Αιματηρή ληστεία με ανταλλαγή πυροβολισμών στο Καματερό| Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ.

19:23 11/3/2017 - Πηγή: iPop

Αιματηρή ληστεία με ανταλλαγή πυροβολισμών σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε σουπερμάρκετ στο Καματερό| Επί σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ.

Στο σημείο της ληστείας έφτασαν αμέσως αφότου ενημερώθηκαν άντρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών με τον δράστη.

Αποτέλεσμα των πυροβολισμών ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του δράστη.

Η αιματηρή ληστεία σύμφωνα με την αστυνομία σημειώθηκε λίγο πριν τις έξι το απόγευμα στο σουπερμάρκετ «My Market» το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Καματερό στη Λεωφόρο Φυλής στο νούμερο 205.

Το
χρονικό της ληστείας:

Ένας άγνωστος δράστης εισήλθε στο κατάστημα και υπό την απειλή όπλου αφού πρώτα ακινητοποίησε όλους τους πελάτες και τους υπαλλήλους στη συνέχεια άρπαξε τα χρήματα τα οποία βρίσκονταν στα ταμεία.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και αφού έφτασαν εκεί οι άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Άμεσης Δράσης. Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν τον δράστη και στη συνέχεια τον συνέλαβαν.

Πρώτος κατά των αστυνομικών σημειώνεται, πως άνοιξε πυρ ο δράστης.

Συνεχίζει τις έρευνες της η ΕΛ.ΑΣ.:

Η αστυνομία βρίσκεται επί ποδός καθώς άγνωστο μέχρι στιγμής παραμένει το αν ο δράστης ήταν μόνος ή είχε συνεργούς οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το κατάστημα η αστυνομία ήταν σε επιφυλακή καθώς το εν λόγω το κατάστημα είχε γίνει στόχος ληστών το τελευταίο διάστημα ακόμα τέσσερις φορές.

The post Αιματηρή ληστεία με ανταλλαγή πυροβολισμών στο Καματερό| Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ. appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα