Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (7/9/2014)

09:31 7/9/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να λύσετε διαφορές με το ταίρι σας. Θα αρχίσετε να βλέπετε τη ζωή κάτω από άλλη οπτική γωνία και θα αναθεωρήσετε πολλές απόψεις σας. Οι αιφνίδιες ανατροπές στη ζωή σας θα σας αλλάξουν τους ρυθμούς της καθημερινότητας σας και θα βγάλετε πολλές ανασφάλειες και φοβίες.

Ταύρος

Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι θα επαναφέρετε την αρμονία που επικρατούσε μέσα στη σχέση σας και θα νιώσετε ασφάλεια. Απομακρυνθείτε από κάποιες επιλογές σας που δεν σας οριοθετούν, αλλά απλώς σας καταπιέζουν. Αυτό το διάστημα θα έχετε μια τάση απομόνωσης, εσωστρέφειας και περίεργες

διαθέσεις. Δημιουργούνται πλέον οι κατάλληλες συνθήκες που μπορούν να σας δώσουν ενδιαφέρουσες ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα.

Δίδυμοι

Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας να ξέρετε ότι ένα πρόσωπο από τα παλιά θα εμφανιστεί και θα σας αναστατώσει…. Πολλοί από εσάς βρίσκεστε αντιμέτωποι με μια σωρεία σκέψεων και προβλημάτων που αφορούν την επαγγελματική σας πορεία. Στα μέσα της εβδομάδος ένα οικονομικό θέμα σας δίνει χαρά και τονώνει την αυτοπεποίθησή σας.

Καρκίνος

Δεν θα λείψουν οι προκλήσεις γύρω από εργασιακά θέματα ή γύρω από θέματα υγείας. Η επαγγελματική σας δραστηριότητα θα έχει πολλές παραλλαγές. Κινηθείτε με μεθοδικότητα και σύνεση προκειμένου οι αποφάσεις και οι επιλογές που θα κάνετε να μην αποδειχθούν λάθος και σύντομα θα δικαιωθείτε. Οι δεσμευμένοι που περάσατε με επιτυχία τους κραδασμούς των τελευταίων ετών θα έχετε την δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα με το ταίρι σας.

Λέων

Κάποια θέματα οικονομικής φύσεως, φαίνεται ότι σας απασχολούν ιδιαιτέρα αυτήν την περίοδο. Μπορείτε τώρα να κάνετε δυναμικές κινήσεις, να προβληθείτε και να βάλετε επαγγελματικά θέματα επί τάπητος. Στη δουλειά σας θα αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες με τις υποθέσεις που έχετε αναλάβει, για αυτό καλό θα είναι να ζητήσετε την βοήθεια των συνεργατών σας.

Παρθένος

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για ασχοληθείτε εποικοδομητικά με τον σύντροφό σας ή και τους συνεργάτες σας. Θα διώξετε πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις που δεν ταιριάζουν σε σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου τα άστρα προβλέπουν, ότι θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να γνωρίστε ενδιαφέροντες ανθρώπους, πράγμα που θα σας κάνει να αρχίσετε να σκέφτεστε την δημιουργία μιας σοβαρής σχέσης.

Ζυγός

Δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά σας αέρα και να αρχίσετε να σκορπάτε τα χρήματα σας, γιατί θα βγείτε εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβετε. Θα υπάρχει τόσο από την μεριά σας όσο και από το ταίρι σας μια διάθεση ανταγωνιστική με αποτέλεσμα να δημιουργούνται αντιπαραθέσεις, συγκρούσεις και έντονοι καβγάδες. Μην ανακοινώσετε σχέδια που μπορεί να έχεις για το μέλλον .

Σκορπιός

Θα δείτε ότι δεν χρειάζεστε πλέον την στήριξη των άλλων, για να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας. Να είστε προσεκτικοί με τους συνεργάτες σας και να μην δίνετε λαβές για σχόλια και κουτσομπολιά. Πάνω από όλα να χειριστείτε τα χρήματα σας με σύνεση και να αποφύγετε οποιαδήποτε σπατάλη. Στα συναισθηματικά σας οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα νιώθετε χαρούμενοι γιατί θα βιώνετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφο σας και η σχέση σας θα ανανεωθεί.

Τοξότης

Σήμερα θα γυρίσετε την πλάτη σας σε αυτά που σας πίκραναν και θα γίνετε πιο δυναμικοί. Καλείστε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, για το χειρισμό των χρημάτων σας, επειδή παρασύρεστε εύκολα και πρέπει να κόψετε τα περιττά έξοδα, αν θέλετε να έχετε μια ισορροπημένη οικονομική κατάσταση. Πολλοί από εσάς θα αναλάβετε και υποχρεώσεις ή δουλειές που αφορούν αγαπημένα σας πρόσωπα .

Αιγόκερως

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες μπαίνουν στο μικροσκόπιο αυτήν την περίοδο. Παράλληλα θα ασχοληθείτε με πολλά και διαφορετικά πράγματα, θα εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας για να αποκτήσετε τα κατάλληλα εφόδια για το καινούργιο ξεκίνημα που θέλετε να κάνετε. Στα επαγγελματικά σας θα αρχίσετε να κάνετε σχέδια για την προώθηση της καριέρα σας.

Υδροχόος

Αποφύγετε το δανεισμό γιατί θα δυσκολευτείτε για να ανταπεξέλθετε στη αποπληρωμή του. Θα πρέπει να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με το ταίρι σας και να μη φοβηθείτε να του δείξετε τα πραγματικά σας συναισθήματα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα πρέπει να αλλάξετε στάση απέναντι στους ανθρώπους που ενδιαφέρονται πραγματικά για σας και να τους αφήσετε να σας πλησιάσουν περισσότερο.

Ιχθείς

Αν σκέφτεστε να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα, θα αντιμετωπίσετε εμπόδια και δυσκολίες στο δρόμο σας. Θωρακιστείτε με αυτοπεποίθηση και οπλιστείτε με υπομονή για να ανταπεξέλθετε στις όποιες υποχρεώσεις προκύψουν στον επαγγελματικό σας τομέα. Μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Προσέξτε μια τάση υπερκαταναλωτικής μανίας που μπορεί να σας πιάσει και να επιβαρύνει τα οικονομικά σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (7/9/2014) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα