Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (1/8/2014)

09:32 1/8/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Η αφοσίωση στη δουλειά και το καθήκον είναι αξιοθαύμαστη, αλλά θα μπορούσε να σας κοστίσει όσο αφορά την ερωτική σας ζωή . Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό ότι οι επαγγελματικές ευκαιρίες και οι υποχρεώσεις θα έρθουν σε αντίθεση με την ικανότητά σας να προσφέρετε την προσοχή σας στο σύντροφό σας. Η μέρα φαίνεται να είναι θετική για σας όσον αφορά τις φιλοδοξίες σας, αλλά είναι μάλλον απίθανο ότι θα λάβετε την υποστήριξη που λαχταράτε από το αγαπημένο σας πρόσωπο. Μερικές φορές, η επιτυχία φέρνει μοναξιά . Σαφώς,

είναι καλό να γυρίσετε σελίδα, αλλά στη διαδικασία μιας νέας αρχής, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί ώστε να μην αποξενώσετε αυτούς που σας έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Διαχειριστείτε τις δυνατότητες του πλανητικού συστήματος για να αξιοποιήσετε την ενέργειά σας με διορατικότητα και προγραμματισμό.

Ταύρος

Αν αγαπάτε την ήσυχη ζωή –και ποιος Tαύρος δεν το θέλει αυτό– θα πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμη για να βρείτε την χαλάρωση που επιθυμείτε. Μια διάθεση για ξεκαθάρισμα είτε στο σπίτι είτε στη ζωή θα σας αφήσει ελαφρύτερους και πιο άνετους. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να έρθουν στην επιφάνεια συναισθήματα θυμού και απογοήτευσης που έχουν μαζευτεί μέσα σας. Όσο γεμάτη κι αν είναι η εβδομάδα αυτή, προσπαθήστε να βρείτε λίγο χρόνο για κίνηση και σωματική άσκηση και αμέσως θα αισθανθείτε καλύτερα. Ό,τι κι αν σας πειράξει ή δυσαρεστήσει τις μέρες αυτές, η απάντηση είναι μία: άσκηση!

Δίδυμοι

Δεν είναι η ώρα τώρα να πάρετε ρίσκα και να κάνετε κινήσεις για τις οποίες δεν είστε εκατό τοις εκατό σίγουροι. Εάν είστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο και δεν σας πειράζουν τα τραύματα ή η απόρριψη, τότε μπορείτε να μπείτε στη μάχη με τη δύναμη του ρητού: όλα ή τίποτα. Παράλληλα, αν προσπαθείτε να ανακαλύψετε πόσο μακριά μπορείτε να σπρώξετε κάποιον πριν αυτός ή αυτή αντιδράσει – ή κάνει αυτό που θέλετε – σταματήστε τώρα. Η ένταση στην ερωτική σας ζωή θα μπορούσε να φτάσει στο αποκορύφωμα τις μέρες αυτές. Θέλετε να αποκτήσετε μεγαλύτερη οικειότητα με το σύντροφό σας, αλλά αισθάνεστε απογοητευμένοι από τα αποτελέσματα της προσπάθειάς σας. Αυτό μπορεί να έχει να κάνει με την ερωτική ζωή σας, αλλά μπορεί κάλλιστα να είναι μια βαθιά προσωπική υπόθεση που ελπίζετε ο σύντροφός σας να σας μιλήσει ανοιχτά γι’ αυτήν. Εάν είστε έτοιμοι να αγωνιστείτε γι’ αυτή τη σχέση, θα έχετε σίγουρα μια ευκαιρία.

Καρκίνος

Η ημέρα φέρνει ενδιαφέρουσες τάσεις για εσάς. Είτε έχετε την εύνοια του Δία και μπορείτε να γιορτάσετε την καλή σας τύχη είτε ο Πλούτωνας αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα να απαλλαγείτε από το περιττό σε οποιαδήποτε μορφή κι αν βρίσκεται αυτό. Μερικές φορές, βέβαια, δεν έχετε καμία επιλογή για το θέμα και κάποιος μπορεί να εγκαταλείψει το πόστο του ξαφνικά ή ένα μακροχρόνιο και καθιερωμένο σχέδιο μπορεί να φτάσει στο τέλος του. Η ουσία και το μάθημα που καλείστε να πάρετε εδώ είναι ότι καθώς μπαίνει η νέα χρονιά, αν θέλετε η ζωή σας να πάρει μια νέα μορφή, θα πρέπει να κάνετε οι ίδιοι τις αλλαγές που χρειάζονται. Ακόμη κι αν κάνετε κάτι μικρό, θα έχει αξία γιατί κάθε ταξίδι ξεκινά με το πρώτο βήμα.

Λέων

Τα πάντα είναι μαύρο ή άσπρο για εσάς πάντα. Αν τα πράγματα είναι όπως τα θέλετε, τότε αισθάνεστε πανευτυχείς. Αλλά αν γίνεστε όλο και περισσότερο δυσαρεστημένοι με μια ορισμένη κατάσταση, είστε έτοιμοι να βγείτε από τα ρούχα σας! Στην τελευταία περίπτωση, υπάρχει ακόμη χρόνος για να υιοθετήσετε μια στρατηγική που θα σας δώσει τη δυνατότητα να κινηθείτε με επιτυχία και μεγαλύτερη ευελιξία. Οι άνθρωποι την περίοδο αυτή δεν θα έχουν καμία διάθεση για συμβιβασμό και δεν θα σας βοηθήσει η πεισματάρικη διάθεση. Από την άλλη πλευρά, αν χρειάζεστε απόδειξη για το πόσο παθιασμένα σας αγαπά κάποιος, θα πάρετε την απάντηση που θέλετε. Αν τρέφετε μυστικά ή μη ρεαλιστικά αισθήματα για κάποιον, ήρθε η ώρα να βάλετε μια τάξη στα συναισθήματά σας.

Παρθένος

Έχετε τις καλύτερες εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα απ’ όλα τα ζώδια! Όλα οφείλονται στην επιρροή του Ερμή στον τομέα της αγάπης σας και ενώνει τις δυνάμεις της με τον δυναμικό Ήλιο και τον εξίσου δυναμικό Πλούτωνα. Ποθείτε την ένταση και το βάθος περισσότερο από ποτέ αυτές τις μέρες, όταν πρόκειται για την αγάπη . Ευτυχώς, είναι πιθανό να προσελκύσετε κάποιον που μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας και να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας. Έχετε υπόψη σας όμως ότι υπό αυτές τις συνθήκες μια σχέση αγάπης μπορεί να πάρει την μορφή της εμμονής. Τώρα ευνοούνται όλα τα δημιουργικά σχέδια, γι’ αυτό αν υπάρχει κάτι που θέλετε να ξεκινήσετε, μην διστάσετε να το βάλετε στα σκαριά.

Ζυγός

Όταν φυσάνε οι άνεμοι της αλλαγής, κάθε κατάσταση που δεν έχει γερές βάσεις προφανώς δεν πρόκειται να αντέξει την πίεση. Δεν μπορείτε να είστε για τίποτα σίγουροι τώρα. Προτού αποφασίσετε ότι η μέρα θα είναι μία από τα ίδια, ξανασκεφτείτε το. Είναι πολύ πιθανό, ένα συνηθισμένο συμβάν να μετατραπεί σε ένα εντελώς απρόσμενο και ευχάριστο περιστατικό. Έτσι, φροντίστε να είστε έτοιμοι για παν ενδεχόμενο, καθώς η πρόληψη είναι πάντα προτιμότερη από την θεραπεία . Ίσως δεν θέλετε να συνεχίσετε με μια σχέση ή ίσως είναι καιρός να διώξετε το παρελθόν, αλλά μια άσκηση περιορισμού των ζημιών είναι σκόπιμη. Αν είστε παντρεμένοι ενδέχεται να υπάρχουν διαφωνίες για θέματα του σπιτιού. Θα είναι δύσκολο να συμφωνήσετε την περίοδο αυτή. Σχεδιάστε τις σημαντικές κινήσεις και αποφάσεις για την επόμενη εβδομάδα.

Σκορπιός

Θα μπορούσε να φταίει ο καιρός ή οι φορτωμένες μέρες, αλλά τελικά αυτός που σας βάζει σε μπελάδες είναι ο Πλούτωνας! Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας είναι στην καλύτερη φόρμα, εφαρμόζοντας μια τακτική κατά την οποία διώχνει το παλιό και «στρώνει» το δρόμο για το καινούργιο, προκειμένου να τεθούν νέες βάσεις για το μέλλον . Ο σκοπός είναι ιερός, αλλά τα μέσα μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν λίγο. Οι μικρές ενοχλήσεις θα μπορούσαν να μετατραπούν σε μείζονα προβλήματα και οι επικίνδυνες καταστάσεις θα πρέπει να αποφεύγονται με κάθε κόστος. Θα μπορούσε, βέβαια, να είναι η κατάλληλη στιγμή για να ενημερώσετε τους άλλους για τις προθέσεις σας – ή ίσως συμβαίνει το ανάποδο και κάποιος έχει νέα για σας – αλλά θα πρέπει να ληφθούν μέτρα ώστε να μην αναποδογυρίσετε τα πάντα κατά τη διαδικασία. Όσο αφορά τα ερωτικά σας, θέλετε να γνωρίζετε την αλήθεια, όσο άσχημη κι αν είναι αυτή.

Τοξότης

Οι οικονομικές πιέσεις μπορεί να σας αποσπάσουν την προσοχή από τον έρωτα αυτή την ημέρα. Ενώ είναι αλήθεια ότι στον τομέα των εισοδημάτων σας θα φέρει ευκαιρίες για να κερδίσετε μετρητά από μια νέα ροή εσόδων, την ίδια στιγμή φαίνεται ότι οι δαπάνες σας είναι ασυνήθιστα υψηλές αυτές τις μέρες. Μπορεί να έχετε αποφασίσει να περικόψετε τις δαπάνες, αλλά αυτό θα κακοφανεί στο αγαπημένο σας πρόσωπο που θα το πάρει μάλλον προσωπικά αν δεν πάρει κάποιο δώρο που περίμενε. Αν συμβεί αυτό, θα αρχίσετε να βλέπετε το σύντροφο σας με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Το σίγουρο είναι ότι θα σας χαλάσει τη διάθεση. Παρ’ όλα αυτά, τώρα δεν είναι η στιγμή για να μπείτε σε αντιπαραθέσεις. Βάλτε τα δυνατά σας για να δείτε τα πράγματα και από την πλευρά των άλλων και όπου μπορείτε επιδιώξτε το συμβιβασμό.

Αιγόκερως

Αυτή την ημέρα θα είναι αδύνατο να αγνοήσετε την εσωτερική ανάγκη σας για αλλαγή. Αν είστε λιγότερο από ικανοποιημένοι με την πορεία της ζωής σας ή με μια σχέση αγάπης, η πλανητική συγκυρία θα σας παροτρύνει να γίνεται η αλλαγή που θέλετε να δείτε στον κόσμο. Καθώς κινείστε προς ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας, αν υπάρχει μια παλιά, ξεπερασμένη σχέση που σας κρατά πίσω, θα πρέπει να εξετάσετε κατά πόσο ήρθε η ώρα να της δώσετε νέα πνοή ή απλά να την ξεπεράσετε. Μια νέα αρχή είναι η μεγάλη ευκαιρία σας για να ξεκινήσετε φρέσκοι και ανανεωμένοι και να κάνετε τις αλλαγές που χρειάζονται, όχι τόσο στον υλικό τομέα, όσο στην καρδιά και το μυαλό σας. Κρατήστε μια φιλοσοφική στάση απέναντι στα γεγονότα των ημερών αυτών και να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε τη δύναμη για να κάνετε το ξεκίνημα που θέλετε.

Υδροχόος

Ακόμη κι αν έχετε μια λίστα με δουλειές και ετοιμασίες και ένα σωρό κοινωνικές εκδηλώσεις μπροστά σας, θα πρέπει να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε. Είστε λίγο περισσότερο σωματικά και συναισθηματικά ευάλωτοι και απαιτείται πολύ μεγαλύτερη τρυφερότητα και προσοχή από τους αγαπημένους σας. Την στιγμή αυτή έχετε μια διάθεση προς τη μυστικοπάθεια και θέλετε να διατηρήσετε όλες τις συζητήσεις και τα σημαντικά θέματα επικοινωνίας πίσω από κλειστές πόρτες. Θα πρέπει να προσέξετε να μην παρερμηνεύσετε καταστάσεις, ενεργώντας με τρόπο που δεν είναι προς το συμφέρον σας. Περιμένετε έως ότου έχετε όλα τα γεγονότα και έχετε τον πλήρη έλεγχο των σκέψεων και των συναισθημάτων σας. Ρωτήστε τον εαυτό σας γιατί κάποιος να σας βάζει υπό πίεση και αναρωτηθείτε επίσης αν αυτός ο κάποιος είστε εσείς.

Ιχθείς

Η ημέρα θα σας βοηθήσει να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά και να ξεκινήσετε τη νέα χρονιά σε νέες βάσεις, τουλάχιστον όσον αφορά την ψυχολογία σας. Αντιμετωπίστε ζητήματα που σας απασχολούν με προσοχή. Μια απαιτητική μέρα που μπορεί να σας αγχώσει όσο αφορά τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Ένας αγώνας για την εξουσία μπορεί να βγει στην επιφάνεια ανάμεσα σε εσάς και ένα φιλικό πρόσωπο και στην περίπτωση αυτή θα σας είναι δύσκολο να παραμείνετε διπλωμάτες. Το καλύτερο θα ήταν να μην εμπλακούν άλλα πρόσωπα και να επιλύσετε οι ίδιοι την κατάσταση. Αυτή την στιγμή, κρατήστε τους φίλους σας και τους αγαπημένους σας χώρια.

Διάβασε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (1/8/2014) appeared first on iPop.

Keywords
ζωδια σημερα, αστρα, έως ότου, αφοσίωση, νέα, βγείτε, επιρροή, βασεις, καιρος, oroskopos, ipop, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , αξια, Καλή Χρονιά, η ημέρα της γης, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, η ζωη, αποτελεσματα, ipop, βγείτε, φιλοσοφικη, δυνατα, το θεμα, βημα, δουλεια, θεμα, πιεση, ρουχα, τυχη, ψυχολογια, ωρα, oroskopos, αγαπη, απλα, αφοσίωση, βρειτε, βρισκεται, γεγονοτα, γινεται, δυναμη, δυνατοτητα, δειτε, δωσει, δυναμικο, δωρο, ευχαριστο, ευκαιρια, υπαρχει, εβδομαδα, ενεργεια, επιρροή, επιτυχια, ευνοια, έως ότου, ζωη, ζωης, ιδια, υποθεση, κεφαλαιο, κινηση, μαυρο, μακρια, μια απο τα ιδια, μικρο, μοναξια, μορφη, μπορειτε, μυαλο, μυστικα, ξεκινημα, παντα, ουσια, πλουτωνας, πνοη, ροη, πορτες, προβληματα, σιγουρα, σιγουρο, σειρα, σπιτι, σχεδια, σχεδιο, τοις εκατο, φορμα, φταιει, χρονος, αδυνατο, αγωνας, ασπρο, ασχημη, δουλειες, καρδια, μπροστα, σωρο, ταξιδι, θεματα, υλικο, ξεκαθαρισμα
Τυχαία Θέματα