Μείνε πιστός στις ιδέες σου και μην αφήσεις γνώμες τρίτων να σε επηρεάσουν. Η εύνοια των πλανητών σε βοηθάει να κρίνεις σωστά.

Ιχθείς

Σήμερα θα αποφορτιστείς από όλα εκείνα τα προβλήματα, που καιρό τώρα σε βασάνιζαν και σε εμπόδιζαν να ασχοληθείς με το μέλλον σου. Θα ηρεμήσεις και θα ξεκουραστείς, ώστε έχοντας επαναφορτίσει τις μπαταρίες σου, να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα και να υιοθετήσεις πιο αποτελεσματικές τακτικές.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (18/5/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα