Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (7/10/14)

09:05 7/10/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Είστε υπ’ ατμόν για πολύ σημαντικά γεγονότα που έρχονται να σας συναντήσουν με ταχύτητα βολίδας! Οι συνεργασίες σας και οι σχέσεις σας, κάτω από την επίδραση της επερχόμενης έκλειψης, αλλά και της δράσης του Άρη από τον Τοξότη και της Αφροδίτης από τον Ζυγό θα περάσουν από πολλές διακυμάνσεις και ανατροπές. Τα όσα θέλετε είναι ισχυρά μέσα σας αυτή τη στιγμή και δεν έχετε καμιά διάθεση υποχώρησης σε κανέναν τομέα.

Ταύρος

Η δράση της Αφροδίτης σας βγάζει στην πρώτη γραμμή. Η δε επερχόμενη Έκλειψη σας δίνει την αίσθηση

ότι ο κόσμος σας, που τον θέλετε σταθερό και ασάλευτο, αρχίζει και πλέει σε μια περιδίνηση γεγονότων που σαφώς δεν τα ελέγχετε. Καλό είναι να ασχοληθείτε άμεσα με τεχνικές χαλάρωσης και διαλογισμού, όντως σας περιμένουν εκπλήξεις!

Δίδυμοι

Η δυναμική της ημέρας σας κάνει να νιώθετε πολύ αισιόδοξοι, ίσως όμως αυτή η αισιοδοξία να στηρίζεται μόνον στην δική σας θεώρηση και όχι σε πραγματικά γεγονότα. Καλό είναι να βλέπετε την φωτεινή πλευρά της ζωής, αλλά σε καμία περίπτωση μην ανοιχτείτε σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε και μην αφήσετε τους άλλους να σας εξαπατήσουν.

Καρκίνος

Η περίοδος που έρχεται, και όχι μόνον η σημερινή ημέρα, θα σας κινητοποιήσει πάρα πολύ και θα σας φέρει αντιμέτωπους με πράγματα που θέλετε, αλλά και με υποχρεώσεις τις οποίες έχετε κρύψει κι από τον ίδιο σας τον εαυτό ακόμα. Η οικονομική σας κατάσταση δεν βελτιώνεται άμεσα, σας δίνεται όμως μια αίσθηση ότι κάτι κινείται. Συναισθηματικά είστε κάτω από πίεση και τα παράπονά σας δεν έχουν τέλος όμως!

Λέων

Ο Δίας ίσως να λειτουργήσει ως ασπίδα στην πολύ δύσκολη επερχόμενη έκλειψη. Το πρόβλημα είναι πως για πολύ καιρό ανεχθήκατε συμπεριφορές που δεν ταιριάζουν στην ηγετική σας φύση . Άνθρωποι του στενού σας περιβάλλοντος, αλλά και συνεργάτες πιθανόν, έκαναν μια κάποια κατάχρηση της υπομονής σας. Αν όμως αντιδράσετε τώρα απότομα και σπασμωδικά, χωρίς σχέδιο, δεν θα βγείτε κερδισμένοι.

Παρθένος

Η διάθεσή σας είναι πολύ καλή, όμως ακόμα δεν έχετε μπορέσει να μπείτε στους ρυθμούς που απαιτούν οι αυξημένες σας υποχρεώσεις. Έχετε μια εξαιρετική πνευματική διαύγεια, η διαίσθησή σας είναι εντυπωσιακή και ανοίγεστε σε συζητήσεις με ανθρώπους που ίσως και να μένουν άφωνοι με τις γνώσεις σας. Αυτό σας γεμίζει χαρά, αλλά κινδυνεύετε να παρασυρθείτε από αυτήν την καλή αποδοχή και να απομακρυνθείτε ουσιαστικά από τους στόχους σας.

Ζυγός

Η ενέργεια της επερχόμενης έκλειψης σας καλεί να είστε προσεκτικοί, σαν να πατάτε σε ναρκοπέδιο ή σε λεπτό πάγο. Κάθε σας κίνηση, κάθε σας κουβέντα, κάθε σας βλέμμα, μπορεί να ξυπνήσει το ηφαίστειο των σχέσεων σας και των συνεργασιών σας και να σας φέρει μη αναμενόμενες ανατροπές. Είναι η ευκαιρία σας να ασκηθείτε στην έλλειψη παρορμητισμού, να αρχίσετε επιτέλους να μετράτε τις κινήσεις σας και να σέβεστε και τα δικά σας όρια και των άλλων.

Σκορπιός

Κάποιες ειδήσεις που ακούτε σε σχέση με δικούς σας ανθρώπους σας τρομάζουν και σας ενεργοποιούν. Πολύ πιθανόν κάποια μέλη της οικογένειάς σας να χρειάζονται σήμερα περισσότερο από ποτέ την βοήθειά σας. Να είστε έτοιμοι να δώσετε ένα χέρι βοηθείας σε όποιον σας το ζητήσει και θα πάρετε από το σύμπαν πολύ, πολύ καλό τόκο! Προσέξτε την διατροφή σας και την υγεία σας και μείνετε μακριά από υπερβολές.

Τοξότης

Η διάθεσή σας είναι εξαιρετική, ο Δίας από τον λέοντα σας κάνει δώρα που σας κρατάνε μακριά από την σκοτεινιά της έκλειψης. Πρέπει σε αυτήν την καλή ενέργεια να χτίσετε το μέλλον σας. Συναισθηματικά είστε σε πολύ δυνατή περίοδο, ο έρωτας κυριολεκτικά σας κάνει να λάμπετε και έχετε την δύναμη και το κίνητρο να ασχοληθείτε με το σώμα σας, προσφέροντας του καλύτερη διατροφή και άσκηση . Είστε σε πολύ καλό δρόμο, καλό είναι να δουλέψετε σταθερά στους στόχους σας.

Αιγόκερως

Πολύ δύσκολη αυτή η περίοδος για όλα τα παρορμητικά ζώδια, οπότε και για τον Αιγόκερω. Έχετε την τιμή – αλλά και την δυσκολία – να φιλοξενείτε τον Πλούτωνα, ο οποίος αυτή τη στιγμή με το ανανεωμένο τετράγωνο με τον Ουρανό συμμετέχει στην επερχόμενη Έκλειψη. Όλα όσα χρειάζεστε σαν προσωπικότητα, ασφάλεια, οικονομική σταθερότητα και συναισθηματική κάλυψη, θα περάσουν από 40 κύματα. Να φανείτε δυνατοί και να δώσετε τις μάχες σας με σοβαρότητα.

Υδροχόος

Με την Αφροδίτη στον φιλικό σας Ζυγό να δίνει σύνθημα μάχης, με τον Ουρανό να σας ταλαιπωρεί εδώ και καιρό με το τετράγωνο που κάνει με τον Πλούτωνα και με πολλαπλές επιρροές τόσο από την Έκλειψη όσο και από τον ανάδρομο Ερμή η ημέρα σας και όλη αυτή η περίοδος είναι δυναμική και γεμάτη προκλήσεις . Μετρήστε πολύ καλά κάθε σας βήμα στον επαγγελματικό χώρο, δεν είναι κατάλληλη περίοδος για κανένα ξεκίνημα.

Ιχθείς

Η έντονη δράση τόσο της Σελήνης όσο και του Πλούτωνα σας κάνουν να αισθάνεστε ότι τα πάντα γύρω σας στροβιλίζονται. Αποκαλύψεις για συντρόφους και συνεργάτες σας φέρνουν σε αμηχανία, ενώ δεν θα είναι λίγοι εκείνοι που θα έρθουν κοντά σας γιατί χρειάζονται είτε πρακτικά ζητήματα να λύσουν είτε θέλουν κάποια συμβουλή και ενθάρρυνση. Μην αφεθείτε να σπαταλήσετε την ενέργειά σας άσκοπα, δεν κάνει να παίρνουν μόνον από εσάς και να μην σας δίνουν.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (7/10/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα