Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (5/9/2019)

08:00 5/9/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (5/9/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (5/9/2019):Κριός

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για

εσάς τους Κριούς. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον  ανάδρομο Κρόνο  από το ζώδιο του Αιγόκερω , θα σας βοηθήσει μετά από κοπιαστική δουλειά να προχωρήσετε σε μια σημαντική συμφωνία, η οποία θα σας δώσει την επιβράβευση και την αποδοχή όχι μόνο των προϊσταμένων αλλά και των συναδέλφων σας.

Ταύρος

Σίγουροι για τον εαυτό σας και τις επιλογές σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η  θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου  με τον  ανάδρομο Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να δείτε πια από τα σχέδια σας μπορούν  να μπουν άμεσα σε πρακτική εφαρμογή και αξίζει για την επιτυχία τους να δουλέψετε σκληρά και πιά όχι.

Δίδυμοι

Ενδιαφέρουσες συναντήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα  εσείς οι Δίδυμοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βρείτε πρακτικές λύσεις στις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία, η οποία δεν έχει υψηλό ρίσκο.

Καρκίνος

Σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της δουλειάς σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε έτοιμοι να πάρετε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η παρουσία του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου  και η όψη  τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα βοηθήσει, στις προσωπικές και επαγγελματικές σας συζητήσεις, να εστιάσετε την προσοχή σας στην ουσία των πραγμάτων, και να μην χάνετε άσκοπα τον χρόνο σας σε περιττές συζητήσεις και λεπτομέρειες.

Λέων

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου  με τον  ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία για την οποία κοπιάσατε καιρό. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα προσπαθείτε σε να δώσετε στους αγαπημένους σας να καταλάβουν ότι θα είστε δίπλα τους σε ότι και αν χρειαστούν.

Παρθένος

Αυτό που θα προσπαθήσετε να κάνετε , λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, είναι να κάνετε να νιώσουν ασφάλεια οι αγαπημένοι σας  . Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι του στο  ζώδιο σας  με τον ανάδρομο Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να κάνετε πράξη ένα φιλόδοξο σχέδιο σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δείξετε στον/ στην σύντροφο σας ότι είστε συνεπείς στις υποσχέσεις που τους δίνετε .

Ζυγός

Γεμάτη ενδιαφέρουσες στιγμές, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ζυγούς. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας βοηθήσει να βρείτε έξυπνους  και πάνω από όλα πρακτικούς τρόπους για να δώσετε οριστικές λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν την οικογένεια σας. Επίσης αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να συζητήσετε την οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου.

Σκορπιός

Την αξία σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα δείξετε με την στάση σας σήμερα εσείς οι Σκορπιοί.  Η  θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το ζώδιο σας στο ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο με τις ιδέες και την σοβαρότητα σας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη ισχυρών προσώπων με τους οποίους θα συνεργαστείτε στο μέλλον.

Τοξότης

Έτοιμοι να αντιμετωπίσετε και τις πιο δύσκολες προκλήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η  θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον  ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας βοηθήσει να αποδείξετε την αξία σας στη δουλειά σας, Η υπομονή, η επιμονή και η αφοσίωση σας στους στόχους σας είναι τα δυνατά σας όπλα, μαζί με την εύνοια της τύχης που σας προσφέρει και ο κυβερνήτης σας .

Αιγόκερως

Τα επόμενα σας βήματα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι οργανώνετε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Κρόνος ο οποίος συνεχίζει για λίγες ακόμα ημέρες την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας με τον Ερμή από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου,  θα σας βοηθήσει να δείξετε σε όλους ότι με σοβαρότητα και συνέπεια μπορείτε να κάνετε πράξη τα πιο τρελά και φιλόδοξα όνειρα σας.

Υδροχόος

Τα μελλοντικά σας σχέδια, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα αναπτύξετε σε άτομα που εμπιστεύεστε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, ευνοούν τις συζητήσεις που αφορούν τις νέες οικονομικές συνεργασίες. Το πιο σημαντικό όμως είναι, ότι πλέον οργανώνετε με προσοχή και μυστικότητα τα βήματα σας.

Ιχθείς

Σημαντικά βήματα για την εξέλιξη της καριέρας σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα κάνετε σήμερα εσείς  οι Ιχθύες. Η  θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει με την στήριξη ενός ισχυρού προσώπου από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική συνεργασία, η οποία θα ανοίξει το δρόμο και για νέες οικονομικές δραστηριότητες.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (5/9/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα