Αυτές τις γιορτές δεν θα πάρεις ούτε ένα γραμμάριο

08:10 3/12/2014 - Πηγή: iPop

Οι γιορτές πλησιάζουν και το άγχος για να το πώς θα τα καταφέρεις να επιβιώσεις αφού δεν θες να πάρεις ούτε ένα γραμμάριο όλο και αυξάνεται. Μην αγχώνεσαι! Αν το θες πολύ, εμείς θα σε βοηθήσουμε να το καταφέρεις αφού θα σου αποκαλύψουμε μυστικά που θα σε βοηθήσουν να μην παχύνεις καθόλου αυτές τις δύσκολες ημέρες των Χριστουγέννων.

Τι να κάνεις για να μην παχύνεις καθόλου στις γιορτές;Οργανώσου: Πρέπει πάντα να έχεις ένα υγιεινό φαγητό μαγειρεμένο στο σπίτι
σου. Με αυτό τον τρόπο όταν πεινάσεις η πρώτη σου επιλογή θα είναι το να φας αυτό και όχι το να τσιμπήσεις ότι άλλο βρεις.Διακόσμησε τα γλυκά σου: Βάλε τα γλυκά που έφτιαξες στο σαλόνι μέσα με μία όμορφα διακοσμημένη πιατέλα. Θα τα βλέπεις και θα λυπάσαι να τα φας και να χαλάσεις την συσκευασία τους.Βάλε πρόγραμμα: Αν ξέρεις ότι το βράδυ θα βγεις, θα φας και θα πιεις περιόρισε την ποσότητα του μεσημεριανού σου.Προτίμησε το λευκό κρασί ή γενικότερα τα λευκά ποτά: Τα λευκά ποτά παχαίνουν λιγότερο οπότε καλό θα ήταν να ανήκουν στις επιλογές σου. Φυσικά η ποσότητα πρέπει να είναι ελεγχόμενη και πάντα να υπάρχει μέτρο.Ξέχνα το ψωμί: Έχεις τόσα φαγητά μπροστά σου στο τραπέζι και εσύ συνεχίζεις να θες να φας ακόμα ψωμί; Λάθος! Ξέχνα το ψωμί και έτσι θα μπορέσεις να φας ακόμα περισσότερο φαγητό χωρίς να έχεις τόσες τύψεις.

The post Αυτές τις γιορτές δεν θα πάρεις ούτε ένα γραμμάριο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα