Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (13/3/2017)

06:12 13/3/2017 - Πηγή: iPop
Κριός

Η σημερινή ημέρα με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο σου θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα, με πολλές ευχάριστες εξελίξεις που θα έρθουν στο προσκήνιο. Όλα όσα καιρό τώρα σχεδίαζες επιτέλους αρχίζουν να πραγματοποιούνται. Η ηθική σου ικανοποίηση είναι μεγάλη και η διάθεσή σου είναι στα ύψη.

Ταύρος

Τα δεδομένα της τελευταίας περιόδου σε συνδυασμό με την πίεση και τη σύγχυση που σου έχουν προκαλέσει, σε έχουν βγάλει εντελώς έξω από τα νερά σου και σε έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο, λόγω βιαστικών και λανθασμένων κινήσεων. Σήμερα όμως θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και να αναθεωρήσεις

την τακτική σου. Με την στήριξη των κοντινών σου ανθρώπων και με πιο καθαρό μυαλό αυτή τη φορά θα βρεις τις σωστές λύσεις.

Δίδυμοι

Το τελευταίο διάστημα νιώθεις πολύ πιεσμένος από το κλίμα που επικρατεί στη ζωή σου. Η αλήθεια είναι όμως ότι πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό, γιατί έχεις την τάση να μεγαλοποιείς τα πράγματα. Δες τις πραγματικές διαστάσεις των προβλημάτων και κινήσου ανάλογα. Έχε υπόψιν ότι με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Κριό, οφείλεις να επιστρατεύσεις τη λογική και τη σοφία σου.

Καρκίνος

Η νέα θέση του Ερμή στον Κριό θα σε φέρει αντιμέτωπο με προβληματικές και δύσκολες καταστάσεις. Θα ζοριστείς πολύ προκειμένου να τα βγάλεις πέρα. Φρόντιζε να δίνεις στον εαυτό σου τον χρόνο που χρειάζεται, ώστε να ξεκουράζεις το μυαλό σου και να γεμίζεις τις μπαταρίες σου. Δείξε υπομονή και μην το βάζεις κάτω, διότι σύντομα τα πράγματα θα πάρουν άλλη τροπή.

Λέων

Έως το τοπίο αλλά και η σκέψη σου ήταν πολύ θολά. Ένιωθες σα να βρίσκεσαι στο κενό και δεν ξέρεις προς τα που να κατευθυνθείς και τι να κάνεις. Σήμερα όμως με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Κριό, θα μπορέσεις επιτέλους να δεις καθαρά τα πράγματα και να τα κρίνεις εκ νέου. Έτσι, θα μπει μια σειρά στη ζωή σου και θα ξέρεις πού βαδίζεις.

Παρθένος

Η σημερινή Δευτέρα με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Κριό, σε βοηθάει να απαλλαγείς από την πίεση των τελευταίων ημερών και να προχωρήσεις πιο δυναμικά στην πραγμάτωση των στόχων σου. Θα ήταν προτιμότερο από εδώ και πέρα να ακολουθείς ένα πλάνο, ώστε να μην ξαναβρεθείς σε δύσκολες και αγχωτικές καταστάσεις. Στο χώρο τη εργασίας σου θα κυριαρχήσουν νεύρα και εντάσεις με τους συνεργάτες σου, αλλά αν φερθείς διπλωματικά θα αποφύγεις τα χειρότερα.

Ζυγός

Σήμερα, με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Κριό, θα κληθείς να αναλάβεις πολλές καινούργιες ευθύνες, γι’ αυτό προετοιμάσου. Να έχεις ένα πλάνο, βάσει του οποίου να τακτοποιείς κάθε δουλειά που έχει όταν πρέπει και μπορείς. Αν έχεις ταυτόχρονα πολλά ανοιχτά μέτωπα δε θα τα βγάλεις πέρα. Μη διστάζεις να παίρνεις πρωτοβουλίες και να είσαι πάντα σίγουρος για τον εαυτό σου και τις επιλογές σου.

Σκορπιός

Η σημερινή ζωντάνια και αισιοδοξία που πηγάζουν από τη νέα θέση του Ερμή στο ζώδιο σου, σε οδηγούν σε λύσεις που θα σε βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις που σου προκαλούσαν άγχος. Έχεις τρομερή ενέργεια, αλλά δέχεσαι και τις θετικές επιρροές των πλανητικών όψεων, προκειμένου να ολοκληρώσεις με επιτυχία τους στόχου σου. Φρόντισε μόνο να μην κινηθείς επιπόλαια και βιαστικά και φέρεις τα αντίθετα αποτελέσματα.

Τοξότης

Σήμερα δεν είσαι και στην καλύτερη φάση, όσον αφορά την ψυχολογία σου. Είσαι πολύ αρνητικός απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις και αυτό θα έχει άμεσο αντίκτυπο στα σχέδιά σου, αφού δεν έχεις την όρεξη να τα προχωρήσεις. Μην είσαι υπερβολικός και φρόντισε να βρεις γρήγορα τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, γιατί όσα έχεις πετύχει μέχρι τώρα θα πάνε στράφι.

Αιγόκερως

Μπορεί να είσαι πιεσμένος από τα προβλήματά σου, αλλά σήμερα θα χρειαστεί να βρεις χρόνο να βοηθήσεις φιλικά πρόσωπα που σε έχουν ανάγκη. Όσο δύσκολο κι αν είναι, κάνε τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να τους στηρίξεις και να τους βγάλεις από αδιέξοδες καταστάσεις.

Υδροχόος

Μπορεί να είσαι πιεσμένος από τα προβλήματά σου, αλλά σήμερα θα χρειαστεί να βρεις χρόνο να βοηθήσεις φιλικά πρόσωπα που σε έχουν ανάγκη. Όσο δύσκολο κι αν είναι, κάνε τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να τους στηρίξεις και να τους βγάλεις από αδιέξοδες καταστάσεις.

Ιχθείς

Σήμερα θα δεις τα όνειρά σου να πραγματοποιούνται και σχέδια που προγραμμάτιζες από καιρό να υλοποιούνται με επιτυχία, έχοντας την εύνοια των πλανητικών όψεων. Άδραξε κάθε ευκαιρία που θα εμφανιστεί στο δρόμο σου και αποκόμισε τα μέγιστα. Αυτό θα σε ωφελήσει πολύ στο άμεσο μέλλον.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (13/3/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα