Gigi Hadid και Zayn Malik ποζάρουν μαζί λίγο πριν γίνουν γονείς!

19:40 3/8/2020 - Πηγή: iPop

Gigi Hadid και Zayn Malik σε μια πολύ γλυκιά φωτογραφία λίγο πριν υποδεχθούν το παιδί τους! Δες την ανάρτηση που έκανε το μοντέλο στο Instagram εκπλήσσοντας ευχάριστα τους φανς της.

«Baby daddy» έγραψε η Gigi στη λεζάντα της φωτογραφίας, στην οποία βλέπουμε το ευτυχισμένο ζευγάρι να ανταλλάσει ένα τρυφερό φιλί στο στόμα, ενώ είναι καθισμένοι στον καναπέ του σπιτιού τους.

Gigi Hadid και Zayn Malik στην πιο τρυφερή φωτογραφία:

View this post on Instagram

baby daddy ☺️

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on Jul 31, 2020 at 6:23pm PDT

Τα νέα ότι η Gigi Hadid και Zayn Malik θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς έγιναν για πρώτα φορά γνωστά στα τέλη Απριλίου, ενώ μερικές μέρες αργότερα, στις αρχές Μαϊού, το μοντέλο επιβεβαίωσε τις φήμες, μιλώντας στον Jimmy Fallon.

«Προφανώς, ευχόμασταν να μπορούσαμε να το ανακοινώσουμε με τους δικούς μας όρους, αλλά είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι για όλες τις ευχές και τη στήριξη!», είχε πει η ίδια, εκφρράζοντας την δυσαρέσκειά της που δεν είχε την ευκαιρία με τον σύντροφό της να μοιραστούν οι ίδιοι τα νέα κι όλοι το έμαθαν απ’ τα media.

Τον Ιούλιο, η Gigi έδειξε για πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της  σ’ ένα Instagram Live του περιοδικού V Magazine για το πρότζεκτ με τίτλο Gigi Journal Part II, εξηγώντας ότι όλο αυτό τον καιρό ο λόγος που δεν το έκανε ήταν διότι δεν ήθελε όλοι να ασχολούνται με την εγκυμοσύνη της, ενώ υπάρχουν άλλα κρίσιμα ζητήματα, όπως το κίνημα Black Lives Matter και ο κορονοϊός.

Στο μεταξύ, τις τελευταίες ημέρες, τα media έγραψαν πως το ζευγάρι τον τελευταίο καιρό έχει μετακομίσει στο σπίτι όπου θα μεγαλώσει το παιδί τους.

«Η Gigi και ο Zayn πρόσφατα μετακόμισαν στο διαμέρισμά τους στη Νέα Υόρκη αφότου πέρασαν αρκετούς μήνες σε lockdown στη φάρμα στην Pennsylvania», είπε μια πηγή στο Hollywood Life.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

H Gigi Hadid έδειξε για πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της!

Το άρθρο Gigi Hadid και Zayn Malik ποζάρουν μαζί λίγο πριν γίνουν γονείς! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα