Ό,τι σε κάνει να ξενερώνεις μαζί του /της χωρίς καν να το καταλαβαίνεις

22:01 6/10/2014 - Πηγή: iPop

Οι φίλοι σας έλεγαν ότι έχετε την ιδανική σχέση -να βάλουμε χάντρα θαλασσιά λέγατε μεταξύ σας για πλάκα. Δεν βάλατε και να τα αποτελέσματα.

Ας αναλύσουμε για να σε βάλουμε στο κλίμα: περνούσατε καταπληκτικά, επικοινωνούσατε με τηλεπάθεια, γελούσατε, το σεξ εξαιρετικό, ταιριάζατε στα βασικά και παραπάνω. Τελευταία, όμως, κάπου χάλασε η μαγιά.

Τον/την αγαπάς, τον/την λατρεύεις, σου αρέσει ακόμα εμφανισιακά και τον/την ποθείς, αλλά νιώθεις ότι τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά. Έχεις νεύρα χωρίς λόγο και αιτία, τσακωμοί ξεκινούν από το πουθενά (και φταις

εσύ), ό,τι σου φαινόταν χαριτωμένο παλιά, τώρα σε ενοχλεί. Όχι, δεν μιλάμε για την περίπτωση που ο άνθρωπός σου άλλαξε απότομα, πάχυνε υπερβολικά ή έγινε ξαφνικά κακότροπος. Το πρόβλημα είναι ότι μέρα με τη μέρα νιώθεις να ξενερώνεις μαζί του και δεν ξέρεις τι φταίει. Ξέρουμε εμείς:

Οι γονείς

Δεν είναι απλώς η κακιά πεθερά, ούτε η μαμά του μαμάκια. Είναι όλα μαζί και τίποτα ταυτόχρονα. Το πιο βασικό, που σίγουρα δεν έχεις συνειδητοποιήσει: τον/την φαντάζεσαι να μεγαλώνει και να παίρνει όλα τα χαρακτηριστικά των γονιών του που μισείς. Το τρέμουλο του χεριού, το συνοφρυωμένο ύφος και τις τρίχες στα αυτιά του μπαμπά του, την κρεατοελιά στο πιγούνι, τις έντονες ρυτίδες έκφρασης στο στόμα και την ελαφρά καμπούρα της μαμάς. Φοβάσαι να δεις τον άνθρωπό σου να μεταμορφώνεται σε αυτούς τους ανθρώπους.

Αναστρέψιμο: 70%

Οι φίλοι

Οι δυο σας έχετε χτίσει το δικό σας Παράδεισο. Μα να ταιριάζετε τόσο σε όλα; Όταν όμως στην εξίσωση προστεθεί και μια τρίτη μεταβλητή, το αποτέλεσμα βγάζει error. Ο καλός/η καλή σου γίνεται ένας άλλος όταν έρχεται σε επαφή με τους φίλους του. Το έζησες στο Mundial ή στις διακοπές και δεν θες να το ξαναζήσεις. Η τάξη αποκαθίσταται όταν ο εξωτερικός παράγοντας απομακρύνεται, αλλά έλα που στο μυαλό σού έρχεται συνέχεια ο άθλιος τύπος που πίνει μπύρες και βρωμάει τσιγαρίλα ή η γκόμενα που μιλάει μόνο για ζώδια και νύχια. Και σίγουρα δεν θες να βάλεις ΑΥΤΗ την εκδοχή του συντρόφου σου στον Παράδεισό σου.

Αναστρέψιμο: 55%

Η μυρωδιά

Προσοχή, προσοχή! Η συνεννόηση στα ζητήματα υγιεινής έχει εξασφαλιστεί για να μιλάμε για «ιδανική σχέση». Οπότε μην περιμένεις να διαβάσεις horror stories για άπλυτες μασχάλες και καφεκίτρινες κάλτσες. Το πρόβλημα είναι πως τελευταία τον/την πλησιάζεις και νιώθεις δυσφορία. Κάτι σε ενοχλεί… Είναι η φυσική μυρωδιά του. Εδώ τα πράγματα είναι σύνθετα. Έχουμε πει ότι ο έρωτας είναι χημεία, μυρωδιές και σωματικές εκκρίσεις που σε έλκουν και σου δείχνουν ότι είναι ο/η κατάλληλος/η. Αν έχει αρχίσει να σε ενοχλεί όπως μυρίζει το στόμα του/της όταν είναι ξεραμένο, η φυσική μυρωδιά του σώματός του/της, η μυρωδιά της δικής του/της πλευράς στο κρεβάτι, δυστυχώς η σχέση σας βαίνει στο τέλος της.

Αναστρέψιμο: 20%

Οι αδυναμίες

Άντρες, δυστυχώς αυτός ο παράγοντας επηρεάζει κυρίως εσάς. Έχετε ακούσει αυτό που λένε οι γυναίκες ότι θέλουν να δουν την ευαίσθητη πλευρά του άνδρα; Ψέματα είναι. Γιατί η φύση του άντρα είναι δυναμική. Κάθε γυναίκα ψάχνει τον άντρα κυνηγό, που θα την προστατεύσει και θα την υπερασπιστεί. Και οι αδυναμίες είναι ανθρώπινες -αλλά μην κοροϊδευόμαστε ανήκουν στο ανθρώπινο είδος «γυναίκα». Όταν είστε στα μέλια και η έλξη σας βασίζεται εν πολλοίς σε αλληλοσεβασμό και αλληλοθαυμασμό, δεν θες να δεις το άλλο σου μισό καταβεβλημένο, αδύναμο, ταλαιπωρημένο και παραιτημένο. Οι αρρώστιες με ντροπιαστικά συμπτώματα, τα μεθύσια σε βαθμό κατάρρευσης και οι δακρύβρεχτες εξομολογήσεις «η μαμά μου δεν με αγάπησε ποτέ» είναι για το επόμενο επίπεδο, όταν η σχέση έχει πλέον δοκιμαστεί και έχει γίνει συντροφική.

Αναστρέψιμο: 50%

Το χρήμα είναι η αιτία

Αυτό είναι σημάδι των καιρών μας. Μπορεί να μην έχεις υπερβολικές ανάγκες πολυτέλειας, αλλά η πολλή μιζέρια τρώει τη σχέση. Δεν είναι ότι περιμένεις από τον άλλον να σου καλύπτει όλα τα έξοδα, αλλά ειδικά για τον άντρα, ο παράγοντας αυτός σχετίζεται με όσα είπαμε παραπάνω. Ο άντρας πρέπει να δείχνει άνετος (ακόμα και όταν δεν είναι), ανεξάρτητος, αυτόνομος και αυτάρκης. Το προφίλ του αμαυρώνεται όταν μετράει ψιλά για να πληρώσει τον καφέ (μόνο τον δικό του), όταν δεν αφήνει πουρμπουάρ και όταν όλες σας οι έξοδοι είναι 1 + 1 δώρο (cinema, γεύμα, εισιτήρια). Επίσης, η δυναμική γυναίκα του 21ου αιώνα έχει δημιουργήσει ένα ιδιόμορφο φαινόμενο: οι γυναίκες που βγάζουν περισσότερα λεφτά από το σύντροφό τους, τείνουν να του το χτυπάνε, με διακριτικό ή λιγότερο διακριτικό τρόπο. Γυναίκες, αυτή η πρακτική ευνουχίζει τους άντρες. Όπως εσύ ξενερώνεις μαζί του, ξενερώνει κι αυτός μαζί σου.

Αναστρέψιμο: 60%

The post Ό,τι σε κάνει να ξενερώνεις μαζί του /της χωρίς καν να το καταλαβαίνεις appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα