Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/4/2020)

09:00 4/4/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/4/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/4/2020):Κριός

Ο ορισμός της αναποφασιστικότητας σας ταιριάζει αυτές τις μέρες. Η αναθεώρηση, μπορεί να είναι ζόρικη, θα σας φανεί όμως χρήσιμη σε μελλοντικές αποφάσεις. Αοριστία και ένταση στη

δουλειά. Δεν είστε συγκεντρωμένοι. Αφήστε κατά μέρος το άγχος και περιμένετε ήρεμα τις εξελίξεις. Οικονομικά, προσέξτε την αφηρημάδα. Πιθανή απώλεια.

Ταύρος

Την εβδομάδα αυτή θα κριθούν πολλά στα αισθηματικά σας. Άλλοι θα αποφασίσετε να μπείτε σε μια σχέση, άλλοι νοιώθετε πως δεν υπάρχει κάτι να σας ενώνει με το ταίρι σας. Μικρά εμπόδια και αναβολές, προκαλούν αγωνία για το μέλλον. Αυτή σας η ανησυχία όμως παίρνει ξαφνικά τέλος άμεσα. Οικονομικά, θα έχετε κάποια εύνοια. Τάσεις σπατάλης.

Δίδυμοι

Ενώ υπάρχουν εξελίξεις στα αισθηματικά, μια αίσθηση «παγωμάρας»είναι εμφανέστατη. Οι απαιτήσεις της ζωής σας κάνει φειδωλούς σε συναισθήματα. Μικρή αποστασιοποίηση. Είστε κάπως αναποφάσιστοι, αν πρέπει να παραμείνετε σε μια δουλειά ή όχι. Την τελική απόφαση όμως, δεν θα την πάρετε ακόμα. Στα οικονομικά υπάρχει ένα «στρίμωγμα»και αναγκαστική οικονομία.

Καρκίνος

Οι μειωμένες επικοινωνίες, δίνουν μια τάση απογοήτευσης. Σε μερικές περιπτώσεις ενδέχεται να βιώσετε κάποιον χωρισμό. Προς αποφυγήν ρήξης, μην πιέσετε καταστάσεις. Η κούραση που ζήσατε το τελευταίο διάστημα, φτάνει στο τέλος της. Τώρα περνάτε σε μια πιο αποδοτική και αξιόλογη χρονική στιγμή. Για λίγο καιρό ακόμη, εμποδίζονται τα οικονομικά.

Λέων

Δεν έχει νόημα να πιέσετε τα πράγματα, αν αυτό το διάστημα επικρατεί μια άρνηση. Αφήστε να περάσουν οι μέρες, ώστε να έρθετε σε μια ισορροπία. Δείξτε κατανόηση και μην παραπονιέστε. Περίεργες κινήσεις και μεγάλη ασάφεια, είναι το στοιχείο που αντιμετωπίζετε στα επαγγελματικά. Άγχος, καθυστερήσεις κι ενίοτε εμπόδια, σας αναστατώνουν. Οικονομική οργάνωση και οικονομία.

Παρθένος

Το οριστικό τέλος φθάνει για μερικούς από εσάς, που κινηθήκατε με κάπως ανορθόδοξο τρόπο. Η υπομονή και παραδοχή ευθυνών, θα σας βγάλει από την δύσκολη θέση. Αισθάνεστε σαν όλα τα καλά που ενδεχομένως περάσατε το προηγούμενο διάστημα, να «εξατμίζονται». Δεν είναι αλήθεια. Απλώς οι δυσκολίες θα επηρεάσουν κι εσάς. Οικονομικά, βάλτε στόχο και πρόγραμμα.

Ζυγός

Είστε κατά βάση αναστατωμένοι και ξεσηκωμένοι. Ένα είδος επανάστασης, θα λειτουργήσει θετικά και απρόβλεπτα. Μεμονωμένα, σχέσεις με προσωρινό χαρακτήρα. Σε «ασφυκτικό»κλοιό βρίσκεστε με την δουλειά σας. Τα γεγονότα που τρέχουν, σας αναστατώνουν και σας προκαλούν ανασφάλεια και πίεση. Οικονομική αστάθεια.

Σκορπιός

Ρομαντική διάθεση και νοσταλγία για κάτι παλιό, που σημάδεψε τη ζωή σας. Η επιλογή σας πρέπει να είναι ανεπηρέαστη από ευαισθησίες-όσο μπορείτε-για να ζήσετε πραγματικά όμορφες στιγμές. Μια κρίση αντιμετωπίζετε στα εργασιακά θέματα, που σας προβληματίζει πολύ. Αποφύγετε την «επανάσταση»και τις αντιδράσεις. Είναι λάθος. Οικονομικά, υποσχέσεις άκρως ενδιαφέρουσες.

Τοξότης

Το «ξενέρωμα»επί τέλους περνάει και μαζί με αυτό και η κακή διάθεση. Προετοιμαστείτε για γενναιόδωρη αγάπη και δράση στην αγάπη. Η διάθεση ανεβαίνει αισθητά. Βελτίωση στις σχέσεις. Διανύετε τις τελευταίες μέρες της «γκρίνιας»στη δουλειά. Κάποιοι, ολοκληρώνετε έναν κύκλο και αποχωρείτε εντελώς από ένα ενδιαφέρον ή απασχόληση σας. Τα χρήματα σας χρειάζονται οργάνωση.

Αιγόκερως

Οι επικοινωνίες σας δεν έχουν «αντίκρισμα». Αυτό σας τρομάζει κατά κάποιο τρόπο, για το αν το ταίρι σας, εξακολουθεί να σας θέλει ή όχι. Σύντομα θα αλλάξετε διάθεση. Λίγες καθυστερήσεις και αοριστίες, σας προκαλούν μεγάλη ανησυχία και στενοχώρια. Δεχτείτε τα πράγματα ως έχουν, αφού δεν γίνεται κάτι τώρα. Οικονομικά σε «στενότητα».

Υδροχόος

Είστε ερειστικοί και φέρνετε και το ταίρι σας σε δύσκολη θέση. Προσπαθήστε να διατηρήσετε μια χαλαρότητα, γιατί τόχετε ανάγκη και οι δύο. Σε αντίθετη περίπτωση, θα ερθει ρήξη. Οι προοπτικές που θα ανοιχτούν τις επόμενες μέρες, είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και αποδοτικές. Αποφάσεις να χειριστείτε με περισσότερη λεπτομέρεια τις εκκρεμότητες. Δύσκολα οικονομικά.

Ιχθείς

Μοναξιά, απογοήτευση, άρνηση, είναι αυτό που νοιώθετε αυτήν την περίοδο. Το καλό είναι πως όλο αυτό οφείλεται απλά σε κακοδιαθεσία και όχι σε γεγονός. Προς αναμονή βελτίωσης. Είστε από τους τυχερούς για τώρα στο θέμα της δουλειάς, έστω κι αν έχει έναν προσωρινό χαρακτήρα. Ξέρετε πώς να αρπάζετε ευκαιρίες. Στενότητα στην τσέπη, που σας προβληματίζει έντονα.

Δες ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Απρίλιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv 

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/4/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα