Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/8/2020)

09:30 4/8/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/8/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/8/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (4/8/2020), για αρκετά πράγματα που έχετε καταφέρει στη

δουλειά ή την προσωπική σας κατάσταση, την ιδρώσατε τη φανέλα, όπως λένε μερικοί για να δείξουν τις υπέρμετρες προσπάθειες που έχετε κάνει ώστε να το επιτύχετε. Όταν όμως υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι, συνεργάτες ή δικοί σας, που αρχίζουν και σας αμφισβητούν, τότε, αντί να τους αγνοήσετε, μπαίνετε στη διαδικασία αντιδρώντας, να τους εξηγήσετε τα αυτονόητα. Κακώς, γιατί χαλάτε την ψυχολογία σας και γιατί πέφτετε πιθανά στην παγίδα που σας στήνουν για να λογοδοτήσετε. Αποστασιοποιηθείτε και μην απαντάτε.

Ταύρος

Κληρονομικά θέματα ή νομικά μπορεί να απασχολήσουν κάποιους από εσάς την περίοδο αυτή. Πάντως σίγουρα θα απασχολήσουν όλους σας ζητήματα κοινών συμφερόντων, που σχετίζονται με την οικογένεια ή με τους συγγενείς. Επειδή για να γίνουν συμφωνίες χρειάζεται η διπλωματία και όχι οι εγωισμοί, ή η ανακίνηση παλιών οικογενειακών διαφορών, μη συμμετέχετε σε διενέξεις τέτοιου τύπου ακόμη και αν σας προκαλέσουν, ή εσείς εάν αρπάξετε με κάτι που θα σας εκνευρίσει ξαφνικά. Ακολουθήστε κάθε νόμιμο τρόπο, ή αφήστε τους ανθρώπους του νόμου να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά.

Δίδυμοι

Επιθυμίες και απωθημένα που έχουν μείνει μέσα σας καιρό, τώρα ζητούν από τον εαυτό σας εκτόνωση, ενώ εσείς με τη σειρά σας, ζητάτε την εκπλήρωσή τους από τους άλλους. Από τους δικούς σας άλλους που περιμένετε να σας τα αναγνωρίσουν και να ανταποκριθούν στα “θέλω” σας. Όσο όμως και αν πιστεύετε ότι αξίζετε κάποιες ευκαιρίες από τη ζωή, μην επιμείνετε να σας τις παρέχουν οι άλλοι, είτε αυτοί είναι οι άνθρωποι που ζείτε μαζί τους, ή οι συνεργάτες που δουλεύετε μαζί για ένα κοινό σκοπό. Αν τους πιέσετε μπορεί να απομακρυνθούν από κοντά σας, ενώ χρειάζεστε σύμμαχους.

Καρκίνος

Κάποιες ανατροπές ή ανακατατάξεις που συμβαίνουν στα επαγγελματικά ή στα οικονομικά σας ζητήματα σας χαλούν σήμερα τη διάθεση και θα προσπαθήσετε να βρείτε τις αιτίες που τα δημιουργούν. Μέχρι να ανακαλύψετε το τι φταίει, μη δίνετε στόχο για τις κινήσεις σας και μην τα βάζετε με άτομα που ιεραρχικά, είναι πιο πάνω από εσάς, με προϊστάμενους, κάποιο γονέα σας, ή ένα συνεργάτη που δουλεύετε μαζί πάνω σε ένα κοινό σκοπό. Επίσης μην εμπιστεύεστε τους επόμενους στόχους ή τις κινήσεις που θέλετε να κάνετε οπουδήποτε, γιατί ποτέ δεν ξέρει κανείς, ως πληροφορίες σε τι αφτιά μπορεί να φτάσουν. Τέλος διαχειριστείτε καλύτερα το παρορμητικό σας συναίσθημα.

Λέων

Μην επιμένετε στις απόψεις σας, εάν διαπιστώσετε, ότι δεν υπάρχουν ούτε αφτιά να σας ακούσουν ούτε το έδαφος για να εισακουστούν. Ειδικά όταν τις εκφράζετε δημόσια ή στο εργασιακό σας περιβάλλον. Δεν είναι μόνο ότι χάριν του εγωισμού σας, μπορεί να δημιουργηθούν ρήξεις σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων αλλά μπορεί κάποιοι να κινηθούν νομικά εναντίον σας. Για θέματα που σχετίζονται με οικονομικά ζητήματα, φροντίστε να είστε άκρως τυπικοί, ειδικά εάν διαχειρίζεστε χρήματα για λογαριασμό τρίτων προσώπων. Τέλος κρατήστε τις απόψεις σας για τον εαυτό σας.

Παρθένος

Σίγουρα οι άλλοι σας χαρακτηρίζουν ως προσγειωμένους ανθρώπους, που στις περισσότερες των περιπτώσεων οι επιλογές σας όταν ακολουθούνται έχουν πρώτα ένα ενδελεχές σκεπτικό. Κάποιες όμως στιγμές, όπως τώρα, πιο πολύ θέλετε να επιβάλλετε τη βούλησή σας στους άλλους, χωρίς όμως πρώτα να τους αναλύσετε τους λόγους. Μην περιμένετε λοιπόν να σας ακολουθήσουν, εάν πρώτα δεν τους εξηγήσετε τους λόγους ενός στόχου σας που μπορεί να φέρει καλό και στη δική τους ζωή ή την επαγγελματική σταδιοδρομία, εάν πρόκειται για συνεργάτες σας. Και μη θυμώνετε μαζί τους.

Ζυγός

Σε όλους μπορούμε να πούμε ψέμματα εκτός από τον εαυτό μας. Κι αν ορισμένες καταστάσεις της ζωής σας έχουν δυσκολέψει πολύ το τελευταίο διάστημα, εκείνο που τελικά φταίει, είναι ότι όταν ήταν επί της δημιουργίας τους, εσείς δεν είπατε ποτέ τη γνώμη σας, ή δεν κάνατε ποτέ τις παρεμβάσεις που έπρεπε για να τις αποτρέψετε. Όσο νερό και αν ρίξει κάποιος στο κρασί του, η υποχωρητικότητα δε βγαίνει πάντοτε σε καλό, όπως και το να αφήνετε τα πράγματα να εξελιχθούν βασισμένα στις πρωτοβουλίες των άλλων. Σήμερα η ημέρα έχει πολλές συναισθηματικές εντάσεις.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (4/8/2020), μια διαφωνία μεταξύ εσάς και κάποιου συνεργάτη σας, ή ενός συγγενή σας, ίσως προκύψει σήμερα, που αν δεν χειριστείτε την υπόθεση με διπλωματία, τότε μπορεί να δημιουργηθούν μεταξύ σας ρήξεις. Αυτό συμβαίνει γιατί το τελευταίο διάστημα, βάζετε πάνω από όλους και από όλα τα δικά σας συμφέροντα, έχοντας τη λανθασμένη αίσθηση, ότι μπορείτε να τα διεκδικήσετε με το έτσι θέλω.  Ε, λοιπόν δε θα καταφέρετε να κερδίσετε με κάποιους τέτοιους τρόπους, ούτε οικονομικά, ούτε σε άλλο επίπεδο την παρτίδα. Για να συμβεί αυτό, πρέπει να γίνετε περισσότερο διπλωματικοί και ήρεμοι.

Τοξότης

Μία έκτακτη κατάσταση θα κληθείτε να διαχειριστείτε σήμερα, που σχετίζεται με το εργασιακό σας περιβάλλον, ή το περιβάλλον του σπιτιού. Πιθανόν να χρειαστεί να κάνετε και κάποιες δαπάνες, ώστε να διορθώσετε μία ζημιά στον οικιακό σας εξοπλισμό, ή στον επαγγελματικό. Όλο αυτό παροδικά, θα σας χαλάσει το κέφι γιατί θα δυσκολευτείτε να βρείτε τα χρήματα που θα απαιτηθούν. Εάν όμως ζητήσετε βοήθεια από τον φιλικό ή επαγγελματικό σας κύκλο, τότε θα βρεθούν οι λύσεις και θα διορθωθούν τα πράγματα. Το απόγευμα θα δεχτείτε ένα ευχάριστο τηλεφώνημα.

Αιγόκερως

Ένα θέμα που σχετίζεται με έναν δικό σας άνθρωπο, συγγενή ή αν είστε γονείς για κάποιο παιδί σας, ίσως απαιτήσει από εσάς να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να καλύψετε μία ανάγκη του.  Αυτό το θέμα πιθανόν να σας προβληματίσει, γιατί εάν οι συνθήκες και οι καταστάσεις, είχαν προνοήσει αυτή την περίπτωση, τώρα δε θα είχε προκύψει μία τέτοια ανάγκη. Καλύτερα όμως να πείτε τη φράση “τώρα ότι έγινε έγινε” παρά να ψάξετε να βρείτε τους υπαίτιους να κάνετε καβγάδες ή συζητήσεις με αμφίβολες προοπτικές. Ειδικά σήμερα, η ημέρα δε σηκώνει παραπάνω εντάσεις από όσες ήδη έχει.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (4/8/2020), ένας δικός σας άνθρωπος, ίσως σήμερα να σας θέσει προ των ευθυνών σας, σχετικά με μία την πορεία που πήρε μία κοινή σας υπόθεση,εξαιτίας των επιλογών που ακολουθήσατε. Μπορεί μάλιστα να σας κατηγορήσει ότι κοιτάξατε το δικό σας εαυτό και ότι λειτουργήσατε ως ευθυνόφοβοι, με αποτέλεσμα η εξέλιξη και η τροπή που πήρε, δείχνει ότι εσείς από τη μεριά σας την αφήσατε στην τύχη της. Μην αντιδράσετε με φωνές ή προσπαθήσετε να υπερασπιστείτε το πλημμέλημά σας, γιατί δε θα σας επιτρέψει άλλα περιθώρια για να μπορέσετε να δικαιολογηθείτε όταν τα πράγματα ηρεμήσουν.

Ιχθείς

Τα λίγα και τα απλά πράγματα αποζητάτε για να νιώσετε καλύτερα στην ιδιωτική σας ζωή και όμως οι συνθήκες και οι καταστάσεις έχουν έρθει έτσι, που σας αγχώνουν στο μέγιστο βαθμό. Προσπαθήστε τουλάχιστον τις ημέρες αυτές, αν μην βάλετε κι άλλες υποχρεώσεις στο κεφάλι σας, ούτε να χρεωθείτε καθήκοντα που δε σας αναλογούν. Να θυμάστε ότι καθώς πιέζετε τον εαυτό σας, οι φυσικές του άμυνες πέφτουν που σημαίνει, ότι μικρές ιώσεις και η χαμηλή ενέργεια που θα νιώθετε, δε θα σας αφήσουν να να αποδώσετε εκείνα που μπορείτε σε πρακτικό και βιολογικό επίπεδο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Αύγουστο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: Josh Rangel/ Unsplash

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/8/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα