Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (24/10/14)

09:04 24/10/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Η Νέα Σελήνη και η έκλειψη θα σας αναστατώσουν φυσικά, αλλά έχετε πολλές ασπίδες και βοήθειες. Ας είστε πολύ προσεκτικοί με ζητήματα που έχουν να κάνουν με καινούριες συμφωνίες ή συνεργασίες, καθώς δεν θα είναι πολύ εύκολο να στεριώσουν σε τόσο δύσκολες συνθήκες. Ας κρατάτε μικρό καλάθι στις οικονομικές σας προσδοκίες και με λίγη οικονομία θα περάσει και αυτό το δύσκολο διάστημα.

Ταύρος

Στον πολικό σας Σκορπιό συμβαίνει μια νέα Σελήνη και μια Έκλειψη

που θα ταρακουνήσει όλες σας τις σχέσεις. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στο πώς θα εκφράσετε τα συναισθήματά σας και τις επιθυμίες σας, πρέπει να δώσετε προσοχή σε θέματα που σχετίζονται με ακίνητα και περιουσία, αλλά ρέπει να προσέξετε και την υγεία σας, καθώς θα αισθανθείτε πολλά συμπτώματα που θα σας κρούσουν τον κώδωνα. Μην αμελείτε τον εαυτό σας.

Δίδυμοι

Μπορεί γενικά η Έκλειψη να είναι δύσκολη, ωστόσο εσείς είστε σε σχετικά καλύτερη κατάσταση και μπορείτε να νιώσετε την αγάπη να είναι κυρίαρχη και να σας ταξιδεύει. Ωστόσο η δύσκολη σχέση του Ερμή με τον Πλούτωνα θα σας κάνει να νιώσετε ότι θέλετε περισσότερα πράγματα στον έρωτα από αυτά που έχετε. Να είστε πολύ προσεκτικοί με την επικοινωνία σας αλλά και με τα χρήματά σας, κινδυνεύετε από αποκαλύψεις που θα σας βλάψουν την εικόνα.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον φιλικό σας Σκορπιό σας φέρνει σε αμηχανία. Μπορεί να νιώθετε ότι είστε στο ξεκίνημα νέων και δυνατών πραγμάτων, ωστόσο καλό είναι να κινείστε πολύ προσεκτικά. Η Έκλειψη Ηλίου σας βρίσκει στον 5ο Οίκο σας, κάτι που σημαίνει ότι η λάμψη σας και η διάθεσή σας για κοινωνικότητα δεν θα κινηθούν σε υψηλά επίπεδα. Περνάτε σε μια φάση ενδοσκόπησης αλλά ίσως να έχετε και αυξημένα νεύρα τα οποία πρέπει να τα ελέγξετε.

Λέων

Η ημέρα είναι απολύτως σημαντική και οριακή. Όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με τις συνεργασίες σας και με την οικογένειά σας, αλλά και με θέματα σχετιζόμενα με κληρονομιές και δάνεια έρχονται με την Έκλειψη σε τετράγωνο με το ζώδιό σας στην επιφάνεια. Να είστε έτοιμοι να δώσετε μάχη για τα κεκτημένα σας και για τους ανθρώπους που αγαπάτε, είναι η ευκαιρία σας να αποδείξετε πόσο καλοί καπετάνιοι είστε, γιατί έρχεται φουρτούνα.

Παρθένος

Το μυαλό σας είναι γεμάτο από τον έρωτα. Όλο σας το σώμα δονείται σήμερα από τον παλμό του Ποσειδώνα στους πολικούς σας ιχθείς και σας σπρώχνει σε ονειρεμένες σχέσεις. Θέλετε με κάθε τρόπο να πάρετε το ταίρι σας αγκαλιά και σχεδιάζετε αποδράσεις. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τους συνεργάτες και τους φίλους σας, θα πρέπει να δώσετε σημασία σε οικονομικά θέματα και να χειριστείτε με σοβαρότητα τις ευθύνες σας, ακόμα και αν ο έρωτας είναι το μοναδικό σας ζητούμενο.

Ζυγός

Καθώς η Έκλειψη συμβαίνει πολύ κοντά στο ζώδιό σας, στην μηδενική μοίρα του Σκορπιού, η επίδρασή της επάνω σας θα είναι μεγαλύτερη από ό,τι για τα υπόλοιπα ζώδια του παρορμητικού σταυρού. Οι σχέσεις σας θα δοκιμαστούν και ίσως βιώσετε μια σημαντική απώλεια. Είναι πιθανόν να ζήσετε μια απότομη μείωση των εσόδων σας γι’ αυτό να μην κάνετε κανενός είδους σπατάλη, μπορεί να ανακύψουν θέματα που έχουν να κάνουν με τα αποκτήματά σας, με δωρεές και γενικά με όλα όσα συνιστούν την σφαίρα των αποκτημάτων σας.

Σκορπιός

Οπωσδήποτε είστε οι πρωταγωνιστές αυτής της ημέρας! Ειδικά όσοι είναι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο ετοιμάζεστε για κοσμογονικές αλλαγές. Η Έκλειψη Ηλίου που προκαλεί η Σελήνη στην μηδενική μοίρα του Σκορπιού και σε έντονη σχέση με την Αφροδίτη ανακινεί όλα τα θέματα που σχετίζονται με την ζωή σας. Καθώς η μηδενική μοίρα είναι ένα είδος υπέρ – περιοχής του ζωδίου το πάθος σας φτάνει σε ακραία όρια και πρέπει να προσέξετε πολύ όλων των ειδών τις αντιδράσεις σας.

Τοξότης

Ο Δίας θα είναι ο σύμμαχός σας για να αντιμετωπίσετε τους κλυδωνισμούς που φέρνει η Νέα Σελήνη και η Έκλειψη σε όλον τον ζωδιακό. Έχετε την ευκαιρία, παρά το γεγονός ότι γύρω σας α συμβαίνουν πολύ δυνατά γεγονότα, να είστε σταθεροί στους στόχους σας και τις επιδιώξεις, με πολύ καλά αποτελέσματα. Βέβαια όπως όλο, πρέπει να κρατηθείτε μακριά από μεγάλα σχέδια και ξεκινήματα, βάλτε τις βάσεις αλλά μην πάρετε ρίσκα.

Αιγόκερως

Η πολυαστρία και η Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό σας ανακινεί θέματα που έχουν να κάνουν με τις συλλογικές σας προσπάθειες και όλο το πλέγμα των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά σας με την έννοια του συνεργάτη. Πιθανόν να αντιμετωπίσετε προβλήματα με την τεχνολογία, να ζήσετε μια μέρα που οι υπολογιστές για παράδειγμα θα δείχνουν να σας αντιμάχονται! Κάντε λίγη υπομονή και φανείτε συνετοί, αντιμετωπίστε με χιούμορ τις αναποδιές και όλα θα περάσουν.

Υδροχόος

Η Έκλειψη που προκαλεί η Σελήνη στον Σκορπιό σας κάνει πολύ νευρικούς και ανυπόμονους. Θα πρέπει να προσέχετε τα λόγια σας, επειδή και οι υπόλοιποι άνθρωποι με τους οποίους αναγκαστικά έρχεστε σε επαφή έχουν τις δικέ τους σκοτούρες, ίσως να μην μπορούν να δεχτούν τον απόλυτο τρόπο που εκφράζεστε. Θα ανακινηθούν πολύ σοβαρά θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με την προσωπικότητά σας, είναι μια ευκαιρία για πλήρη ανανέωση.

Ιχθείς

Η Έκλειψη και η Νέα Σελήνη σας δημιουργούν την τάση να φύγετε τελείως από την πραγματικότητα. Καθώς ο Ποσειδώνας τριγωνίζει από το ζώδιό σας την Σελήνη, την Αφροδίτη και τον Ήλιο, η αγάπη γίνεται το κυρίαρχο θέμα σας. Είστε πολύ προστατευμένοι από την ζημιά που προκαλεί η Έκλειψη και το συναίσθημα σας κατακλύζει με πολύ όμορφους τρόπους. Ωστόσο θα πρέπει να δώσετε σημασία σε ζητήματα που σχετίζονται με τις πεποιθήσεις σας και με ταξίδια, καλύτερα να μην ταξιδέψετε αυτές τις ημέρες.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (24/10/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα