Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (3/12/2014)

09:12 3/12/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Θα ήταν καλό σήμερα να προσέξετε τη βιασύνη σας και να μην αποφασίσετε μεγάλες αλλαγές για τη ζωή σας. Έχετε την τάση να φέρετε τα πάνω κάτω και δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για κάτι τέτοιο. Πρέπει να συγκρατηθείτε και να ολοκληρώσετε αυτό που ξεκινήσατε, διαφορετικά οι εκκρεμότητες θα σας δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα . Φροντίστε να χαλαρώσετε και μην προσπαθείτε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

Ταύρος

Σήμερα νοιώθετε σαν να έχετε μαγικές δυνάμεις, σας φανερώνονται κάποιες υποσυνείδητες

επιθυμίες σας και σας κάνουν να έχετε μια διορατικότητα απέναντι στο μέλλον . Θέλετε να ζήσετε συναρπαστικές περιπέτειες, να ταξιδέψετε και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Σίγουρα η ρουτίνα της καθημερινότητας σας κουράζει και πιστεύεται ότι ήρθε η ώρα να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας. Θα ήταν καλό να τολμήσετε ένα επόμενο βήμα.

Δίδυμοι

Πριν αρχίσετε να επεξεργάζεστε την νέα σας ιδέα, θα ήταν χρήσιμο να ολοκληρώσετε αυτό που είχατε πριν καιρό ξεκινήσει. Θα βρεθείτε προ εκπλήξεων αν δεν μπορείτε να φτάνετε στον στόχο σας. Μη βιάζεστε και μην θεωρείτε ότι κάθε νέα απόφασή σας είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Προσέξτε την υγεία σας και κυρίως τα νεύρα σας. Έχετε αρκετό στρες και σας δημιουργεί προβλήματα στις προσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις.

Καρκίνος

Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσετε νέα θεμέλια για ένα νέο κύκλο σ’ αυτό που κάνετε ή σας ενδιαφέρει, δηλαδή στον επαγγελματικό σας χώρο ή στις σπουδές σας ή σε ό, τι άλλο μπορεί να ανανεωθεί. Πιθανόν να αισθάνεστε κάπως κουρασμένοι αλλά μπορείτε με αργούς μεν ρυθμούς να βρείτε καλύτερους τρόπους προσέγγισης των πραγμάτων. Θα διαπιστώσετε ότι σας ανοίγονται νέες και σημαντικές προοπτικές σ’ αυτό που σας ενδιαφέρει.

Λέων

Κάποια γεγονότα θα γίνουν η αιτία για να προωθήσετε τις δημιουργικές σας ιδέες. Είναι μια καλή περίοδος για να κάνετε νέα ξεκινήματα κυρίως στον επαγγελματικό ή στον εκπαιδευτικό τομέα. Ακόμη έχετε έντονη ερωτική διάθεση και θέλετε να με πάθος ονειρικές ερωτικές περιπέτειες, να ταξιδέψετε και να διασκεδάσετε. Η ζωντάνια σας αυτή σας κάνει πολύ μαχητικούς και απαιτητικούς στις σχέσεις σας με τους άλλους. Καλό θα ήταν να ελέγξετε την παρορμητικότητα σας για να μην τρομάξετε τους γύρω σας.

Παρθένος

Σήμερα μπορεί ξαφνικά να νιώσετε σαν να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας. Ακόμη και αν η κατάσταση αυτή ή η επιθυμία σας φαίνεται να είναι λογική, θα ήταν πολύ καλύτερα να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, διότι υπάρχει ο κίνδυνος να πέσετε σε προβλήματα που δεν θα μπορείτε να αντιμετωπίσετε. Αποφύγετε να ανακοινώσετε κάποιες ιδέες σας σε στενούς συνεργάτες σας, θα ήταν σωστό να τις επεξεργαστείτε περισσότερο.

Ζυγός

Σήμερα θα πρέπει να είστε πολύ πιο προσεκτικοί με την οδήγηση, αλλά και γενικά στο δρόμο. Μπορεί να υπάρξουν προβλήματα και γενικότερα με τις μετακινήσεις σας. Έχετε τεταμένη την προσοχή σας για να μην βρεθείτε μπροστά σε απρόβλεπτες καταστάσεις. Αποφύγετε να πάρετε γρήγορες αποφάσεις και να κάνετε βιαστικές συμφωνίες, επίσης θα ήταν καλό να μην κάνετε επαφές με νέους ανθρώπους που δεν γνωρίζετε, αναβάλλετε ό, τι μπορείτε.

Σκορπιός

Σήμερα έχετε την τύχη με το μέρος σας και θα ήταν καλό να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να κάνετε κάποιες επενδυτικές κινήσεις, η σχέση σας με το χρήμα γενικώς ευνοείται. Αν θέλετε να έρθετε σε επαφή με κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει είναι η κατάλληλη στιγμή για να το καλέσετε. Μπορείτε πολύ άνετα να το εκπλήξετε ευχάριστα. Δείξτε την καλή πλευρά του εαυτού σας και θα φύγετε από ραντεβού σας με μεγάλες υποσχέσεις .

Τοξότης

Η σημερινή ημέρα μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσάς και να επιφέρει μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας. Το τι θα αλλάξει μπορεί να είναι οτιδήποτε, από αλλαγή του ίδιου σας του εαυτού και του τρόπου που αντιμετωπίζετε τα πράγματα μέχρι αλλαγές στον επαγγελματικό σας προσανατολισμό ή στις σπουδές . Η κατάσταση αυτή θα σας ενθουσιάσει και θα νοιώσετε την λαχτάρα να εργαστείτε γι’ αυτό το νέο.

Αιγόκερως

Θα ήταν καλό να μην συμμετέχετε σε διαμάχες των άλλων. Δεν διασφαλίζετε έτσι ούτε τα συμφέροντά σας, ούτε τον εαυτό σας. Όταν θα σας ζητηθεί η βοήθεια σας θα ήταν καλό να αποφύγετε να την δώστε προφασιζόμενοι κάποιο πρόβλημα χρόνου ή ό, τι άλλο. Μπορεί να έχετε κάποια ξαφνική είδηση για κάποιο πρόβλημα και θα πρέπει να κάνετε ό, τι περνάει από το χέρι σας για την επίλυσή του. Θα ήταν καλό να είσαστε προσεκτικοί στον δρόμο.

Υδροχόος

Σήμερα είστε γεμάτοι με νέες ιδέες και νέες ελπίδες, αλλά δεν θα πρέπει να βιαστείτε. Οποιαδήποτε ενέργειά σας θα μπορούσε να αποβεί προβληματική αν την επιχειρήσετε χωρίς αυστηρό προγραμματισμό. Θα είναι κρίμα αν κάποιες φιλόδοξες και έξυπνες ιδέες σας δώσουν τελικά αμφίβολα αποτελέσματα, λόγω της έλλειψης προετοιμασίας, αμέλειας ή βιασύνης. Μπορείτε να έχετε την βοήθεια των συνεργατών σας και θα ήταν καλό να τους συμβουλευτείτε.

Ιχθείς

Έχετε την διάθεση να θέσετε ένα νέο στόχο, όμως θέλετε να τον προσαρμόσετε στις παλιές τακτικές σας. Με τον τρόπο αυτό ενώ στην αρχή θα έχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα τελικά θα καταλήξετε σε αποτυχία. Φροντίστε να εξετάσετε τα πράγματα από την αρχή και ζητείστε την άποψη των συνεργατών και μη βιαστείτε να την αξιολογήσετε. Με τον σύντροφό σας θα έχετε πολύ καλή σχέση και μπορείτε να ζητήσετε την βοήθειά του.

Διάβασε περισσότερα στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (3/12/2014) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα