Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (15/5/2017)

07:32 15/5/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Έχεις πολλά ανοιχτά μέτωπα με αποτέλεσμα να μην ξέρεις τι να πρωτοκάνεις. Χαλάρωσε, καθώς με την Σελήνη να κινείται στον Αιγόκερω θα φέρεις εις πέρας κάθε δουλειά που θα αναλάβεις.

Ταύρος

Τα πράγματα στη ζωή σου σήμερα παίρνουν άλλη τροπή και επιτέλους ηρεμείς. Όλα δείχνουν να έχουν τακτοποιηθεί κι αυτό σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Μπαίνεις σε μια δημιουργική φάση, όπου με αποφασιστικότητα και δυναμισμό δίνεις λύση σε κάθε ζήτημα που διαιωνιζόταν και σε ταλαιπωρούσε.

Δίδυμοι

Μην αφήσεις τίποτα και κανένα να σε αποσυντονίσει

σήμερα και να σε βγάλει από την ορθή πορεία που έχεις χαράξει. Διάφορα δυσάρεστα γεγονότα θα λάβουν χώρα στη σημερινή ημέρα, που όμως δεν πρέπει να επιτρέψεις να σε επηρεάσουν περισσότερο απ’ όσο πρέπει. Οι εξελίξεις θα κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα και θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα και διαρκή επαγρύπνηση για να μη χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου.

Καρκίνος

Σήμερα θα δεις τα πράγματα στη ζωή σου από άλλη οπτική. Αποφασίζεις να κάνεις μια μικρή ανάπαυλα, ώστε να ξεκουράσεις το μυαλό σου και να καθαρίσεις τη σκέψη σου, για να επανέλθεις δριμύτερος. Έτσι, με την Σελήνη να κινείται στον Αιγόκερω και να σε ευνοεί, αλλά και με την αποφασιστικότητά σου θα λύσεις αποτελεσματικά ό,τι σε ταλανίζει και σε αγχώνει.

Λέων

Συνειδητοποιείς πλέον ποια είναι εκείνα τα εμπόδια που σε κρατάνε πίσω και που πρέπει το συντομότερο δυνατό να αντιμετωπίσεις. Θα μπορέσεις να απαλλαγείς από οτιδήποτε αρνητικό δε σε αφήνει να αφοσιωθείς ανεμπόδιστος στο μέλλον σου. Θα έχεις τη στήριξη φιλικών σου προσώπων σε όλο αυτό, γεγονός που θα σε ευχαριστήσει ιδιαίτερα.

Παρθένος

Διατήρησε επιφυλακτική στάση απέναντι σε άτομα που κάνουν πως θέλουν να σε βοηθήσουν, ενώ στην πραγματικότητα κοιτάνε να σε βλάψουν. Κάνε έξυπνους ελιγμούς, ώστε να τα αποφύγεις και να επικεντρωθείς στους στόχους σου.

Ζυγός

Η μέρα φαίνεται να είναι με το μέρος σου και να σε διευκολύνει σε ζητήματα κάθε τομέα. Παρά την απαισιοδοξία που σε έχει κυριεύσει και τους δισταγμούς που έχεις σε ό,τι επιδιώκεις, κάνεις γενναίες προσπάθειες να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη και να απαλλαγείς οριστικά από καθετί που σε δυσαρεστεί. Συνέχισε τη σκληρή δουλειά, αποφεύγοντας ακρότητες, και όλα θα γίνουν.

Σκορπιός

Αυτή τη Δευτέρα, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου, θα έρθουν στο προσκήνιο ευχάριστες εξελίξεις και ανατροπές. Έχεις την τύχη και τα άστρα με το μέρος σου και κάθε σου εγχείρημα θα καταλήγει σε θρίαμβο. Βλέπεις πως ό,τι θελήσεις γίνεται πραγματικότητα και αυτό σε χαροποιεί ιδιαίτερα και σε κάνει να αποβάλλεις την απαισιοδοξία σου.

Τοξότης

Σήμερα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, ώστε να μη διαταραχθεί η αρμονία και η ισορροπία της ζωής σου. Ευνοούνται επίσης οι γενικότερες συναναστροφές, είτε με άτομα που ήδη γνωρίζεις, είτε με νέους ανθρώπους που θα σε προσεγγίσουν.

Αιγόκερως

Η μέρα σε διευκολύνει πολύ να τακτοποιήσεις ζητήματα που αφορούν είτε εργασιακά είτε προσωπικά σου ζητήματα. Αυτό θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις και να μπορέσεις να διασκεδάσεις παρέα με αγαπημένα άτομα.

Υδροχόος

Η σημερινή ημέρα σε ευνοεί ιδιαίτερα, οπότε μπορείς να προβείς άφοβα σε αλλαγές συμπεριφοράς και στρατηγικής, ώστε να προχωρήσεις με περισσότερη ευκολία και σιγουριά προς το δρόμο της επιτυχίας. Γίνε πιο θετικός και έχε απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα αποτυχίας.

Ιχθείς

Η σημερινή ημέρα αναμένεται να είναι άκρως δημιουργική και θετική. Αυτό σε βοηθάει να λύσεις προβλήματα που σε αγχώνουν. Έτσι, η ζωή σου μπαίνει σε μια σειρά και αυτό σε ανακουφίζει και σε χαροποιεί πολύ. Φρόντισε μόνο να αποφύγεις υπερβολές και ακρότητες, καθώς έχεις τις δικές σου αντοχές, που δεν πρέπει να ξεπεράσεις.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (15/5/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα