Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/7/2020)

10:46 4/7/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/7/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (4/7/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (4/7/2020), όσες πιέσεις και άγχη εάν αισθάνεστε, όσο κι

αν κάποια προβλήματα σας ζητούν επίμονα λύσεις μην κάνετε το λάθος να εγκλωβιστείτε στις σκέψεις σας, ή να προσπαθήσετε να βρείτε τις λύσεις μόνοι σας. Βρείτε τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση, στο να σας συμβουλέψει, να σας ανοίξει πόρτες, να σας φέρει σε επαφή με παράγοντες που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν. Εξωστρέφεια χρειάζεται το διάστημα αυτό, καλές δημόσιες σχέσεις και γνωριμίες που θα μπορέσουν να ενισχύσουν τις προσπάθειές σας.

Ταύρος

Μικρές αλλά σημαντικές εξελίξεις θα σας βάλουν πιο δυναμικά στο παιχνίδι στο να επιδιώξετε κάτι καλύτερο για σας και για αυτούς που νοιάζεστε και αγαπάτε. Βγείτε έξω και επικοινωνήστε με ανθρώπους που μπορούν να σας δώσουν σημαντικές πληροφορίες για τον επόμενο στόχο ή φιλοδοξία σας.  Προς το παρόν μην κοινοποιείτε τις επόμενες κινήσεις σας, ενώ κάποιο πρόσωπο θα σας βοηθήσει με την προϋπόθεση αυτό να μείνει μεταξύ σας. Μπορεί να είναι κάποιο μεγαλύτερο πρόσωπο της οικογενείας σας.

Δίδυμοι

Στην αμήχανη θέση να πείτε κάποια ψεματάκια ίσως να βρεθείτε σήμερα, ή να κρύψετε ένα μέρος της αλήθειας, αφού θα δεχτείτε κάποιες πιέσεις, που σας προκαλούν άγχος ή αναλογίζεστε πως θα αντιδράσει το περιβάλλον, εάν αποκαλυπτόταν ένα θέμα που γνωρίζετε μόνο εσείς και σας απασχολεί. Ναι, δεν είναι καλό να λέμε ψέματα που αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθούν, όμως δεν είναι και το κλίμα καλό σήμερα για να πείτε τις αλήθειες σας. Αποστασιοποιηθείτε.

Καρκίνος

Στην ανάγκη σας να δραπετεύσετε από το καβούκι σας, έχετε κάνει αξιόλογη προσπάθεια να γνωρίσετε καινούργιο κόσμο και να διευρύνετε το φιλικό και επαγγελματικό σας κύκλο. Άνθρωποι έρχονται κοντά σας και γίνεστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Έτσι λοιπόν από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, θα πάρετε μία πάρα πολύ σημαντική είδηση, από ένα φιλικό σας πρόσωπο, μια πληροφορία που θα σας ανοίξει ορίζοντες στο να αποκτήσετε νέες γνώσεις και δραστηριότητες.

Λέων

Οι ημέρες αυτές είναι λίγο περίεργες για τις οικονομικές σας υποθέσεις, αφού μπορεί να έχετε οικονομικές απώλειες εάν δεν προϋπολογίσετε τα έξοδά σας, ή να χρειαστεί να δαπανήσετε κάποια χρήματα εκτάκτως προκειμένου να επιδιορθώσετε μία βλάβη στο σπίτι και στον οικιακό εξοπλισμό. Από την άλλη μεριά, μια επαγγελματική εξέλιξη που περιμένατε, θα αργήσει αν σας δείξει εάν έχει προοπτικές να επιφέρει κέρδη.

Παρθένος

Παρ ότι έχετε συμμαζεμένο μυαλό, ίσως σήμερα να θέλετε να κάνετε κάποια πράγματα και να μη μπορείτε να ιεραρχήσετε από πού να τα αρχίσετε και να βρείτε τις προτεραιότητές τους.  Δείτε το χαλαρά και χωρίς βιασύνες, απολαύστε μια μέρα από τη ζωή σας δίχως να βάζετε πρόγραμμα, γιατί πιθανόν να είστε και οι μόνοι που το δικαιούστε. Στην ανάγκη σας να ευχαριστήσετε αυτούς που αγαπάτε, ίσως σήμερα να κάνετε κάποια παραπάνω έξοδα από όσα σας επιτρέπει ο προϋπολογισμός σας.

Ζυγός

Για να τα βρείτε με τους άλλους θα πρέπει πρώτα να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Να παλέψετε με τους φόβους και με τις ανασφάλειές σας, τόσο σε οικονομικό- επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων.  Βρείτε το χρόνο κι αν χρειαστεί προσπαθήστε να απομονωθείτε και να σκεφτείτε τι πήγε στραβά και τι μπορεί έστω και τώρα να διορθωθεί. Δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Αδιέξοδες σκέψεις υπάρχουν που σας μπλοκάρουν.

Σκορπιός

Μπορεί οι συνθήκες να εξελίσσονται αστραπιαία και να μην σας αφήνουν το περιθώριο να αναδιπλώσετε τις τακτικές αντιμετώπισής τους, όμως το μυαλό σας από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, θα είναι απαλλαγμένο από περιττούς συναισθηματισμούς και άρα η σκέψη σας θα είναι ορθότερη. Προκειμένου να προωθήσετε ένα στόχο σας, προσπαθήστε να δείχνετε πιο συνεργάσιμοι και αποφύγετε να λέτε τις απόψεις σας με στόμφο και υπερβολές, αφού δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούν όλοι μαζί σας.

Τοξότης

Κάποια πράγματα που συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα σας αποκαλύπτονται τώρα. Μαθαίνετε για κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες που συνέβαιναν στο εργασιακό σας κυρίως περιβάλλον, ενώ θα κριθεί η εμπιστοσύνη που είχατε για ένα άτομο που μέχρι και πριν λίγο καιρό το θεωρούσατε έμπιστο και κοντά σε σας.  Εάν εσείς είστε εκείνοι που θέλετε να κρύψετε κάτι προσπαθήστε να μην εκτεθείτε στο περιβάλλον σας από μια απρόσεκτη κίνηση, ή μια λεκτική αναφορά.

Αιγόκερως

Θα σας πληγώσει ο τρόπος που θα σας μιλήσει και η συμπεριφορά, ενός δικού σας ανθρώπου σήμερα και αυτό ίσως να γίνει η αιτία που θα φέρει λίγο αργότερα την οριστική ρήξη μεταξύ σας. Όμως σε μία περίοδο, όπου οι περισσότερες διαπροσωπικές σας σχέσεις εξετάζονται εκ νέου, πιθανόν να χρειάζεται να βγάλετε κι άλλους ανθρώπους που δυσκολεύουν παρά ωφελούν τη ζωή σας. Μπορεί να είναι ένας συνεργάτης σας, ένας άνθρωπος που εμπιστευόσασταν από κάποιο χώρο που δραστηριοποιόσασταν.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (4/7/2020), από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, θα δείτε ότι κάποια πράγματα διορθώνονται στη ζωή σας. Θα διαπιστώσετε βελτίωση στο κλίμα που υπάρχει στο επαγγελματικό σας επίπεδο, κάποια ενίσχυση στα οικονομικά σας, αλλά και στο μεγάλο κεφάλαιο διαπροσωπικές σχέσεις, κάτι αλλάζει προς το καλύτερο. Δεν αποκλείεται φίλοι να έρθουν από το παρελθόν, ή εσείς να θελήσετε να τους συναντήσετε, ανθρώπους που κάποτε περάσατε όμορφα ένα φεγγάρι της ζωής σας.

Ιχθείς

Ύστερα από τις προσπάθειες που έχετε καταβάλλει στον τομέα της καριέρας σας, τώρα έρχεται να σας δοθεί η επαγγελματική αναγνωρισιμότητα, που τόσο πασχίσατε. Όταν έρχεται όμως ένα καλό μύρια έπονται. Έτσι αλλάζει προς το καλύτερο η προσωπική σας ζωή. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ροή της καθημερινότητάς σας, διευρύνεται κι άλλο ο κοινωνικός και επαγγελματικός σας κύκλος, ενώ οικονομικά δεν αποκλείεται να έχετε και μία μικρή άνοδο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Αισθηματικές προβλέψεις Ιουλίου 2020 | Αναλυτικά για κάθε ζώδιο

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/7/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα