Θες να αδυνατίσεις; Φάε μανιτάρια

08:01 24/10/2014 - Πηγή: iPop

Δεν αγαπάς τα μανιτάρια; Αν σου λέγαμε, όμως, ότι αν τα βάλεις το καθημερινό σου διατροφολόγιο θα χάσεις επιτέλους τα περιττά κιλά που σε βασανίζουν και θα δεις γρήγορα το δείκτη της ζυγαριάς να πέφτει, θα το ξανασκεφτόσουν;

Τα μανιτάρια, λοιπόν, που είναι οι γνωστοί βιώσιμοι μύκητες που υπάρχουν στους αγρούς μπορούν έκτος από το να δώσουν γεύση στο φαγητό σου να προστατέψουν τον οργανισμό σου από διάφορες ασθένειες καθώς έχουν πολλά θρεπτικά συστατικά ενώ παράλληλα θα την αδυνατίσουν.

Πώς, λοιπόν, θα σε βοηθήσουν τα μανιτάρια στη δίαιτα σου;

Τα μανιτάρια μπορεί να είναι στην ουσία

λαχανικό αλλά έχουν για τον οργανισμό όλα τα ευεργετικά που έχει το κρέας καθώς είναι καθαρή και χρήσιμη για τον οργανισμό πρωτεΐνη. Μια ολόκληρη κούπα μανιτάρια περιέχει 2 γραμμάρια καθαρής πρωτεΐνης, 40 μόνο θερμίδες και καθόλου λιπαρά. Μπορούν να αντικαταστήσουν στο γεύμα σου το κρέας και να κρατήσουν το στομάχι σου γεμάτο για αρκετές ώρες. Θα σε κάνουν να νιώσεις το αίσθημα του κορεσμού έντονο ακόμα και τρώγοντας μικρή ποσότητα και η γεύση τους θα σε ενθουσιάσει.

Tip!

Εμείς, λατρεύουμε τα μανιτάρια επειδή θέλουμε να κρατάμε την σιλουέτα μας αλλά και επειδή ξετρελαινόμαστε για τη γεύση τους. Έχουμε φτιάξει, λοιπόν, πολλές συνταγές με το αγαπημένο μας αυτό λαχανικό που πρέπει να εκεί να δοκιμάσεις!

The post Θες να αδυνατίσεις; Φάε μανιτάρια appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα