Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (9/11/2014)

09:30 9/11/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Κάποιες μικρές εντάσεις μπορεί να προκύψουν σήμερα, οι κοντινοί σας άνθρωποι, ίσως ο σύντροφό σας ή οι γονείςσας, πιθανόν να προσπαθήσουν να σας αναγκάσουν να υιοθετήσετε μια συμπεριφορά που δεν είστε καθόλου πρόθυμοι να ακολουθήσετε. Να διαπραγματευτείτε την ανεξαρτησία σας απαλά χωρίς εντάσεις και θα γίνει αυτό που θέλετε τελικά.

Ταύρος

Μην προσπαθείτε να ξεπεράσετε τιςδυνατότητές σας. Προσέξτε ιδιαίτερα τη τάση σας για έξοδα και σπατάλες σήμερα, θα μπορούσε να είναι καταστροφική για τα οικονομικά σας. Από την άλλη πλευρά, ίσως οφείλετε στον εαυτό σας μια ανταμοιβή για όλη τη σκληρή

δουλειά σας αυτό το διάστημα. Είναι σωστό να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας αλλά με μέτρο.

Δίδυμοι

Μην περιμένετε από τους άλλους να σας καταλάβουν σήμερα και κυρίως τα συναισθήματά σας. Φροντίστε να βρείτε την χρυσή τομή μεταξύ των θεμάτων που αντιμετωπίζετε. Αυτό σας φαίνετε να είναι δύσκολο, δεδομένου ότι εμπλέκονται και άλλοι άνθρωποι. Αυτό περιπλέκει τα πράγματα και θα δημιουργήσει παρεξηγήσειςκαι εντάσεις.

Καρκίνος

Έχετε για σήμερα αναπτυγμένη την διαίσθηση και την φαντασία σας θα μπορούσατε να εξετάσετε όλα σας τα ζητήματα μέσα από μια εναλλακτική ματιά. Έχετε την δυνατότητα να σχεδιάσετε νέους τρόπους και μεθόδους που θα σας έβγαζαν από πολλά αδιέξοδα. Κάντε μια προσπάθεια να αναζητήσετε μια νέα μορφή ανάδειξης των προσόντων σας και των τρόπων αντιμετώπισης των προβλημάτων σας.

Λέων

Είναι σημαντικό ότι έχετε συνειδητοποιήσει την κατάστασή σας, τις δυνατότητές σας και τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε. Φροντίστε την υγεία σας έχετε ανάγκη από ξεκούραση και αναδιάταξη των προτεραιοτήτων σας. Τον τελευταίο καιρό έχετε κουραστεί σωματικά και ψυχικά, ήρθε λοιπόν η ώρα να χαλαρώσετε και να δώσετε το δικαίωμα της ανάπαυσης στον εαυτό σας.

Παρθένος

Αισθάνεστε προβληματισμένοι με τις καταστάσεις που αντιμετωπίζετε το τελευταίο διάστημα. Θα ήταν καλό να αντιμετωπίζετε τα πράγματα ψύχραιμα και ρεαλιστικά. Είναι σημαντικό για σας να μην κατηγορείτε τον εαυτό σας μόνο και μόνο επειδή κάνατε κάποιες επιλογές που σας εξυπηρετούσαν. Μην εμπιστεύεστε τις προτροπές των άλλων και βεβαιωθείτε ότι δεν αφήνετε τους άλλους να ρίξουν στάχτη στα μάτια σας.

Ζυγός

Είναι γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό, έχετε αυξημένη αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση. Μην εκπλαγείτε αν το εγώ σας παίρνει απειλητικά μηνύματα από κάποιον που εμφανίζεται από το πουθενά με στάση επιθετική και δογματική απέναντί σας, κάποιος που δεν είναι αρκετά δυνατός όμως για να σας δημιουργήσει προβλήματα . Μπορεί να σας είναι δύσκολο να ασχοληθείτε με τους ανθρώπους σήμερα, δεδομένου ότι επιθυμείτε να περάσετε ήσυχα και χαλαρά

Σκορπιός

Πιθανόν να κουράσατε κάποια κοντινά σας πρόσωπα από την πεισματάρικη συμπεριφορά σας τον τελευταίο καιρό. Κάνετε ό, τι θέλετε, χωρίς να δίνετε καμία προσοχή στα οικονομικά θέματα. Τώρα έφτασε η ώρα να αναλάβετε τη φροντίδα των οικονομικών σας θεμάτων και να μην τα θεωρείται ανεπίλυτα. Έχετε σίγουρα τη δυνατότητα να βρείτε λύσεις, να σταματήσετε τα αλόγιστα έξοδα και να προσέξετε τους γύρω σας.

Τοξότης

Μπορεί να έχετε μια αίσθηση πιο συναισθηματική για τα πράγματα τον τελευταίο καιρό. Σήμερα, θα έχετε αναπτυγμένη την διαίσθησή σας, θα είστε ένα ευφάνταστοι και θα μπορείτε να δημιουργήσετε μια καλύτερη προοπτική για τα θέματα που σας απασχολούν αν τα εξετάσετε λεπτομερώς. Νοιώθετε ισχυροί και δεν φοβάστε να κάνετε νέες επιλογές στη ζωή σας.

Αιγόκερως

Πολύ πιθανόν να προκύψουν διαφορές απόψεων σχετικά με τον τρόπο της ζωή σας από αγαπημένα σας πρόσωπα . Μπορεί να υποστείτε κριτική για τον τρόπο που σκέφτεστε και τις επιλογές σας. Οι συζητήσεις με τον σύντροφό σας ή το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά ίσως να καταλήξουν σε αδιέξοδο θέτοντας το ζήτημα της ελευθερίας σαν προαπαιτούμενο για την συνέχιση της σχέσης.

Υδροχόος

Θα είναι μια μέρα που για ευαίσθητα άτομα όπως εσείς, δημιουργεί προβλήματα . Οι διαφωνίες και η επιβολή της άποψης του ισχυρού θα σας πληγώσουν. Θα υπάρχει μια ατμόσφαιρα βίας που θα επιδράσει ιδιαίτερα αρνητικά πάνω σας. Θα είστε κάπως αναστατωμένοι και πολύ πιο ευάλωτοι από ό, τι συνήθως. Θα ήταν σωστό να προσπαθήσετε να μείνετε μακριά από τις διαφωνίες και τους καυγάδες.

Ιχθείς

Μετά την αντιμετώπιση των προκλήσεων των τελευταίων ημερών, μπορεί η διάθεσή σας σήμερα να είναι πεσμένη, έχετε ανάγκη από κάποια ηρεμία και ξεκούραση, ίσως θα ήταν καλή ιδέα να ασχοληθείτε με κάτι που σας χαλαρώνει. Κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε, αλλά θα ήταν καλύτερα να τις αποφύγετε. Μια μικρή εκδρομή θα σας ανανέωνε και θα έκανε καλό στην όχι και τόσο καλή κατάσταση της υγείας σας.

Διάβασε περισσότερα στο oroskopos.tv

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (9/11/2014) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα