Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (5/8/2020)

09:31 5/8/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (5/8/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (5/8/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (5/8/2020), από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, θα

χρειαστεί πολλές φορές να διαχειριστείτε τη νευρική σας παρόρμηση, όταν τα πράγματα γύρω σας, δεν εξελίσσονται με τον τρόπο που θα θέλατε. Για να επιτύχετε τους σκοπούς σας και για να περάσετε στο περιβάλλον σας αυτά που θέλετε, επιβάλλεται σχεδόν, να γίνετε περισσότερο διπλωμάτες, να κατεβάσετε κατά πολύ τον τόνο της φωνής σας και να διαπραγματευτείτε τη θέση σας στα πλαίσια ενός πολιτισμένου διαλόγου. Οι καιροί είναι δύσκολοι και οι εντάσεις που θα συναντήσετε συχνές. Φροντίστε από τη μεριά σας να μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά.

Ταύρος

Χρειάζεται να επικαλεστείτε τη διαίσθησή σας, για να καταλάβετε εάν εκείνα που σας λένε και τα διανθίζουν με διάφορες υπερβολές για να ακούγονται θελκτικά, έχουν υπόσταση. Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, θα έχετε μία τάση να γίνεστε εύπιστοι σε ότι ακούτε και γι αυτό θα σας προέτρεπα να κρατάτε και μια επιφύλαξη. Μπορεί να θέλετε να αλλάξετε την οικονομική, επαγγελματική ή άλλη στασιμότητα που επικρατεί στη ζωή σας αλλά ακόμα το πράγμα χρειάζεται πολύ ψάξιμο για να κάνετε τα επόμενα βήματα προς την κατεύθυνση αυτή. Φανείτε συντηρητικοί γενικότερα.

Δίδυμοι

Η δυναμική των ημερών αυτών και οι εντάσεις που σε ορισμένες στιγμές θα ξεσπούν ακόμα και για λόγους που σε άλλες περιπτώσεις δε θα είχαν σημασία, σας θέλει πιο ήρεμους και να μη συμμετέχετε σε παιχνίδια επιβολής. Μπορεί να σας προκαλέσουν, μπορεί και από μόνοι σας να ζητήσετε εξηγήσεις, μόνο που αν το προχωρήσετε μπορεί να μη σας βγει σε καλό. Κρατηθείτε μακριά και κρατήστε επίσης την άποψή σας μόνο για τον εαυτό σας. Μην κοινοποιείτε τους επόμενους στόχους ή τα σχέδιά σας. Υπάρχει ανταγωνισμός και συμπεριφορές τέτοιες που δε σας βλέπουν με καλό μάτι.

Καρκίνος

Αγαπητοί φίλοι, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να μάθετε να ακούτε περισσότερο και να αφουγκράζεστε το τι γίνεται στο περιβάλλον που κινείστε, εργασιακό κοινωνικό φιλικό και πάει λέγοντας, παρά να μιλάτε και να λέτε την άποψή σας, που σε μερικές των περιπτώσεων, θα επιχειρήσετε να την επιβάλλετε κιόλας. Σίγουρα την εποχή αυτή, θέλετε να δώσετε το στίγμα και να το λάβουν υπόψιν τους οι άνθρωποι που καθημερινά έρχεστε σε επαφή, είτε ως συνεργάτες, είτε ως δικού σας άνθρωποι, όμως στην παρούσα φάση με τόσο ανεβασμένους τόνους που θα συναντάτε, δεν υπάρχει έδαφος.

Λέων

Ένα από αυτά που χρειάζεται πλέον να μάθετε, είναι να μη δίνετε αξία σε μερικούς ανθρώπους που ο λόγος τους είναι ανυπόστατος, η η στάση τους σας βάζει τελικά τρικλοποδιές και μπλοκάρει την εξέλιξή σας, τόσο στον εργασιακό σας χώρο, όσο και στους χώρους που δραστηριοποιείστε. Επειδή τις ημέρες αυτές, πολλοί θα επιδεικνύουν ανταγωνιστικές συμπεριφορές, ή θα παραποιούν σχεδόν εσκεμμένα εκείνα που λέτε, να ξέρετε πως θα υπάρξει ένα παρασκήνιο που αν το “ταΐσετε” με τις αντιδράσεις σας, μπορεί και να το ισχυροποιήσετε.  Αντισταθείτε στην αγανάκτηση και στην ανάγκη να βάλετε μερικούς στη θέση τους.

Παρθένος

Δεν έχετε να απαντήσετε τίποτα για να αποδείξετε την αξία σας, τόσο στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, όσο και στους χώρους που δραστηριοποιείστε. Για το λόγο αυτό σήμερα, όσο και αν σας προκαλέσουν για να σας κάνουν να αντιδράσετε και να αποδείξετε ότι δεν είστε ελέφαντας, δείξτε περισσότερη υπομονή και αποφύγετε την τάση που θα έχετε να αντιμιλήσετε σε όποιον και αν σας προκαλέσει. Επιπλέον αφήστε κατά μέρους την έμφυτη τάση σας να κάνετε κριτική στα κακώς κείμενα που συμβαίνουν γύρω σας, αφού θα αντιμετωπίσετε κλειστά αφτιά και ανθρώπους που δεν έχουν κατανόηση.

Ζυγός

Σε μία εβδομάδα που ξεκινάει και συνεχίζει να σας δίνει αρκετό άγχος και πίεση, δύσκολα θα μπορέσετε να διαχειριστείτε το θυμό που θα νιώθετε μέσα σας. Και ενώ δε φημίζεστε για τις συναισθηματικές σας εξάρσεις, τώρα δε θα μπορέσετε να είστε ο συνήθης εαυτός σας. Σε καταστάσεις που στο παρελθόν, βάζατε πολύ νερό στο κρασί σας, η τακτική σας αλλάζει και δείχνετε στο στίγμα σας με τον καλό, ή και το όχι και τόσο καλό τρόπο. Ίσως μάλιστα να είστε αποφασισμένοι, όπου χρειαστεί να προβείτε σε ρήξεις και να χαλάσετε σχέσεις που τελικά σας κάνουν περισσότερο κακό, να το κάνετε.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (5/8/2020), οι περιορισμοί σε οικονομικό επίπεδο, οι πηγές που σας εξασφάλιζαν μια όσο γίνεται πιο σταθερή ροή στα εισοδήματά σας, βάλλονται σοβαρά τις ημέρες αυτές και θα αναγκαστείτε εκ των πραγμάτων να μαζευτείτε και να μην ξοδεύετε χρήματα σε άσκοπες δαπάνες, ακόμα και αν αυτές είναι αναψυχής που έχετε τόσο πολύ ανάγκη. Από την άλλη μεριά, ένα πρόσωπο δικό σας, σας θέτει προ των ευθυνών σας σχετικά με μια σοβαρή εκκρεμότητα που υπάρχει και την αναβάλλετε εσκεμμένα, ή αρνείστε να μπείτε στη διαδικασία να την επιλύσετε. Μην τα βάλετε μαζί του γιατί έχει δίκιο.

Τοξότης

Παρ ότι δε φημίζεστε για την αναποφασιστικότητά σας, σήμερα ίσως να χρειαστεί να δώσετε μία άμεση λύση σε ένα θέμα, που ενώ σε άλλες εποχές θα το λύνατε με τρόπους πρακτικούς, τώρα ίσως να περιμένετε την πρωτοβουλία να την πάρει ένα άλλο πρόσωπο. Ίσως πάλι να μη θέλετε να εμπλακείτε σε ένα ζήτημα που μπορεί να σας αφορά αλλά αφορά και άλλα πρόσωπα, όπως ένα κληρονομικό ζήτημα μεταξύ συγγενών. Γενικά έχετε την τάση να πετάτε το μπαλάκι στους άλλους. Μήπως όμως έτσι δημιουργείτε υποχρεώσεις που μετά πρέπει και να τις ανταποδώσετε; Σκεφτείτε το αυτό.

Αιγόκερως

Σε μια ημέρα όπου θα επικρατούν οι εντάσεις η ασυνεννοησία και ο θυμός, δύσκολα θα μπορέσετε να μην επηρεαστείτε από τέτοιες καταστάσεις που συχνά θα συναντάτε, είτε σε εργασιακό επίπεδο, είτε σε οικογενειακό. Στην δεύτερη περίπτωση μάλιστα, δεν αποκλείεται ένα πρόσωπο της στενής οικογενείας σας, να θυμώσει με όλα όσα του λέτε και του προτείνετε, βάζοντας μπροστά στις προτάσεις σας τη λέξη “πρέπει”. Το ότι πολλές φορές καταπιέσατε τα “Θέλω” και ακολουθήσατε τα “πρέπει” σας για να καταφέρετε πράγματα στη ζωή σας, δε σημαίνει ότι με τον ίδιο τρόπο, μπορούν να το κάνουν και οι άλλοι.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (5/8/2020), έμμεσα ή άμεσα, κάποιοι άνθρωποι θα σας ζητούν συνεχώς ευθύνες, ή, να λογοδοτείτε για πράγματα που δεν τους αφορούν και αφορούν αυστηρά τις επιλογές που κάνατε στην προσωπική σας ζωή. Μην προσπαθήσετε να υποδυθείτε ρόλους που δε σας ταιριάζουν και πάνε κόντρα στο χαρακτήρα σας, μόνο και μόνο για να τα έχετε καλά με τους άλλους. Δεν μπορείτε να είστε πάντα το καλό και υπάκουο παιδί, η σωστή κόρη γυναίκα, ο καλός σύζυγος συνεργάτης ή όποιον ρόλο έχετε χρεωθεί στην καθημερινότητά σας. Άλλωστε είστε από τη φύση σας άνθρωποι με σκέψη μη συμβατική.

Ιχθείς

Είναι γνωστό ότι δείχνετε  κατανόηση στα άτομα του άμεσου περιβάλλοντος σας,αλλά δυστυχώς θα νιώθετε ότι κανείς δεν σας καταλαβαίνει σήμερα, μιας και τα νεύρα καθώς και οι εντάσεις θα είναι διάχυτες στο περιβάλλον σας. Από την άλλη μεριά όμως και εσείς επιμένετε  σε κάποιους στόχους και σχέδια που έχετε κάνει το προηγούμενο διάστημα και θέλετε να επισπευσθούν το συντομότερο. Επειδή οι μέρες αυτές είναι περίεργες  μην πιέζετε ανθρώπους συνθήκες και καταστάσεις γιατί θα προκαλέσετε επιπλέον εντάσεις που πιθανόν να οδηγήσουν σε αδιέξοδα. Δώστε χρόνο στο χρόνο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Αύγουστο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: Josh Rangel/ Unsplash

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (5/8/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα