Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (24/9/14)

09:02 24/9/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Το φλογισμένο τρίγωνο του Άρη με τον Δία και τον Ουρανό σας έχει κινητοποιήσει και σας δίνει την ευκαιρία να κινηθείτε δυναμικά σε κάθε τομέα. Οι στόχοι σας και τα όνειρά σας είναι πιο κοντά από κάθε άλλη φορά και ετοιμαστείτε να αδράξετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Συναισθηματικά είστε πολύ θερμοί και αυτό σας κάνει ακαταμάχητους.

Ταύρος

Με την Αφροδίτη να συμμετέχει σε τριπλή σύνοδο με τον Ήλιο και την Σελήνη, και με την Νέα Σελήνη να σας βρίσκει πιο ώριμους και πιο δυναμικούς από το παρελθόν η περίοδος

αυτή σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε σχεδόν τα πάντα. Το γεγονός ότι ο Πλούτωνας έχει γυρίσει ορθός στον φιλικό σας Αιγόκερω σας απελευθερώνει από πολλές φοβίες και άγχη και επιδιώκετε μια καλή συνεννόηση με τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Δίδυμοι

Με τον Ερμή να δείχνει ήδη ανάδρομη διάθεση δεν θα απολαύσετε όπως θα θέλατε την δύναμη της Νέας Σελήνης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είστε και παραπονεμένοι, απλά για να καταφέρετε αυτά που θέλετε τόσο σε επίπεδο εργασιακό όσο και σε προσωπικό θα πρέπει να οργανώσετε καλύτερα τα σχέδιά σας, αλλά και να μην είστε πολύ καυστικοί με τον τρόπο που θα εκφράζεστε. Παλιά προβλήματα φοράνε νέα μάσκα και έρχονται να σας χτυπήσουν την πόρτα και αυτό σας κουράζει.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό είναι η ευκαιρία σας να αποκαταστήσετε όλο το πλέγμα των σχέσεών σας, αλλά και να θέστε τις βάσεις για μελλοντική επέκταση των σχεδίων σας και ανάδειξη των ταλέντων σας και των δυνατοτήτων σας. Η θετική ροή ενέργειας σας βοηθάει να δείτε πολλά από τα πράγματα που σας αφορούν πολύ καθαρά ενώ ο ερωτισμός είναι το κύριο μέλημά σας και καλά κάνετε!

Λέων

Μια πολύ δυνατή ημέρα με όλα εκείνα τα αστρολογικά χαρακτηριστικά που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε λανθασμένες στρατηγικές και να κάνετε θεαματικά βήματα προς το μέλλον σας. Με τον Δία σταθερά να σας φωτίζει με πολύ θετική όψη τριγώνου με τον Άρη και τον Ουρανό αποκτάτε όχι μόνον ηγετικό προφίλ αλλά και ουσιαστικές δυνατότητες να αναδειχτείτε μέσα από τις συγκυρίες σε πραγματικό ηγέτη, κύρια στα εργασιακά.

Παρθένος

Η ημέρα θα σας δώσει κάποιες προκλήσεις και περίεργα μηνύματα. Από την μια νιώθετε την ένταση της Νέας Σελήνης να σας στέλνει την θετική της αύρα, από την άλλη σε ένα δεύτερο επίπεδο εισπράττετε την ασάφεια που ήδη διαχέει ο Ερμής, καθώς χάνει το βήμα του και ετοιμάζεται να γυρίσει ανάδρομος . Η ορθή πορεία του Πλούτωνα στον φιλικό σας Αιγόκερω κάνει καλό στην ψυχή σας.

Ζυγός

Οπωσδήποτε είστε το ζώδιο που πρωταγωνιστεί σήμερα και όλη την επόμενη περίοδο. Η δική σας η διάθεση για συνεργασία είναι αυτή που θα βοηθήσει και όλα τα υπόλοιπα ζώδια να βρουν το βήμα τους. Κάντε όλα όσα ονειρεύεστε τώρα, με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας και την Αφροδίτη να σας δίνει την ώθηση που χρειάζεστε. Τολμήστε, δεν είναι καιρός για αναβολές, τέτοια παράθυρα και ευκαιρίες δεν ανοίγουν συχνά. Η ζωή σας χαμογελάει, αλλά δεν θέλει από εσάς ένα απλό ανταποδοτικό χαμόγελο και εφησυχασμό, θέλει δράση .

Σκορπιός

Ο Πλούτωνας σας δίνει την δυνατότητα να ανακτήσετε όλη σας την χαμένη διάθεση και όλη σας την τάση για εσωτερικό ξεκαθάρισμα. Σε ορθή φορά καταφέρνει να σας κινητοποιήσει ψυχικά, αν και ακόμα δεν έχετε συνέλθει καλά μετά από τόσον καιρό που τα προβλήματα μαζεύονταν σε έναν άχαρο σωρό. Τώρα είναι η στιγμή να απαλλαγείτε από ό,τι περιττό κουβαλούσατε, σχέσεις, ανθρώπους, φοβίες, εμμονές και να προχωρήσετε με σταθερό βήμα στο μέλλον σας.

Τοξότης

Με το τρίγωνο Άρη – Ουρανού – Δία και με την Νέα Σελήνη να σας δείχνει τον δρόμο προς συνεργασίες, συμμαχίες, φιλίες και σχέσεις, είστε γεμάτοι δύναμη . Πράγματα που κάποτε σας έπαιρναν πολύ χρόνο τα διεκπεραιώνετε πολύ πιο εύκολα και με μικρότερο κόπο ενώ η αγάπη είναι το κίνητρό σας για να γίνετε το καλύτερο που μπορείτε. Η ημέρα είναι εξαιρετική για να νιώσετε την δύναμη του έρωτα και να προχωρήσετε με σταθερά βήματα στην δουλειά σας.

Αιγόκερως

Ο Πλούτωνας επιτέλους ορθός στο ζώδιό σας, αλλά και η Αφροδίτη σε θετική συμμετοχή στο φαινόμενο της Νέας Σελήνης σας κάνουν δώρο την εσωτερική γαλήνη και την λύση συναισθηματικών προβλημάτων που σας ταλαιπώρησαν για καιρό. είστε επιτέλους σίγουροι για τον σύντροφό σας, για τις σχέσεις σας με τα μέλη της οικογένειάς σας και για όλες τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε στο φλέγον ζήτημα της καριέρας σας.

Υδροχόος

Η δυνατή Νέα Σελήνη και η σχέση του Ουρανού με τον Άρη και τον Δία σας δίνουν την δυνατότητα να κάνετε πολλά και σίγουρα βήματα για να κατοχυρώσετε την θέση σας στον εργασιακό τομέα, αλλά και να απολαύσετε επιτέλους την αίσθηση ότι σας αγαπούν όπως σας αξίζει. Πολλά από τα προβλήματα που σας φαίνονταν βουνό το προηγούμενο διάστημα λύνονται ως διά μαγεία και η ανακούφιση που νιώθετε είναι τεράστια.

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη είναι πάντα η αγαπημένη σας φάση, είστε από τα ζώδια που περισσότερο θα βγείτε στο απόλυτο σκοτάδι της να απολαύσετε την δύναμη του έναστρου θόλου, παρά θα γοητευτείτε από την πανσέληνο. Αυτή η Νέα Σελήνη σας κάνει δώρο σταθερές φιλίες και την δυνατότητα να αναπτύξετε τα ταλέντα σας μέσα από συνεργασίες και επικοινωνώντας με τους ανθρώπους που σας αγαπούν. Γενικά νιώθετε έτοιμοι να πείτε ναι σε όμορφα σχέδια, τόσο στην δουλειά σας όσο και στον έρωτα.

Διάβασε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (24/9/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα