Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (20/7/14)

09:30 20/7/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Μια πολύ καλή μέρα για εσάς. Πολύ καλές οικογενειακές στιγμές σας περιμένουν και επανασυνδέσεις με αγαπημένα σας άτομα ευνοούνται. Ακόμα και στα οικονομικά σας, υπάρχουν πολύ καλές εξελίξεις και ευκαιρίες για απρόσμενα κέρδη . Κινηθείτε έξυπνα και ψάξτε για νέες ευκαιρίες. Η δουλειά είναι αυτή που θα σας πάει ψυχολογικά πιο μπροστά και θα σας δώσει την σιγουριά που χρειάζεστε. Ερωτικές όμορφες στιγμές σας περιμένουν.

Ταύρος

Πράσινο φως σήμερα για σας. Αφήστε κατά μέρος την ηττοπάθεια,

που δεν σας πάει και καθόλου και βάλτε τον κάθε έναν στην θέση του. Είτε συζύγους, είτε συντρόφους. Πρέπει επιτέλους να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τα συμφέροντα σας. Αυτές οι ενδιάμεσες καταστάσεις και οι αδιευκρίνιστες δεν σας πάνε καθόλου. Ίσως θα πρέπει να αρχίσετε να προσφέρετε χαρές και διασκέδαση στην ζωή σας.

Δίδυμοι

Δουλειά και πάλι δουλειά όλη αυτήν την περίοδο, και σήμερα. Χρήμα και επαγγελματική άνοδο δείχνει για σας ωστόσο το πλανητικό σκηνικό. Επωφεληθείτε και κάνετε νέες συμφωνίες και κινήσεις επαγγελματικές. Δεν καταφέρνετε να κρατήσετε το χεράκι σας κλειστό αλλά προσπαθήστε να ξοδέψετε όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα. Απ την μια τα χαλάτε κι απ την άλλη σας πιάνει ανασφάλεια . Ρίξτε το στο φλερτ, τουλάχιστον αυτό δεν σας κοστίζει.

Καρκίνος

Αυτά τα οικονομικά σας δεν λένε να ορθοποδήσουν, αλλά κι εσείς βάζετε για τα καλά το χέρι στην τσέπη με το παραμικρό. Όταν κρατάτε λεφτά στα χέρια σας χάνετε κάθε έλεγχο. Για σας το χρήμα είναι απλά ένα μέσον διευκόλυνσης. Αυτή η ημέρα λοιπόν έχει καλές εξελίξεις σε αυτά που σας απασχολούν. Αν καταφέρετε να χειραγωγήσετε τα παραπανίσια έξοδα σας, θα δείτε μεγάλη αλλαγή στο πορτοφόλι σας. Συναισθηματικά μάλλον δεν είσαστε ακόμα για πάθη κι έρωτες .

Λέων

Μια νέα και πολύ καλή εποχή ανοίγει για σας. Ο πλανητικός συνδυασμός θα είναι αυτός που θα σας βγάλει από πολλά αδιέξοδα, ψυχής και συναισθημάτων. Πρέπει όμως να βάλετε κι εσείς όλη σας την δύναμη και την θέληση για να το πετύχετε. Όσο κι αν σας είναι δύσκολο να κάνετε το πρώτο θετικό βήμα, αυτή εδώ η περίοδος θα σας δώσει τα φτερά που χρειάζεστε. Προσοχή όμως αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ, γι αυτό αδράξτε οποιαδήποτε ευκαιρία σας δοθεί.

Παρθένος

Έρωτες και πάθη είναι στο προσκήνιο αυτήν την ημέρα. Συναισθηματικές συγκινήσεις αλλά και εξελίξεις που περιμένατε τόσο καιρό έρχονται. Στο χέρι σας είναι το πόσο έξυπνα θα το χειριστείτε. Βάλτε τα όρια σας και το μέτρο που σας καλύπτει , για να καταλάβει και ο/η σύντροφος σας που πρέπει να κάνει πίσω. Επαγγελματικά, αρχίζουν καλύτερα πράγματα και νέοι ορίζοντες ανοίγονται για σας. Ίσως και σε δουλειά που ήδη έχετε αλλά χρειάζεται αλλαγές.

Ζυγός

Πολύ καλή για σας η ημέρα. Γεμάτη εκπλήξεις αλλά και δοκιμασίες. Αποφάσεις συναισθηματικές που πρέπει να πάρετε και κλειστές πόρτες επαγγελματικές που πρέπει να χτυπήσετε. Μην προβληματίζεστε και αναβάλετε συνεχώς, τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε. Αργότερα θα είναι πιο δύσκολο να το κάνετε. Έχετε μια τάση να κολλάτε σε καταστάσεις που δεν προχωρούν. Φτάνει αυτό, τώρα κοιτάτε μπροστά.

Σκορπιός

Τα γκρίζα σύννεφα αρχίζουν να φεύγουν από πάνω σας και βλέπετε πιο αισιόδοξα το μέλλον σας. Αυτή εδώ η μέρα σας δίνει και δύναμη που χρειάζεστε αλλά και υπομονή για να χειριστείτε, έξυπνα τα θέματα σας. Μην μένετε κολλημένοι/ες σε συναισθηματικές καταστάσεις. Αντιμετωπίστε την πραγματικότητα με τόλμη και με θάρρος κι αν κάτι δεν σας πάει καλά, όσο δύσκολο κι αν είναι ξεκαθαρίστε το. Έχετε την τάση να τραβάτε τις μπερδεμένες καταστάσεις.

Τοξότης

Συναισθηματικές ανησυχίες σας περιμένουν γενικά. Έντονα συναισθήματα και νέες περιπέτειες ανοίγονται μπροστά σας. Εσείς ξέρετε αν θα ενδώσετε η όχι. Ακόμα και στα επαγγελματικά σας ανοίγονται καλύτερες πόρτες. Δεν αποκλείεται μια αύξηση η μια αλλαγή θέσης προς το καλύτερο. Προσπαθήστε, μην το βάζετε κάτω και δείξτε την αξία σας, για άλλη μια φορά. Θα επιβραβευτείτε γι αυτό και θα υπάρξουν καλύτερες προοπτικές .

Αιγόκερως

Πολύ καλές μέρες είναι αυτές. Επωφεληθείτε και αναζητήστε καλύτερα επαγγελματικά επίπεδα και νέες ανησυχίες . Πείτε την γνώμη σας για κάτι ανώτερο επαγγελματικό και πάρτε πάνω σας περισσότερες ευθύνες , μπορείτε. Μόνον έτσι θα καταφέρετε να ξεχωρίσετε απ τους άλλους και σιγά, σιγά να δείτε βελτιώσεις στα οικονομικά σας που τόσο σας απασχολούν τελευταία. Σχέσεις και φιλίες ευνοούνται και αυτές όλο αυτό το διάστημα.

Υδροχόος

Με όπλο σας το πείσμα και την τόλμη κερδίζετε πολύ καλά αποτελέσματα, στα οικονομικά σας αλλά και στα επαγγελματικά σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας. Πάρτε αποφάσεις και τακτοποιήστε εκκρεμότητες οικονομικές και προβείτε σε διακανονισμούς και συμφωνίες. Ερωτικά θα είσαστε στα καλύτερα σας και σας περιμένει μια πολύ καυτή εβδομάδα. Χαρείτε τον σύντροφο σας και απολαύστε όπως εσείς θέλετε, όλον αυτόν τον καιρό.

Ιχθείς

Πόσο πολύ έχετε δοκιμαστεί αυτή την εποχή, πόσο έχετε παλέψει για καλύτερες μέρες και δεν τις έχετε δει τελικά. Μην το βάζετε κάτω. Η ημέρα έχει για σας και ευκαιρίες και μικρές ευχάριστες εκπλήξεις. Οικονομική βοήθεια από συγγενικό σας περιβάλλον, έρχεται από το πουθενά κι αυτό σας χαροποιεί και σας δίνει φτερά αισιοδοξίας. Θα τα πάτε και καλύτερα μην αφήνετε την προσπάθεια που κάνετε έστω κι αν απογοητεύεστε συχνά πυκνά.

Διάβασε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (20/7/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα