Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (5/9/2017)

07:33 5/9/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή ημέρα με τον κυβερνήτη σου Άρη να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο της Παρθένου και τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Λέων κρύβει ευχάριστα νέα για εσένα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να λάβεις καλά νέα ή κάποιο πρόσωπο που εκτιμάς και υπολογίζεις θα σου δώσει σημαντικές συμβουλές ή ιδέες. Επίσης, είναι πολύ πιθανό κάποιο πρόσωπο που έχει δύναμη

και εξουσία να λειτουργήσει ευεργετικά προς εσένα , καθοδηγώντας σε ή μεσολαβώντας για να δώσει λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, όπως φαίνεται το τελευταίο διάστημα έχεις εγκλωβιστεί σε κάποιες καταστάσεις που σου μοιάζουν αδιέξοδες. Αυτές μπορεί να σχετίζονται με πραγματικά γεγονότα, όπως για παράδειγμα μια βαρετή δουλειά, ή ακόμη και με μια ιδέα που υπάρχει έντονα στο μυαλό σου. Προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τις σκέψεις σου και να δεις πιο αντικειμενικά τα πράγματα. Έχε στο νου σου διέξοδος υπάρχει και τα πράγματα μπορούν να βελτιωθούν. Αρκεί μόνο, να βρεις εκείνη που ταιριάζει σε εσένα.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θα σε απασχολήσει η έννοια της πειθαρχίας γενικότερα, όχι μόνο σε θέματα που αφορούν τον ίδιο σου τον εαυτό ή έναν τομέα στη ζωή σου, αλλά και σε θέματα που μπορεί να σχετίζονται με το οικογενειακό ή επαγγελματικό περιβάλλον. Η έννοια αυτή θα αναδειχθεί μαζί με προβλήματα ή ζητήματα που θα προκύψουν και θα αποδείξουν την αξία της ύπαρξής της.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα είναι πολύ πιθανό να εμφανιστούν εμπόδια στον δρόμο σου ως αποτέλεσμα ενεργειών τρίτων προσώπων. Μην σε ανησυχεί, όμως, αυτό, καθώς με την καλή σου διάθεση και την εύνοια των πλανητών τίποτα δεν θα σου δημιουργήσει αξιόλογο πρόβλημα. Κινήσου με προσοχή και όλα θα πάνε καλά. Από την άλλη, τώρα είναι μια καλή ευκαιρία για να ξεκινήσεις την προετοιμασία κάποιων σχεδίων που θέλεις να θέσεις σε εφαρμογή.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, σήμερα είναι μια μέρα που η ξεκούραση σχεδόν επιβάλλεται. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κατεβάσεις ρολά και να μην κάνεις τίποτα, αλλά θα πρέπει να κρατήσεις τις ισορροπίες μεταξύ υποχρεώσεων και προσωπικής ζωής. Φρόντισε για την σωματική και ψυχική σου υγεία, γιατί τελευταία οι ρυθμοί σου είναι εξουθενωτικοί και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε ήρθε η ώρα να ξεκολλήσεις από το παρελθόν και να πας παρακάτω. Όσο χαρούμενες και αν ήταν οι στιγμές τότε, δεν μπορείς να παραμένεις σε αυτές. Ζήσε το παρόν και αν είναι ανάγκη άλλαξε ό,τι μπορείς για να δεις τη βελτίωση που αναζητάς. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να είσαι πραγματικά καλά με τον εαυτό σου και να κοιτάς το μέλλον με αισιοδοξία.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα είναι μια μέρα που θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με ό,τι αναλαμβάνεις. Ο λόγος είναι ότι οι συνέπειες των πράξεών σου σήμερα θα έχουν ένα μεγαλύτερο αντίκτυπο από ό,τι συνήθως. Έτσι, για να κρατήσεις την καλή σου φήμη και την εκτίμηση, θα πρέπει να είσαι τυπικός και συνεπής στις προθεσμίες και τα εγχειρήματα που έχεις υπό την ευθύνη σου.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η ημέρα με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στον Λέων θα φέρει αρκετό φως σε ζητήματα που αφορούν εσωτερικές αναζητήσεις. Η λύτρωση που θα βιώσεις σε ζητήματα που ένιωθες παγιδευμένος θα σου δώσουν νέες προοπτικές. Γεύσου το αίσθημα της ελευθερίας και πάψε να εγκλωβίζεις τον εαυτό σου σε δεσμά που δεν υπάρχουν. Σήμερα θα νιώσεις και πιο σίγουρος για κάποια νέα ανοίγματα που θέλεις να κάνεις και μέχρι τώρα δίσταζες.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, έχεις θέσει κάποιους στόχους που φαίνεται πως είναι απόλυτα εφικτοί και το μόνο που σου μένει να κάνεις είναι να θέσεις ένα άψογο πλάνο μάχης προκειμένου να τους επιτύχεις. Μην μένεις άπραγος εξαιτίας του φόβου της αποτυχίας. Δεν έχει νόημα κάτι τέτοιο. Τα αποτελέσματα θα σε ανταμείψουν αρκεί να κάνεις και εσύ τα βήματά σου και να τολμήσεις να πας παρακάτω.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στον Λέων κινήσου με περισσότερη αποφασιστικότητα σήμερα και διεκδίκησε με περισσότερο πάθος αυτό που σου αντιστοιχεί. Φαίνεται πως τελευταία είχες παραιτηθεί των προσπαθειών σου και κάποια πρόσωπα προσπάθησαν να πάρουν τον έλεγχο της ζωής σου. Θέσε τα όρια και ξεκαθάρισέ τους ότι επρόκειτο για στιγμές αδυναμίας και τίποτα άλλο. Μην επιτρέψεις σε τρίτους να εμπλακούν περαιτέρω σε ό,τι σε αφορά.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, το παρελθόν φαίνεται να σου χτυπάει την πόρτα, καθώς κάποιες υποχρεώσεις οικογενειακές είχαν μείνει σε εκκρεμότητα και τώρα απαιτούν να διευθετηθούν. Μην τις αναβάλεις άλλο, γιατί δεν θα έχεις την πολυτέλεια χρόνου αργότερα. Ακόμη, είναι πιθανό κάποιες ενέργειες που είχες κάνει να έχουν θετικά αποτελέσματα στο παρόν. Προσπάθησε να θυμηθείς, αλλά και αν δεν το καταφέρεις μην ανησυχείς. Η μοίρα θα σου το θυμίσει ευχάριστα!

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα θα πρέπει να μείνεις συγκεντρωμένος στο πρόγραμμά σου, γιατί διάφορα περιστατικά θα προσπαθήσουν να σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού. Μην αναβάλλεις υποχρεώσεις σου, καθώς σήμερα μπορούν να διευθετηθούν με τον καλύτερο τρόπο. Ζητήματα που αφορούν την οικογένεια θα βρεθούν στο προσκήνιο και καλά θα κάνεις να τα βάλεις πρώτα στη λίστα με τις υποχρεώσεις σου.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (5/9/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα