Πώς να διώξεις τις ουλές από το πρόσωπο ή το σώμα σου

07:02 9/10/2014 - Πηγή: iPop

Παλιότερα είχες ακμή, τα σπυράκια έφυγαν αλλά δυστυχώς οι ουλές σου έμειναν. Έχεις δοκιμάσει τα πάντα, ακριβές κρέμες, θαυματουργές λοσιόν αλλά δεν κατάφερες τίποτα. Το να διώξεις τις ουλές από το πρόσωπο ή το σώμα σου φαντάζει για εσένα μακρινό όνειρο. Μην απελπίζεσαι όσο έχεις σύμμαχο σου τη φύση μπορείς να καταφέρεις τα πάντα.

Με ποια φυσικά προϊόντα θα διώξεις τις ουλές;Αμύγδαλα: Πάρε 2-3 αμύγδαλα και βάλε τα σε νερό να μουλιάσουν καλά. Μετά από λίγες ώρες αφαίρεσαι τη φλούδα από τα αμύγδαλα και λιώσε τα. Προσθέσε μερικές σταγόνες ανθόνερο και εφαρμόστε το μείγμα επάνω στις ουλές σου.Φρέσκια
ντομάτα: Τρίψε την ντομάτα στον τρίφτη και βάλε την σαν μάσκα στο πρόσωπο σου. Δέκα λεπτά πριν την βγάλεις κάνε απαλό μασάζ στο πρόσωπο σου και μετά αφαίρεσε την με πολύ χλιαρό νερό.Λοσιόν μηλόξυδου: Βύθισε ένα κομμάτι βαμβάκι σε μηλόξυδο και εφάρμοσε το στις ουλές σαν κομπρέσα. Αυτό θα εξασθενίσει την όψη που έχουν οι ουλές. Ξέπλυνε μετά το πρόσωπο σου και εφάρμοσε ενυδατική κρέμα γιατί το πρόσωπο σου από το μηλόξυδο θα έχει ξεραθεί.Τεϊόδεντρο: Το συγκεκριμένο έλαιο είναι ειδικό για αυτή την εφαρμογή. Κάθε βράδυ, λοιπόν, πριν πας για ύπνο βάλε τεϊόδεντρο στα σημεία που έχεις ουλές. Μη το ξεπλύνεις! Άσε το να δράσει όλο το βράδυ και ξέπλυνέ το πρωί.

The post Πώς να διώξεις τις ουλές από το πρόσωπο ή το σώμα σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα