Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (16/6/2017)

07:32 16/6/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα η μέρα προβλέπεται δύσκολη για σένα. Προσπάθησε να διατηρήσεις τη ψυχραιμία σου κα να μην πεις πράγματα που θα μετανιώσεις… θα είναι πολλοί αυτοί που θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό και θα έρθουν σε αντιπαράθεση μαζί σου. κάνε υπομονή… μια μέρα είναι, θα περάσει.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα είναι μια μέρα ιδανική για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Προσπάθησε να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. Θυμήσου ότι δεν μπορείς να ευχαριστείς όλους τους ανθρώπους όλη την ώρα. Μην βάζεις όλους τους άλλους πάνω από τον εαυτό σου. Για να είσαι καλά με τους άλλους, πρέπει

πρώτα να είσαι καλά με τον εαυτό σου. Και για να το πετύχεις αυτό πρέπει να μάθεις να αφουγκράζεσαι τις ανάγκες και τα θέλω σου.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα χρειάζεσαι ιδιαίτερη προσοχή η συμπεριφορά σου και ιδιαίτερα προς τα άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Θα βγουν στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος που θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για καυγά. Προσπάθησε να κατευνάσεις τα πνεύματα και να κρατήσεις ουδέτερη στάση. Δεν είναι καλή μέρα για ξεκαθαρίσματα. Κάνε υπομονή. Όλα στην ώρα τους.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, έφτασε η ώρα να σκεφτείς καθαρά τα πράγματα και να δώσεις λύσεις σε ότι σε απασχολούσε εδώ και καιρό. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και να βγάλεις συμπεράσματα. Πάρε το χρόνο σου σωστά, δες τα πράγματα ακριβώς όπως είναι και όλα θα φτιάξουν.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η μέρα είναι λίγο καλύτερη από την χθεσινή που φαίνεται να σε ταλαιπώρησε αρκετά. Είναι και αυτή βοηθητική στο να κουβεντιάσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν με άτομα που εμπιστεύεσαι και έχουν αποδείξει με το πέρασμα του χρόνου, ότι σε νοιάζονται πραγματικά. Πρόσεχε μην εξαπατηθείς από άτομα που γνωρίζεις μικρό χρονικό διάστημα.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα ίσως σε εκπλήξουν αρνητικά άνθρωποι που εκτιμάς και έχεις ψηλά. Να κρατήσεις το καλό από όλο αυτό. Είναι καλό να βλέπεις τα πράγματα καθαρά και να ξεκαθαρίζεις ποιοι πραγματικά αξίζουν να είναι κομμάτι της ζωής σου και ποιοι όχι.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα θα σου φταίνε όλοι και όλα χωρίς να μπορείς να προσδιορίσεις τον λόγο. Ο εκνευρισμός και η ένταση δεν θα λείπει, γι αυτό προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις τη λογική σου και να διαχειριστείς όποια προβλήματα προκύψουν.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η μέρα προβλέπεται αρκετά καλή για σένα που φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό όχι μόνο βάζεις καινούριους στόχους αλλά καταφέρνεις και να τους υλοποιείς. Μην εμπλέκεσαι σε υποθέσεις τρίτων και κάνεις τον διαμεσολαβητή γιατί κινδυνεύεις να παρερμηνευθούν τα λόγια σου και να εκτεθείς.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, ήρθε η ώρα να ασχοληθείς λίγο παραπάνω με τον εαυτό σου, που φαίνεται να τον έχεις παραμελήσει τελευταία. Είναι μια καλή μέρα να ξεκινήσεις υγιεινή διατροφή και να σταματήσεις το πρόχειρο φαγητό. Μπορεί οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωή σου και το απαιτητικό πρόγραμμα που ακολουθείς καθημερινά να μην σου επιτρέπουν να προσέχεις τη διατροφή σου και να γυμνάζεσαι, αλλά αν αγαπάς και σέβεσαι τον εαυτό σου προσπάθησε.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, για σένα η δουλειά και η οικονομική ασφάλεια παίζουν κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σου. Μην ξεχνάς όμως να αφιερώνεις χρόνο και σε αγαπημένα σου πρόσωπα γιατί κάποιες φορές δεν καταφέρνεις να είσαι εκεί όταν σε χρειάζονται πραγματικά, πράγμα που τους στεναχωρεί και τους βάζει σε σκέψεις. Η δουλειά είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή του κάθε ανθρώπου, αλλά οι ανθρώπινες σχέσεις ακόμα μεγαλύτερο και πρέπει να τους δίνουμε την απαιτούμενη σημασία και προσοχή.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή μέρα πολύ πιθανό να σε βυθίσει σε σκέψεις γενικά για τη ζωή σου. Να θέσεις νέους στόχους, να σκεφτείς τι πρέπει να αλλάξεις για να γίνει καλύτερη η καθημερινότητα σου. Να συζητήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου και να ονειρευτείς αυτά που έρχονται.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η δημιουργικότητα σου και η καλλιτεχνική σου διάθεση είναι εμφανής. Είναι μια καλή μέρα για αν βρεις νέα χόμπι και τρόπους απασχόλησης. Πρόσεχε λίγο παρασκηνιακές συζητήσεις. Αν σε ενοχλεί κάτι, πες το καθαρά σε αυτόν που τον αφορά και όχι αλλού γιατί θα γίνει σπασμένο τηλέφωνο και θα βγεις χαμένος.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (16/6/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα